Värmeböljan fortsätter!

Hetaste sommaren ever, lika het som vargavintern vi lämnat bakom oss var iiisande kall! I lördags var det tydligen rekordtemp på ca 34 grader i Norrköping med, det märktes kan jag lova. Natten var lika het som dagen, man kunde nästan skära i den kompakta tjocka tropiska luften som stod still o jag längtade nästan efter ett regn att förlora mig i. ;-)

 

Men jag njuter av sommaren, den är lovely o för mig får den fortsätta läääng till. Bara det kommer vindpustar o fläktar samt ett litet regnmoln någon gång... Men det har blivit att gömma sig inne långa stunder om dagen med, för här inne är det svalt o skönt. Tur att våran luftvärmepump fungerar som kylande AC på sommaren, perfekt!

 

Hade Monica över på förmiddagen fram till lunch idag, passade på o sola oss lite (i likadana bikinisar hahaha) medans lillan sov förmiddag. När snuttan vaknade fylldes lilla poolen o hon fick plaska loss. Kommer nog någon bild på det sen, för de korten tog jag med min Nikon D700, kortet ovan är från lilla "sikta-o-tryck" Canonen som är lite mindre o smidigare o plocka fram när man bara vill ha en snabb bild.

 

 

Kram i värmen!

 

 


Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0