Day 05 – Your definition of love

Den viktigaste känslan som kan ta sin form på många olika sätt. Man kan älska personer, en betydelsefull sak, ett brinnande fritidsintresse, eller kanske sitt arbete. Kärlek föder andra härliga känslor, lycka, glädje, välmående, hopp, framtidstro, livslust, pirr, spänning... Man vill vara nära de man älskar, man vill göra det man älskar, allt för att man mår så bra av den känslan. Det finns mycket att älska i världen men starkast för mig är kärleken till mina barn, min familj och min man.

 

Kärlek i hjärtat bär jag med mig hela tiden, det värmer och gör mig glad o lycklig. Det räcker med att lukta på mina barn eller hålla deras små händer så känner jag den varma känslan komma över mig ännu mer. Det räcker med att titta i min mans ögon så känner jag tryggheten och pirret i mitt hjärta. Kärlek gör att man vill finnas till för varandra, hjälpa varandra o älska i nöd o lust, som det så vackert heter. Man vet aldig vad som väntar i livet men jag kommer aldrig någonsin att sluta älska mina barn, de är o förblir mina käraste skatter vad de än skulle hitta på i livet. Den kärleken är evig och jag tror att det just är kärleken till sina barn som är den starkaste känsla man kan ha.

 

Kärlek kan även göra väldigt väldigt ont, om det man håller kärt inte varar.

Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta...

 

 


Kommentarer
Postat av: Matilda

Sv: det tycker jag du ska göra!;)

2010-11-17 @ 22:15:03
URL: http://matildasimonette.blogg.se/
Postat av: Darksess

Vilken vacker blogg. Väldigt mycket vackra bilden.

2010-11-18 @ 00:28:26
URL: http://www.darksess.com
Postat av: Darksess

Sv: Jättefint. Tack! :) Ja, de är tagna i en studio.

2010-11-18 @ 10:06:01
URL: http://www.darksess.com
Postat av: julia ♥

Ny dagensblogg igång ta chansen nu, sen kan de vara försent!!

2010-11-18 @ 10:55:31
URL: http://juliaaahh.blogg.se/
Postat av: Mirre

Håller med dig det finns så olika sorters kärlek. Jag älskar min sambo så det gör ont och han är det bästaste som finns. Men så har man en kärlek och annorlunda kärlek till Bellman, att man kunde älska en hund så mycket trodde man inte var möjligt =Dkramar

2010-11-18 @ 10:58:06
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Michan

Hej.

Viile bara säga att jag hittade hit första gången i dag och bara läste och läste :) du skriver på ett jätte trevligt sätt.

Kommer definitivt tillbaka igen

Kram

2010-11-18 @ 10:59:31
URL: http://michaela-michan.blogspot.com/
Postat av: elinjosefine

Ja det är likt och bo i Norge men visst har man lite "hemlängtan" till Sverige då och då. Man kvänder ju lätt kappan efter vinden tex matpriserna/utvalet etc så saknar man Sverige men när man får halv skatt på lönen i dec då gillar man Norge osv.... :)

2010-11-18 @ 12:51:47
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: Mirre

Ja, men det är ju så. jag då som alltid börjar och slutar först sådär så ska jag ju sköta det mesta då jag kommer hem. Bellman ska ut, det ska tvättas, städas osv. Då njuter man av sin egna tid, sedan är det ju det mysigaste som finns att träna och promenera med Bellman såklart, men ibland behöver man ex promenera själv osv.Sedan är det ju såklart även det mysigaste som finnsa tt gosa och krypa ner tillsammans med älskling, men då kan man ju gå upp igen sedan då om man vill och njuta lite för sig själv då han ändå sover =Dkramar

2010-11-18 @ 13:03:50
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Cassie

Kom till mig och bli dagens blogg :)direk länk: http://casielyn.blogg.se/2010/november/dagens-blogg-2.html#comment

2010-11-18 @ 14:16:29
URL: http://casielyn.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0