Day 08 – A moment


*Pinsamhetsvarning!* Följande moment utspelade sig lör 21 feb 2004

 

Det var lördagskväll, mörkret låg över stan och jag hade piffat till mig för en date på tu man hand med Jonas. Han hade bjudit med mig ut på Cosmic Bowling (nedsläckta bowlingbanor med discosound och bländande ljuseffekter) för att fira att jag fyllt år tidigare i veckan.

Kvällen började jättetrevligt och det var fullt av folk när vi kom, alla banor vara bokade och många gäster var dessutom enbart där för att besöka restaurangen eller festa till i baren med oss spelare som underhållning vid banorna. Till en början kändes det lite störigt att ha en massa folk bakom ryggen som tittade på (eftersom restaurangdelen låg precis intill bowlingdelen), men efter ett tag hade man ju vant sig o vart helt inne och fokuserad på spelet. Vid banan intill våran hade ett festglatt gäng killar i 25-30 års ålder bokat in sig och var nog där för att förfesta innan de drog vidare ut på stan kan jag tänka.

Allt började bra och jag satte en strike redan på andra slaget (heter det slag?) och ledde över Jonas redan från början. MEN...

När halva första serien hade gått och det var min tur igen kände jag riktigt uti fingertopparna att jag skulle få en strike till, ja det verkligen brände till så jag satsade hårt. Det var bara det att jag satsade lite för mycket. Kraften i svingen jag tagit gav sån fart att jag kanade ut på själva banan. Där var det så halt att jag inte fick stopp på mina fötter, jag gled som på is hjälplöst fram någon meter tills jag gjorde något piruettliknade hopp i luften och slog omkull raklång in över killarnas bana bredvid!!! Allt detta gjorde jag med precisionen att hålla klotet kvar i näven, den höll jag upp i luften där jag låg sprattlandes till allmänt åtlöje med allas blickar brännande på mig. Hela restaurangen tjöt av skratt o jag kände mig blossande varm o högröd i ansiktet, svetten pärlade sig. Det är enda gången jag känt mig så bortgjord och till åtlöje att jag velat sjunka genom jorden. Jag stod över mina tre följande slag för jag skämdes så mycket att jag helst ville springa och gömma mig. Killarna bredvid hade ju skitkul åt mig dessutom, de fortsatte att skratta långt efter det inträffade och kastade många roade blickar på mig.

När det var dags för serie 2 vågade jag mig ut och slå igen för jag tänkte att de flesta vi det här laget glömt bort det pinsamma jag gjort. Hela den serien gick problemfritt och jag kände att jag kom igen mig och fick tillbaka flytet i spelet med flera strike och spärrar.

Dags för serie 3 och mitt ANDRA misstag den kvällen! Jag som trott att man inte kunde göra bort sig mer än jag gjort fick bakläxa. Denna gång var ju inte lika pinsam men HUR SJUTTON kan man göra TVÅ tabbar samma kväll? Jag kastade klotet bakåt när jag skulle slå fram, och den kom långt bak. Nu fick killarna bredvid verkligen kul åt mig och de vek sig o kiknade av skratt samt att den ena sa något till mig som jag inte uppfattade (kanske var det tur?).

Hur mycket jag än gjorde bort mig denna kväll så slutade det iaf med att jag vann överlägset mot Jonas med ca 90 poäng! Kunde man kanske inte tro va? :-)

 

 


Här är jag vid ett senare bowlingtillfälle med kollegorna från jobbet, full med glad entusiasm! Så ni kan ju ha den bilden i åtanke när ni föreställer er mig vid mitt pinsamma moment. ;-)Kommentarer
Postat av: Pernilla

Haha men kul att du vann iallafall :D.

Önskar er samma trevlig lördag..

Kram

2010-11-20 @ 17:53:59
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: QN

sv: jaha :D hoppas att hon gillade plagget

2010-11-20 @ 18:13:51
URL: http://payback.webblogg.se/
Postat av: Madde

Men du vann:) haha

2010-11-20 @ 19:18:59
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Linda

HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!

2010-11-20 @ 21:57:24
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

Ja bowling är verkligen galet kul, och ändå gör man det inte oftare konstigt nog. Nej gu vilken hemsk upplevelse. Du är tuff som stod på dig och fortsatte iaf! :D

2010-11-21 @ 12:42:43
URL: http://emblems.blogg.se/
Postat av: EmbLeM

Du är utmanad :)

http://emblems.blogg.se/2010/november/utmaning-fyra-saker.html

2010-11-21 @ 13:01:16
URL: http://emblems.blogg.se/
Postat av: elinjosefine

haha...åhh vad pinsamt (men kul) stackare!

2010-11-21 @ 14:45:09
URL: http://elinjosefine.blogspot.com
Postat av: Lindha

hahahaha... så skön du är alltså!!! :D

Tänk sedan att inte ge upp utan att ge sig ut på banan igen - och vinna dessutom! Stor eloge till dig!

Jag tror jag själv hade betalat, tackat för mig och lämnat lokalen.. hihi....Kram!

2010-11-21 @ 19:57:00
URL: http://www.angelofshopaholic.blogspot.com
Postat av: josefin

hahahaaaaaa, vilken härlig historia. TACK för att du bjöd på lite underhållning så här på morgonkvisten.. jag har själv också lyckats slänga klotet bakåt men tagit något steg för långt har ja än så länge lyckats undvika..

2010-11-22 @ 09:18:00
URL: http://emmajosefinwedin.blogg.se/
Postat av: Mickan (tävling pågår!)

Hehehe. :D Stackare. Men du får väl se det från den ljusa sidan, du gav andra människor ett gott skratt och ett gott skratt förlänger livet. :) Härligt att du lyckades vinna trots tabbarna. :DKramar

2010-11-22 @ 14:50:31
URL: http://angel-like.com
Postat av: sofie

hej :)

asså jag älskar din blogg jätte fin design har du :)

vad gör du för nå? :)

///gullströmaren

2010-11-22 @ 22:04:12
URL: http://gullstromaren.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0