Day 11 – Your siblings

Är äldst i syskonskaran och har tre småröder. De älskade o gadda ihop sig när jag var liten o reta upp mig. Ville bara flytta hemifrån så jag fick vara i fred. Jag är inte mina bröder så jättenära men mitt hjärta är fyllt av syskonkärlek o jag är stolt över dem varenda en. :-)

Petter är min äldsta lillebror och två år yngre än mig. Han gillar djur, natur och musik. Var lite av en rebell i tonåren o blev punkare en period. Något jag tyckte var lite coolt att han gick sin egen väg, men tyckte även det var roligt med tanke på vad pappa sagt en gång till mig. För när jag var 14 år tog jag nämligen hål i ena näsvingen på salong utan mina föräldrars godkännande. När jag kom hem vart inte pappa allt för glad. Fick utegångsförbud o så sa han "Du ska inte komma o se ut som någon punkare!". De där orden fick han allt äta upp då lillebror kom hem några år senare med spretig färgglad tuppkam! :-D

Sen har vi Emil, 5 år yngre än mig och lugnet själv. Har aldrig vad jag kan minnas sett honom arg, på sin höjd irriterad. Ska bli stor o rik på poker. Flyttade hemifrån för ett tag sedan o bor ihop med en rar tjej, de har varit tillsammans i några år nu.

Sist ut kom Rasmus, 11 år yngre än mig. Var familjens clown som liten o full med bus. Sen kom tonåren o dörren stängdes igen. Han går nu i gymnasiet o pluggar It. Ibland kan jag ana i hans ögon att den där lille skojaren finns kvar där inne. ;-)

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0