Day 15 – Your dreams

Högst på listan står lycka och hälsa åt min familj o alla som jag håller av, att vi alla får ett gott, stort och lyckligt liv! Men det är nästan närmre att lägga in i en kategori under namnet "önskan" än dröm kanske?

Mycket av det jag drömt om har jag redan idag o störst av dem är familjen. Enda sedan små pinniga barnsben har min högsta dröm varit att en dag få bilda familj. Min dröm var stark och jag började besanna den redan i unga 20 år. Idag har jag en man, en son och en liten dotter, sann familjelycka! En dag längre fram i livet hoppas jag även att vi kan utöka syskonskaran med en till. :-)

Vår andra dröm, min och min mans, är att flytta till större. Till ett fristående hus på en härlig tomt i gränslandet stad/land...

Sen drömmer jag om att en dag kanske starta upp något eget, något att till en början ha vid sidan av mitt ordinarie jobb o beroende på hur bra det går kanske en dag satsa fullt ut. Det skulle vara inom de områden som ligger nära min kreativa sida, grafisk design, foto, bild och formgivning.

En dag kanske jag även kan få tid över till att börja ta körkort. Något som jag tidigare varit helt anti mot pga miljöhänsyn och istället gått/cyklat/samåkt eller åkt kommunalt. Men med barn så märker man ju hur smidigt det är att ha bil. Meningen var att jag skulle ha börjat köra nu under min föräldraledighet men så kom ett stort projket i vägen... Så det där med körkort får vänta. ;-)
Kommentarer
Postat av: Pernilla

Sv: Tack :D.

Det verka mest önskan än en dröm. :).

Jättefin bilder du har lagt.Önskar er en riktig trevlig första advent.

2010-11-28 @ 09:54:56
URL: http://lillapia.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0