En förvirrad morsa

Jag gjorde något pinsamt för exakt en vecka sedan, man kan ju tro att jag blivit allmät sinnesförvirrad, det kanske jag har? Den här händelsen som jag nu återger utspelade sig förra fredagen... ;-)

Sonens skola skulle anordna disco. När lapparna kom upp så vart jag väldigt glad och ivrig! Minnen som 7-åring i små klackade pumps, en lila liten axelväska och puffsigt våfflat hår dök upp. Såg rörliga bilder ur mitt då lilla perspektiv hur vi alla småttingar samlades i skolans gympasal och dansade loss i små steg åt sidan-dans, kommer ni ihåg den? En åt vänter, ihop och sen en åt höger o ihop. Var man rikgit cool så trampade man snett bakåt, hahaha... Jag minns att Cissi och jag hade likadan skor som dansade tillsammans bland upplysta färgklickar på golvet... Jag förstod redan då att jag var fast, disco var min grej!

Men nu var det sonens tur, mitt hjärta bubblade av spänning o jag frågade lite försiktigt om han villa gå, trodde jag skulle få ett tvärt NEJ! Men jaaa, han ville gå och började genast babbla på om danstävling och snygga discokläder. Så vi köpte en rockig t-shirt med silvrigt Rolling Stones tryck som han själv valde ut samt ett par svarta byxor med kedja som han vart överlycklig för! Han ville promt ha på sig dicsokläderna redan på fredagsmorgon men jag lyckades övertala honom att vänta tills kvällen.

Så slutade skolan och jag hämtade hem en förväntansfull kille som terroriserade resten av eftermiddagen med frågor om det inte var dags att gå snart, riktigt laddad ooch ivrig var han. När klockan närmade sig 17:30 gjorde vi oss iordning att gå. Men när vi närmade oss skolan vart jag lite fundersam. Var det inte här på skolan discot skulle vara, vart var alla o varför dunkade inte någon musik? Frita var fortfarande öppet o sista barnet på väg hem, så jag passade på o fråga vart discot skulle vara. Det var då jag kände mig så dum. För det var inget disco den dagen, det var ju nästa fredag, alltså idag.

Vi gick o köpte med massa gott hem o hade disco hemma istället med godis o musik. Men nu, just nu är det disco på rikgit o sonen lämnades för 1½ timme sedan. Jag följde honom med blicken utifrån och såg hur han direkt tog plats framför kiosken. gottegris där! ;-) Hoppas han har kul o inte får hemlängtan, lite pirrigt så här på discopremiären, mest för mig tror jag.


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh han har det skitbra ska du se :)

Tur att han kom iväg idag då ;)



pöss o trevlig helg!

2010-11-19 @ 19:02:42
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Hanna

så lätt hänt att man tar fel på dag, men tänk positivt ni har ju fått glädjas och längta en extra vecka! Hoppas han har jättekul! Kram

2010-11-19 @ 19:09:47
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Mickan (tävling pågår!)

Ojoj, vilka snygga kläder. :) Lätt att bli förvirrad sådär ibland, skönt att ni kom ihåg det denna fredagen. :)



Ja, det ska jag göra. :)

Kramar

2010-11-19 @ 19:10:57
URL: http://angel-like.com
Postat av: jennie

å det känner man igen, disco i gympasalen på skolan. härliga tider :) Coola kläder han hade på sig grabben :)

2010-11-19 @ 20:27:03
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Na va gulligt =) Hoppas han haft en bra kväll !

2010-11-19 @ 20:37:42
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Mirre

Ohh wad tuff han blir, sicken tuffing =D, Ohh vad besviken han ska ha blivit då det inte var disco förra helgen, men så glad då det vart nudå =D



Hoppas att han har kul

kramar

2010-11-19 @ 20:38:20
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: ban

svar: Det är lite olika men den jag kommer ihåg är www.kyssjohanna.se Letar man lite hittar man sjukt snygga grejer !! :)

2010-11-19 @ 20:52:52
URL: http://banitaz.devote.se
Postat av: QN

jätte fin blogg :)

2010-11-19 @ 20:55:41
URL: http://payback.webblogg.se/
Postat av: ivy

läser din blogg då och då men har aldrig kommenterat tidigare, men kände att jag ville det nu.

vet inte om jag är skum men tyckte att det här inlägget var bland det skojigaste jag har läst på länge. hehe. snacka om förvirring.

ser inför mig hur ni/lill-killen laddar inför kvällen bara för att komma fram till en tom lokal.

ja, det är inte lätt att hålla reda på allt. =)

2010-11-19 @ 22:33:00
Postat av: Josefin -Happy Days-

Ivy Vad roligt att du följer bloggen o du gav mig et gott skratt, haha. Det är nog jag som är skum! ;-)

2010-11-19 @ 23:08:52
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: Pernilla

Riktigt tuffing :)

Hoppas att han har haft kul? :)

2010-11-20 @ 14:46:41
URL: http://lillapia.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0