Har ni sett byxdressen?








H&M:s snygga byxdress (stora bilden till vänster) sålde slut på rekordtid i webben, jag hann bara titta lite drömskt på den... Nu undrar jag om det finns någon som sett om den kommit ut i butik ännu? Är så nyfiken på den, funderar på att ha på årets julfesten om den skulle vara snygg på. :-)



H&M har alltid varit en klar favoritbutik hos mig, gillar deras alltid träffsäkra design och modenyheter.  Just nu är det tokmycket fint på webbshoppen! Här är bara ett litet plock av fina nyheter. Alla bilder från HM.se

Kommentarer
Postat av: Mirre

Ohh sååå mycket fiiint =D, verkligen =D. Är det byxdressen som är större än de andra?, ser ut som en klänning, men den ser great ut

Kramar

2010-11-15 @ 11:21:22
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Mirre

Ja, hehe såg ut som en klänning, men bra att du skrev dit det, Jag hade gärna också haft den =D. Men hinner ej kolla i vårat H&M, och vårat H&M har mest tantkläder haha.



Ja men de blir säkert inte så =D, det ser du nog till, men vad vet man =D



Kramar

2010-11-15 @ 11:52:36
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Debbie

Ja, H&M är bra! Men jag gillar Topshop mer, även om priserna kanske inte alltid är lika roliga som på h&m ;) Jag har ändå fasnat på dom, hittar något hela tiden, varje gång jag kikar in i butiken eller webshoppen, haha :P konstigt det där.

2010-11-15 @ 12:38:27
URL: http://debbie.nu
Postat av: carolina

du tar verkligen underbara bilder :)

2010-11-15 @ 17:41:31
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/
Postat av: Ajdinsmamma

Byxdressen är ju ursnygg, annars brukar jag inte gilla byxdresser men denna skulle jag kunna tänka mig ha i garderoben :)



Fina du, jag tänkte fråga om du gör bloggdesigner åt andra?

2010-11-15 @ 18:02:09
URL: http://chicmommy.blogg.se/
Postat av: Debbie

Oh, jag kan verkligen rekommendera att beställa från hemsidan! Har du nån gång testat deras kläder brukar det vara den man har i allt sen (förutom tajta fodralklänningar, då är det bra att ha en storlek större) Men jag har beställt från topshop.com väldigt många gånger, är otroligt nöjd! Det kostar ca 70 kr i frakt men med tanke på att priserna på alla kläder och accessoarer är upp emot 100 kr billigare än i butiken (ibland mer än så till och med) så går det ju jämnt ut om man beställer en del saker :) Jag har samma storlek på H&M som på Topshop. Sen är det ingen tull eller något annat krångel när man beställer, dom är snabba att leverera. Får det plats i brevlådan får du det där, oftast inom 3 dagar :)

2010-11-15 @ 18:37:26
URL: http://debbie.nu
Postat av: Sandra

Svar: jag vet inte varför det blivit så. Det var en kampanj som eniro hade med blogg.se och helt plötsligt så var det så? Skit irriterande.



Håller med om H&M. Fick hem en stor leverans därifrån idag =)

Kram

2010-11-15 @ 20:20:48
URL: http://sandrasblogg.se
Postat av: Lindha

Jag har klickat hem byxdressen, väntar sååååå på att den ska komma...! :P

Halsduken i päls har jag redan hemma, helt underbar.



Nu ska här ätas ostkaka i småland, mums mums... :)

2010-11-15 @ 21:21:18
URL: http://www.angelofshopaholic.blogspot.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0