Fler timmar på dygnet?



Hej från mig så här på kvällskvisten, lovade visst en uppdatering om mitt nyaste inköp, vilket egentligen inte är så superspännande, men det får vänta tills imorgon. Har inte fler timmar på dygnet i min bakficka, men skulle behöva. Det är så mkt i rullning just nu.

En sak som tagit upp mkt av vår tid sedan i somras kräver ständig planering och är tidskrävande, fotograferingsjobben är också en stor tidsbov där jag har två pågående och tre ingående uppdrag (superroligt att så många vill bli fotograferade av mig!!), hemmet med stillastående renovering (måste ju bli klara snart), privat fotografering för eget intresse, tjänster med att fixa o trixa med hjälp åt andra, läxor o läsning med sonen, bloggen som ska uppdateras med underhållande och intressanta inlägg och alla gulliga hundratals kommentarer som ramlar in jag vill besvara (tack tack tack, var rara ni är, gör mig så glad o läsa alla fina ord ni lämna efter er!!!) och allt annat som hör vardagen och familjelivet till som ska hinnas med. Typ städa, diska, laga mat, handla mat, passa barnen, you name it!

Mitt i allt vill jag bara finnas till, bara vara till för mina barn och inte stjäla av deras tid att lägga på annat. Så tråkigt det känns när man inte kan ge dem all tid i världen, de finaste som finns, vårt allt! Jag som ska vara mammaledig, det är inget ledig i det här, ledig är det sista jag varit. Men de sista månaderna av min "ledighet" så ska jag vara just det. Så från och med nästa år säger jag tack, men nej tack till allt som tjuvar tid från mina skatter.

Brukar kunna bolla med många saker på en gång o det klarar jag fortfarande av, bara det att tiden inte räcker till o vad kan man göra åt det? Försöker vara supereffektiv helt enkelt och prioritera rätt, det är det enda...

Så istället för att mysa i soffan o varva ned på kvällen så ska jag jobba undan lite nu.

Ha de gött, kramkalas!


Kommentarer
Postat av: Lena

HELT RÄTT! Släpp nu och njut. Snart kommer jobbet och då är det skönt att vara i harmoni. Kram

2010-10-28 @ 08:20:14
Postat av: Jannie

Du tar ju så fantastiska bilder!

O jag håller med föregående talare.

Så rätt!Tiden med guldklimparna kommer aldrig igen.Njut söta du!

Men jag håller med dig,fler timmar på dygnet?

JA TACK!Eller så kan väl åtminstone tiden stå lite still ibland...

Å!Drack ni glögg igår?MYS på hög nivå!

Hoppas du får en underbar dag!

Själv ska jag ut o ratta den nya kärran.Eller inte..

Massa kramar

2010-10-28 @ 10:33:12
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: jessica

gud vad härligt =) vilka underbara bilder och stort stort grattistill bröllopet =)

2010-10-29 @ 12:01:04
URL: http://jezziee.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0