En mamma award!

Fick en väldigt fin award tidigre i veckan, tack snälla Ensamma Mamman! Hennes motivering om varför just jag skulle få den var denna:


"Vackra Josefin med bloggen Happy Days vill jag ge detta till för att hon har en sån härlig blogg, full med vackra bilder och berättelser från deras vardag. Nästan alltid glad och positiv inspirerar hon mig att se mer av livets små goda."


Orden gjorde mig så otroligt glad och jag tog till mig dem till hjärtat, tack!Nu är det min tur att föra den vidare och ett självklart val är så klart ge den tillbaka till Ensamma mamman som skriver klokt och öppenhjärtligt om bitar ur sitt liv och situation. Har lärt känna henne som en omtänksam och kärleksfull mamma som alltid vill sin sons bästa.

 

Jag vill också passa på att ge den till en inspirerande person med känsla för detaljer och stor skaparlust, Emelie Almhager. Hennes blogg är som att ta fram en pralinask med goda karameller och hon tycks alltid ha något nytt på gång. Hon verkar även vara en fin mamma och har visat roliga projekt hon och sonen gjort/gör tillsammans.

 

Vill även ge den till en mamma som jag nyss mött i bloggvälrden som visat sig vara en väldigt rar och snäll person, nämligen Johanna - mamma till Leia. Hennes blogg är en härlig plats av vardagsberättelser i både bild och ord om mammalivet till sötnosen Leia.

 

Sen finns det självklara bloggarmammor som också borde få den vars bloggar jag läst i flera år men de flesta har lösen på sin blogg. Jag vill iaf ge er denna bara för att ni ska veta att ni är så bra och att jag uppskattar era bloggar. Dessa fina mammor är Lottiz, Emma, Erika, Vickiz Jennie och Johanna. :-)

 


Instruktioner:

* Ge denna awards till någon eller några mammor du tycker förtjänar den.
* Skriv varför dessa just förtjänar blogg awards.
* Be dina vänner som fått awarden ta bilden och instruktionerna och ge vidare.
* Länka till den som gav dig Awarden

Kommentarer
Postat av: Emelie

2010-09-19 @ 20:31:53
Postat av: Emelie

Du är väl för rar! =) Vilken fina ord, jag blir alldeles röd om kinderna...Skriver mer en annan dag ska fortsätta tapetsera nu. Julian sover hos sin mormor i kväll så det gäller att passa på. ;)kram kram Emelie

2010-09-19 @ 20:35:57
URL: http://emeliealmhager.blogspot.com
Postat av: Vickan

Men då!!! Så himla rart av dig att tänka på mig som knappt bloggar nuförtiden.... Men jag är riktigt rörd och jag tycker du är en självklar vinnare till detta och ett stort grattis till härlig placering på topplistan! Kram

2010-09-20 @ 12:11:58
URL: http://vickiz.blogg.se/
Postat av: Jennie

Gulledig!!! Tack för awarden, du är fin du!! Kram på dig.

2010-09-21 @ 21:20:48
URL: http://blurpan.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0