Hon hämtade våra skor

Luget har lagt sig över mig lite mer nu. Kollat upp hur bloggen ser ut i 21 olika webbläsare o i de allra flesta fall så ser den ut precis så som jag vill att den ska o som jag la ut en bild på:


Ser den inte ut för er som ovan så säg till, snälla!


Så jag hoppas att de flesta av mina besökare inte kör med samma gamla stenåldersskit som sambons jobb så ni kan se sidan som den ska se ut. :-)

Hann sitta en stund förrut med fotoredigering av mitt senste bröllop innan lillsessan gos vaknade och ville ha lunch. Det återstår över 500 bilder att gå igenom så jag kommer få mkt o göra kommande dagar... Efter att pluttan käkat gick hon o hämtade sina skor och sedan mina. Så försökte hon ta på sig ena skon men det var svårt, gullipluttan. ;-) Visade ganska tydligt att hon tyckte vi skulle gå ut så det gjorde vi. Var ute o lekte med dottern en bra stund. Tog mig även för att rensa i sandlådan på lekplatsen från krossade sandlådesaker, vassa plastbitar att skada sig på hör inte hemma i en sandlåda där barn leker. O om ingen annan gör ordning får man väll ta saken i egna händer! Nu ska vi gå o hämta upp storebror Piraten från skolan o höra vad han har haft för sig för bus idag... :-)

Kram från en nu lite mer happy Jossan.

Kommentarer
Postat av: Linda

den ser ut precis så där, iallafall från jobbet... ska kolla hemma sen med :)kram happy Jos <3

2010-09-07 @ 15:00:01
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Vickan

så där ser den ut härifrån med!Mysiga om e dom små fröna.... Nathalie brukar ju ibland hänga med ut på altanen och det första hon gör är att gå fram till sista glasdörren och knacka lite fint på rutan... vår hängmatta sitter nämligen där så då vet man att hon vill gunga lerSå mysigt nu när dom kan göra sig lite mer förstådda och inte bara gråta när nått saknas/dom vill nått.Skönt att höra att du är mera happy igen!

Kram

2010-09-07 @ 19:44:57
URL: http://vickiz.blogg.se/
Postat av: Linda

den ser likadan ut hemifrån =)kRaM

2010-09-07 @ 20:26:53
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0