Rösta gärna!

Ni har väll inte missat att min bild är i final i Norrköpings Tidningars stora sommarbildstävling? Man kan rösta tom 10/9, kanske är det sin röst som avgör?

Bild nummer tre, rösta gärna här!

Har egentligen inga större förhoppningar om att vinna denna tävling då konkuransen är hård. Men jag hoppas så klart, jag vill verkligen vinna för vinstens skull. Inte för vinnandets skull (även om jag skulle bli tokglad) utan för att jag skulle få en chans att utöka mitt objektivförråd. Har ju köpt en ny systemkamera (Nikon D700) i somaras och till den har jag i dagsläget bara haft råd att köpa ett enda ojektiv till. Nya objektiv är dyra så därför skulle jag verkligen se denna vinst om 4000 kr i presentkort på MediaMarkt som en skänk från ovan. Det skulle betyda oerhört mkt för mig!

Så vill du hjälpa mig att fortsätta utvecklas i mitt bildskapande med hjälp av ett nytt objektiv hoppas jag du vill lägga din röst på min bild!

Det jag gillar med min bild är kompositionen och den oväntade vinkeln där sonen tittar upp och ned in i kameran. En ögonblicksbild som jag personligen tycker fångat känslan av att vara barn, gungandes och pirret i maggropen, skrattet som ekar fritt... Sen är kanske färgerna inte de roligaste då bilden går i ganska grå och mörksa toner, men det tycker jag vägs upp av sonens uttryck i ansiktet och bildens "sprailliga" vinkel.

Vill du lägga din röst på min bild så rästa på nummer 3, tack på förhand! Tror du att du känner någon som gärna vill rösta på min bild så sprid det vidare! ;-)


Kommentarer
Postat av: Lottiz

Jag tror din bild definitivt vinner. Tycker den är mest levande av de tre barnbilderna och väcker glädjande känslor inom en. Jag har svårt att tro att någon av de andra två bilderna kommer vinna i barnkategorin. Jag har iaf slagit ett berömmande ord för din bild på jobbet under fikarasten och stolt talat om vem som tagit den. Sagt att de måste å in och rösta.

Håller tummarna för dig och min röst har du definitivt.

2010-09-06 @ 19:16:17


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0