Så glad och upprymd!

Tror jag gått runt med ett fånleende hela dagen denna härliga fredag. Hann inte helgstäda huset men vad gör det? Har haft en vacker septemberdag med dottern ute i solen istället. Har även fått iväg två fotojobb och fått väldigt positiv feedback, gör mig så glad! Har en massa vackra bilder att visa kommande dagar, dels på triss i sessor och dels på en vacker mage. Håll er uppdaterade på min fotoblogg. ;-)

Får in nya fotoförfrågningar hela tiden, har tre helger uppbokade i oktober, ett bröllop i september och mer att boka in. Så himla kul! Men samtidigt tänker jag dra lite i bromsen, för jag ska ta vara på den sista tiden av min mammaledighet o fakstik vara l e d i g med. För hur kul det än är med foto är det även ganska mkt tid som går i efterarbete med att gå igenom alla bilder, sålla ut de bästa, göra om till svartvit, justera kontrasterna om det behövs... Så nej efter hösten kommer jag inte ta på mig lika mycket längre. Jag har ju ett annat jobb, det som jag är ledig från o då ska jag väll inte börja jobba med annat när jag ska vara ledig? ;-)

Jag är glad, jag är lycklig, jag är hemma i mig själv! Är så nöjd med livet som det är nu på alla plan, harmoni! Så mycket kärlek som lyser i mitt hjärta för min älskade familj! O tacksamhet över att ha så många fina vänner, alla helt fantastiska på sitt sätt! Alla i min närhet är guld värda, älskar er alla! Glad över at ha ett jobb jag trivs på och ser fram emot att komma tillbaka till så småningom. Förväntansfull inför framtiden och att få förverkliga drömmar. Stolt över mig själv i mitt bildskapande och upprymd över att få så fina ord... Allt det här, det gör mig så lycklig!

Nu vart nog raderna ovan på gränset till sliksigt sockersöta va? ;-)

Bäst att lägga av medans man är på topp, så nu ska jag krypa ned i varma sängen, natti!

Kommentarer
Postat av: Erika

Vilket spudlande härligt inlägg,livet är en fest & lycka är enormt mäktig känsla!Många Glada kramar till dig

2010-09-05 @ 18:57:31
URL: http://barbafamiljen.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0