Tystnad

Alltså nu blir jag redigt irriterad! Jag blir så arg när människor bara kniper käft! Det har hänt mig vid tre tillfällen nu på kort tid o jag börjar få SPUNK!

1) Svara inte på mina mail, skit i att publicera mina kommentarer. Låtsas som att jag aldrig gjorde dig tjänsten och att du aldrig erbjöd mig någon ersättning för all tid jag lade ned för att jag är så onödigt snäll. Tid som jag mycket hellre hade lagt ned på min då nyfödda dotter. Människor som dig utan moral, fy fan!

2) Att inte få veta att det snackas skit, att man får höra rykten istället. T A C K !

3) Att jag vänligt ber att få en kommentar om något på bloggen ser konstigt ut o så la jag upp en printscreen på hur den ser ut för mig. Sen fick jag inga som helst kommentarer från någon av alla som trillade in här igår. Så då tror jag ju att allt ser bra ut men ber iaf sambon att kolla från sitt jobb. Icke, det finns två stora fel o tack för att ingen sa det till mig!


Ja just nu är det ingen jävla happy Jossan här inte, det kan ni skriva upp!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej gumman.

Jag sa inget om bloggdesignen för jag inte såg nåt tokigt... har kanske inte ögon för det :-/ sorry! men jag tycker den är fin iallafall...Puss på dä... försök att inte vara irriterad... fast jag vet hur lätt det är att man blir't, men det är INTE värt det!!

2010-09-07 @ 10:00:19
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag kikade också men såg inget tokigt, ledsen om jag missade något jättestort.. :-( Tycker hur som helst den är jättefin och man blir glad av den!Kramar till dig

2010-09-07 @ 10:06:47
Postat av: Vickan

Oj vilken arg JOssan.Jag tittar ju ofta in i din blogg, men hinner sällan kommentera då det är fullt hus här med tjejerna just nu. Ofta bläddrar jag snabbt igenom alla 711 bloggar som ska hinnas med varje kväll men kommenterar dessvärre för sällan. Hoppas du vet hur bra du är!

Att du orkar uppdatera så ofta och ta alla dessa fina kort och även visa oss läsare många av dessa!Jag upptäckte aldrig de fel som du hade i bloggen men hade jag uppmärksammat det så hade jag givetvis sagt till.Ska försöka bättre mig med kommentarer, för man vet ju faktiskt själv hur trist det är när det är tyst, trots många läsare....En stor kram till dig och hoppas happy Jossan kommer fram igen ;)

2010-09-07 @ 11:26:14
URL: http://vickiz.blogg.se/
Postat av: Lottiz

Oj vad har hänt vännen? Skäms på den som behandlat dig illa med fotona (om nu inget har blivit knas, ibland finns ju förklaringar).

Sen designen. Jag kommenterade inte heller den nya designen, tror jag inte iaf, men jag såg inget fel i min webläsare. Och tycker den är jätte fin, men jag kan säga det tusen gånger och säger det igen jag tycker allt du gör är fint. Du är den mest kreativa, skapande människa jag känner och som är riktigt bra på det hon gör.

Kram på dig. Ibland är det skönt o få ut lite irritationer ur sig och sedan känns det genast bättre igen.

2010-09-07 @ 17:37:42
Postat av: Viola Vamp

Ah, sorry! Jag läser mestadels bloggar från jobbdatorn och då finns det inte alltid tid att kommentera. :S

2010-09-08 @ 12:47:11
URL: http://violavamp.webblogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0