Dag 4: Min hobby


Foto: Darling 2007, semesterresa i Danmark.


Vad kan då mitt intresse vara, oj så svårt att lista ut!? Fotografering så klart! Har fotat med systemkamera sedan 1997 då jag börjad en fotoutbildning i gymnasiet och fick lära mig mörkrumsteknik, sen dess är jag fast! Men numera kör jag enbart digitalt, började analogt och har kvar mina två analoga systemkameror även om de inte används. Totalt sett har jag alltså 4 systemkameror tillsammans med mina två digitla som jag kör med idag. ;-)

 

Förresten, så roligt att många hakat på utmaningen, är du också sugen är det bara att hoppa in men säg gärna till så lägger jag till dig i länklistan!

 

Imorgon kör jag dag 5: En gammal bild

Fler som gör denna utmaning: Moa, Whippy, Lindha, Josefin, Annika, Nett, Linda, Ida, Susanne, Angelica, Lorissa Lovebomb, Petra, Dahlén, Angelica, Julia, Veronica, Jossetossen, Sofia, Britta bloggar, Karolina och du?

*
Vill du också göra denna 30-dagars fotoutmaning så finns hela listan finns här. Säg gärna till om du är med så jag kan lägga till din blogg med länk i varje inlägg. :-)
*

Kommentarer
Postat av: Mirre

Såklart =D, så fin bild, förstår att den vart suprfin med =D. Ohh vad great, det är snyggt att ha 4 st, vilken är din andra kamera förrutom D700.an =?kramar

2011-02-04 @ 10:24:52
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Elin

Inte konstigt att du är så himla duktig och inspirerande på att fota när du har fotat så länge, vad kul! Själv har jag också alltid gillat att fota och var alltid den som släpade med en kamera överallt men det var bara en gammal skruttkamera så jag har inte brytt mig så mycket om kvaliten förrän nu :)Jag har också hoppat på fotoutmaningen nu, hoppas inte att det gör nåt att jag är några dagar efter!Kram Elin

2011-02-04 @ 12:24:42
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Nett

Härligt att se, kan förstå att du har det intresset det har jag med, men än så länge bara amatör :) Hoppas att du får en trevlig helg!

2011-02-04 @ 13:03:02
URL: http://www.enkoppkaffe.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Jag gillar med att fota men har lite dödläge nu under slaskperioden ..kommer liksom inte ut så mycket som jag skulle vilja. Det blir bättre sen när man skall ut och valla barnvagn :-)

2011-02-04 @ 16:50:13
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Astrid H.

re; finns det med värme?! OJ det måste jag kolla upp :D

2011-02-04 @ 17:04:32
URL: http://oneofthekind.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0