Trotsig härmapa

Söndagen började med barnfotogrefering, hade två familjer med tillsammans 5 barn som skulle plåtas på förmiddagen. Två av barnen var små bebisar på 2 månader, tog bla roliga temakort på dem som föräldrarna själva hade önskemål om. Får se om jag får lov att visa i fotobloggen senare.

Efter första fotosessinonen så bar det av på fika och fotografering av tredje bebisen för dagen,  min bästa väns lille goding bara några veckor gammal. Men den mysiga träffen och fotograferingen fick vi tyvärr avbryta då dottern fick ett av sina hysteriskt raseriutbrått som hon avfyrat hela helgen. Hela min familj var nämligen inbjudna på fikan och dottern tappade tråden efter en stund så henne fick vi till slut ta under armen och gå ut med i bilen hej vilt fäktandes och åka hem... Jag märker dock på henne att om hon bara lyssnar så går det att försöka prata bort utbrotten innan hon morrar igång.

Annars är Meja förutom trotsandet inne i en härlig ålder då hon iaktar väldigt mycket och hämar allt vi gör. Som igår efter duchen skulle hon göra precis som mamma, smörja in med bodylotion, klippa naglarna, sätta på nagellack och sen var hon i sminkväskan och skulle ta på solpuder på kinderna. Vad jag hade roligt åt henne när hon härmade allt jag gjorde. Sen på kvällen hittade jag henne i sängen som bilderna ovan visar, med  två tandborstar fullt koncentrerad. För då skulle hon inte bara bortsa sina egna tänder utan även lära nallen att borsta sina.

Nu ska jag sluta svamla och ta något gott att äta innan jag stupar i säng, kram från mig!

Kommentarer
Postat av: Marie

Ohh ska bli kul att se om du får lägga ut korten, bebsiar kan man aldrig se för många av. Ujdå, sicken liten trotsfia, kan tro att ni fick bita ihop, jisses. Då gäller det att hålla sig sans kan jag tro, hehe



Men rart att hon vill härmas hehe. Söt hon är med sin nalle och tandborstarna =D

Kramar

2011-05-15 @ 23:45:23
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Jennie, Livet, vardagen och Familjen!

å så underbart är trotsen är framme, så säg? ;) Men det går nog över snart det dalar ju upp och ner det där :-)

Flis har också blivit en riktig härmapa, vet när jag sitter och jäspar i lugnan ro kan ja snegla lite på henne och där sitter hon och gapar för fullt med munnen och försöker göra som jag gör ;-)

Men det är roligt att dom härmas för dom är villiga att lära sig och det är bra ! :-)



Kram och trevlig början på veckan!

2011-05-16 @ 08:12:38
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hua! Som jag fortfarande minns den där trotsiga perioden... Den var inte kul! Vilken envishet och vilket raseri i så små kroppar. Fascinerande på ett sätt, men samtidigt fullständigt frustrerande. Gah!

Jättefina bilder från Mejas rum!

En fin vecka till dig vännen! Nehe, nu bär det iväg till vet med Finduskatten för lite "service"...

kram

2011-05-16 @ 08:44:43
URL: http://emeliealmhager.blogspot.com
Postat av: Hanna

Den härliga trotsen är Noah inne i också, det går inte en dag utan att han får åtminstone ett utbrott där han ligger på golvet och gallskriker och bankar fötterna i golvet. Hans temperament är skrämmande just nu... Så jag känner igen mig i din beskrivning av en skrikande unge under armen på vägen till bilen :-)

2011-05-16 @ 10:08:44
URL: http://mamzter.gblogg.se
Postat av: Sofia

Så söt! :D Jag märker redan på min systerdotter som är ett år, att hon härmar allt. Typ när ballongerna skulle blåsas upp till hennes kalas satte hon ballongen i munnen och blåste, hände iofs inte så mycket, men hon fattade att det var så det skulle göras. Barn är fantastiska. :)

2011-05-16 @ 11:07:25
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: Lindha

haha... söta lilltjejen! :)

Jag är i igång och letar inredning till butiken. Ska bryta av allt det vita med lite vintage/chabby chick-stil i möblemanget. Har hittat en superfin gammal köpmansdisk jag vill ha till kassadisk, den hade blivit perfekt! :)

Ha en fin dag söta, massa kramar från mig!!

2011-05-16 @ 13:05:15
URL: http://www.angelofshopaholic.blogspot.com
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Åhh så mysigt det måste vara att fotografera barn! Du tar så underbart vackra foton. Och spännande att se hur ert hus framskrider. KRAM

2011-05-16 @ 17:17:28
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken söt liten flicka ni har.



Hittade till din blogg på www.mammabloggisar.se, ditt inlägg har valt som en av de mest läsvärda för dagen :)



2011-05-31 @ 13:42:21


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0