Finaste ni! ♥


Vår i stan idag, vackra blommande kvistar som sträcker sig mot aprilhimlen...

 

 

Den här bloggen, det är lyckopiller för mig. Helt fantastiskt att man kan få in alla intressen och blandade alster inom skriveri/foto/bildskapande/inredning/skaparlust och kunna dela med sig av allt det där kreativa jag gör och binda ihop det i en förpackning kallad blogg. Ge utlopp för mitt skapande och på köpet så får jag er! Världens gulligaste läsare, ni ger mig kraft och lycka och lyfter mitt humör de gråaste dagar!

Vill bara att ni ska veta hur varm jag blir av o läsa era kommentarer som trillar in, hoppas att ni, min fina läsare, bara inte uppfattar mig som självupptagen eftersom jag inte hinner svara eller kika tillbaka till er som förr. Bloggen är en annan idag än när jag startade den och försökte vara 100%-igt närvarande med mina läsare. Får lite dåligt samvete när jag får så rara hälsningar var dag och flera frågor som jag tyvärr inte hinner besvara. (Kanske skulle ha en ny frågestund så ni får passa på att fråga allt mellan himmel o jord?)

Önskar er alla fantastiskt fina människor som besöker Happy Days en härlig och spännande fortsättning på veckan! Kram och tack för att ni tittar in! ♥

Kommentarer
Postat av: Sara ~ Candis

Här i Gbg väntar vi fortfarande på att våren ska börja på riktigt. Längtar verkligen tills dessa härliga sakuraträd kommer slå ut här :D

2012-04-18 @ 21:49:11
URL: http://candis.se
Postat av: Julia

Riktigt fin bild :) Ha en härligt vecka! :)

2012-04-19 @ 11:42:34
URL: http://juliaairaksinen.blogg.se/
Postat av: Mia

Frågestund, då passar jag på att fråga hur du gör när du ger bilden/fotot ett drömmande ljus? Vackert och sprött tycker jag.

Ha en fin dag. Ja olika ps tips är alltid kul.

2012-04-23 @ 15:32:53


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0