Tävling, vinn exklusivt hårvårdskit från L’Oréal


Är väldigt solig i sinnet idag och glad över det vackra vårvädret här ute som jag snart ska ta del av, har spännande happenings på G idag! Är även lite extra uppspelt och glad över att få tävla ut ett exklusivt hårvårdskit från L’Oréal till en av mina läsare i samarbete med Blogg.se.

Vinstpotten består av hårvårdsserie i tre steg från L’Oréal Kérastase, värde 800 kr:
Renande: Hårbad Cristalliste Fins 250 ml, hårbad för fint hår
Vårdande: Lait Cristalliste 200 ml, vårdande och utredande balsam
Skyddande: Lumière Liquide 50 ml, glansförstärkande leave-in


För att delta ska du svara på två frågor:
1) Vad kallas teknologin som är hemligheten med Kerastase Cristalliste? (Svaret kan ni hitta här)
2) Motivera varför du vill vinna hårvårdskittet:
3) Gilla gärna detta inlägg på bloglovin och/eller länka tävlingen i din blogg/facebook, gärna med bild + text nedan:

"Jag är med och tävlar hos Happy Days, var med och tävla om exklusivt hårvårdskit från L’Oréal du också!"


Lycka till, tävling avslutas söndag den 6 maj

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Liquid Light Complex teknologi kallas det =)Jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag har otroligt tjockt hår men nu vid ammningen har det tagit rejält med stryk. Så behöver något som gör att håret ser lite levande ut igen =)

Hoppas på tur!Gillar även på blogloving!

2012-04-28 @ 07:29:45
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Saga - mamma till Emilia

Liquid Light Complex teknologi.Jag skulle jätte gärna vinna då mitt hår är ett riktigt fågelbo! Plattar det och prövar hela tiden nya produkter, men inget verkar hjälpa.. Kanske det här skulle funka? :)Har gillat på bloglovin :)2012-04-28 @ 09:32:47
URL: http://emiliasmor.blogg.se/
Postat av: Erika - lilla familjen

1. Liquid light complex2. Mitt hår är trött och slitet, tror minsann att det skulle bli gladare om det fick lite extra näring. Kan säga såhär att jag skulle bli väldigt glad om jag fick tillbaka mitt fina hår! :)3. Blev nr 2 att gilla inlägget.

2012-04-28 @ 09:35:05
URL: http://erikanaslund.blogg.se/
Postat av: Emelie Eriksson

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Höggravid med fågelbo till hår söker sin själsfrände till hårprodukter för att överleva graviditetens sista månader.

Tack för en så fin blogg- älskar dina foton! :)

Kram Emelie

2012-04-28 @ 09:54:51
Postat av: Veronica

Svaret är Liquid Light Complex teknologi. :)Jag skulle verkligen behöva en kur för mitt hår som är så slitet.. Skulle bli så glad om jag vann detta!Har gillat inlägget på bloglovin :)

2012-04-28 @ 11:31:14
Postat av: madde

Liquid Light Complex teknologiMitt risiga graviditetshår skulle verkligen behöva lite omvårdnad!Gillade inlägget på BL som nr 4 i ordningen!:)

2012-04-28 @ 12:10:54
URL: http://tjockisbullen.blogg.se/
Postat av: Josefin

Liquid Ligt Complex teknologi.Mitt hår har blivit i katastrofallt med min andra graviditet samt att jag har så mycket volym med mitt hår att jag plattar håret nästan dagligen för att kunna göra något med håret. Med oplattat hår kan jag knappt kamma igenom det. Frissan är jag ca en gång i månaden för att tunna ut håret. Hade varit roligt att skämma bort håret lite för aldrig att jag lägger så mycket pengar på mitt hår haha!Jag har gillat inlägget samt skrivit om tävlingen på bloggen!

2012-04-28 @ 15:04:33
URL: http://readminadays.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

ha en fin kväll

2012-04-28 @ 19:25:57
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: BajsMalin - Mamma till Kiddo ♥

Liquid Light Complex teknologi!Jag skulle vilja vinna för att jag så gärna vill (MÅSTE, I STORT BEHOV) vårda det lilla hår jag har kvar på mitt stackars huvud. JAG TAPPAR SOM FAN! Amning! JESUS ALLTSÅ! Jag kör stopp i avloppet varje gång jag måste tvätta eländet. Stackars karln min som får fixa det där stoppet jämt. Så därför skulle jag så gärna vilja ha något som får mig att tycka om att tvätta håret. Då kanske jag blir så go-och-gla-kex-choklaaa' och fixar stoppet själv?! Så, nu håller jag mina tummar och hårtussar föör vinst!! :DJag gillar på bloglovin' !

2012-04-29 @ 13:43:42
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Hanna

Liquid Light Complex teknologi.

Skulle vilja prova något nytt som jag hoppas hjälper mot mitt slitna, tråkiga och glanslösta hår. Har provat många produkter, men känner att det inte blivit så stora resultat/förändringar.Har gillat på bloglovin :)

2012-04-29 @ 14:26:10
Postat av: Åsa

1. Liquis light complex teknologi

2. Because I´m worth it ;) och för att det är såååå söta flaskor...

3. Länkar på fb.

2012-04-29 @ 18:04:23
Postat av: Elin Sigvardsson

Hej Josefine!Först och främst heter teknologin Liquid Light Complex. Jag har gillat på bloglovin' och även postat ett inlägg i min blogg (se adressen ovan).Jag är väldigt sugen på att vinna detta hårvårdskit då jag gifter mig i augusti. För att spara på kostnaderna lite ska min syster hjälpa mig att göra mig fin i håret, och det vore en riktig lyx att kunna använda dessa fina hårdvårdsprodukterna till just denna speciella dag, så att jag känner mig extra fin precis som man ska göra då! Så jag skulle bli så ödmjukt jätteglad om jag vann :DKramar Elin S

2012-04-30 @ 10:05:01
URL: http://arvegil.blogg.se/
Postat av: Therese

1) Liquid Light Complex teknologi

2) Jag skulle vilja vinna detta kit då mitt hår är låångt ner på priolistan just nu och skulle verkligen behöva en kick inför sommarens sol och bad.Gillar inlägget på bloglovin! :)

2012-04-30 @ 11:40:32
URL: http://tezzybump.blogg.se/
Postat av: anette carlsson

Svar: Liquid Light Complex teknologi.

Viktlös och hemlighetenför långt hår. Framtaget för yngre med tendens till fet hårbotten.Jag är följare 640 och jag var den 10:e personen att gilla inlägget om tävlingen på din blogloving.Mitt hår håller på att bli långt för första gången i mitt liv och jag kan ha det för att jag äter dyra flytande vitaminer som gjort underverk för min hy och hår och välmående. Ett sånt här schampoo Loreal skulle passa perfekt för mitt hår nu när det blivit halvlångt.Stolt,glad och hår fladdrande i vinden :)anette meg

2012-04-30 @ 18:37:08
Postat av: Marion

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.

2. Det här trestegsprogrammet skulle vara perfekt för mitt hår som äntligen börjar bli längre. Efter en resa då håret tog rätt mkt stryk av bad och sol så behöver jag något som detta att återställa det.

3. Länkar till tävlingen på blogg och facebook.Nu är det bara hålla tummarna!

2012-05-01 @ 13:12:19
URL: http://marionsblogg.blogg.se/
Postat av: Amanda - mamma till S & T

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Jag har ett långt kråkbo i hormonobalans efter senaste prinsessans ankomst som bara skriker efter hjälp!

3. Har bloggat här:http://www.hesselgard.se/?p=503 och gillat på Bloglovin som nr 11.KRAM!

2012-05-01 @ 14:32:00
URL: http://www.hesselgard.se
Postat av: Samira

Liquid Light Complex heter teknologin.Jag vill jättegärna vinna eftersom att mitt hår efter en lång stressig period av studier som ledde till min examen i vår är jätterisig och tunn... Jag skulle verkligen behöva vårda mitt hår och detta är perfekta tillfället att vinna ett skyddande och vårdande kit. ´Håller tummarna att jag vinner :-)/Samira

2012-05-01 @ 19:32:13
Postat av: emma rudbeck

1 Det heter Liquid Light Complex teknologi

2Jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom mitt hår är en katastrof frissigt och ostyrigt. Jag tappade håret för 2 år sen pga cellgiftsbehandling o nu är det helt vildvuxet.

3 Jag har gillat på bloglovin o delar tävlingen på min fb emma rudbeck

emmar23@hotmail.com

2012-05-02 @ 07:31:19
Postat av: Isabelle

Liquid Light Complex teknologiJag måste ha rätt dyra hårprodukter till mitt hår annars ser det ut som kattskit!

Och nu kommer snart sista studiebidraget, sen får jag leva med vanliga billiga produkter.. Så skulle vara underbart om jag skulle vinna detta!

2012-05-02 @ 10:04:48
URL: http://bbellahdstrm.blogg.se/
Postat av: Lina

Liquid Light Complex teknologin kallas den! :)Jag vill vinna därför att jag älskar hår, jag går andra året på frisör-programmet och utsätter därför mitt långa hår för väldigt mycket slitage.

Jag skulle vilja se om Kerastase Cristalliste gör underverk för mitt hår! :)Ska gilla detta på blogglovin!

Kram Lina

2012-05-02 @ 10:22:49
URL: http://dropmeeoff.blogg.se/
Postat av: Sandra

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Lite torrschampo löser de flesta problemen, och några droppar hårvinäger ger underbar doft till smutsigt hår. Satsa gärna på en superstram hästsvans, eller gå lös med torrschampot och lite saltvattenspray för ett busigt surfsvall :))

2012-05-02 @ 10:46:33
Postat av: Eva-Lotta

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Jag älskar att göra roliga saker med mitt hår, och dessa produkter skulle nog få håret att må mycket bättre och se bättre ut! Ännu roligare att hålla på med det helt enkelt! :D

2012-05-02 @ 10:49:37
URL: http://musicismyheroin.blogg.se/
Postat av: amanda

Liquid Light Complex.

Jag vill vinna eftersom sommaren närmar sig och jag vill känna mig snygg och fräsch, och då är håret något som är väldigt viktigt!

2012-05-02 @ 11:06:16
Postat av: Jennifer

Liquid Light Complex!Jag vill vinna för att jag hela mitt liv har haft "dåligt" hår, och jag har helt enkelt inte pengarna till att göra det vackert. Jag gör mitt bästa med huskurer och är försiktig med torkning och föning, men jag vet att jag behöver produkter också. Alla mina extrapengar går just nu åt till att fixa min allt för dåliga hy, så håret har kommit i andrahand... Hyn och håret är ju mycket av det som ger oss lyster och utstrålning. Nu vill jag så gärna vara så fräsch och vacker som alla andra, för en gångs skull!

2012-05-02 @ 11:17:53
URL: http://rodeonay.blogg.se/
Postat av: Kerstin

1. Liquid Light Complex2. Jag har jättemycket tjockt hår som oftast är väldigt fint, men nu när sommaren kommer blir det frissigt och tappar sin glans. Jag klipper nästan alltid av 10 cm av håret under sommaren eftersom jag inte hittar några tillräckligt bra produkter som inte kostar för mycket. Det skulle vara härligt att få behålla sitt låna hår under sommaren och jag hoppas att dessa produkter kan hjälpa mig med det! :)

2012-05-02 @ 11:30:01
URL: http://cherryfool.blogg.se/
Postat av: Jenny E

1: Liquid Light Complex teknologi2: Mitt självlockiga hår ser mer ut som en skurmopp än en fin frisyr - jag behöver pigga upp det rejält! Men med en arbetslös sambo hör inte lyxiga hårprodukter till det som man får shoppa, så jag håller tummarna för en vinst!

2012-05-02 @ 11:33:49
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: Torre

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. Jag vill vinna för att mitt hår vill vinna. Jag har inte eller råd att lägga så mkt pengar på hårvård som detta kittet är värt, även om mitt hår vill det.

2012-05-02 @ 11:53:46
URL: http://torriz.blogg.se/
Postat av: Magdalena Fredriksson

1. Liquid Light Complex teknologi!2. Jag vill vinna kitet eftersom att jag har exakt det hår som produkterna är till för! det blir fett i botten, är väldigt torrt i längderna, det är väldigt långt och jag är ung och vill därför vårda mitt hår rätt. jag har svårt att hitta produkter som passar då jag både behöver något som "avfettar" håret och något som återfuktar. eftersom jag är student är dessa produkter lite över min prisklass så skulle bli överlycklig över att vinna dessa produkter!

2012-05-02 @ 11:54:52
URL: http://maggiebells.blogg.se/
Postat av: Matilda

1. Liquid Light Complex

2. Mitt hår skulle verkligen behöva detta och jag har inte speciellt mycket pengar/turen på min sida att vinna liknande tävlingar, så det vore ett toppentillfälle! Plus att jag älskar att prova nya produkter för att se vilket som passar mitt hår bäst.

3. Har länkat i bloggen + gillat på bloglovin.

2012-05-02 @ 11:56:10
URL: http://matildaabjorkstrom.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Liquid Light Complex2. Mitt ris till hår skulle behöva lite kärlek efter den kalla o långa vintern

2012-05-02 @ 11:56:16
URL: http://smallkaramellens.blogg.se/
Postat av: nathalieandersson'

Liquid Light Complex.

om jag hade haft en bad hair day så skulle jag sätta upp håret i en vanlig knut eller hästsvans och sedan lägga till något fint som t ex ett glittrigt hårspänne eller något liknande så tänker man inte lika mycket på det! :)

2012-05-02 @ 12:15:39
URL: http://nnathalieanderssons.blogg.se/
Postat av: Matilda Tilly (:

1, Liquid Light Complex heter teknologin som Kerastase använder sig av.2, Jag har ett tjockt och rätt tråkigt hår, det är kort, men otroligt tjockt och nästan ingen volym alls. Håret andas inte alls speciellt mycket, och blir jag lite svettigt i pannan är det kört för min del. Med en gång klumpar det ihop sig, blir fettigt och lämnar topparna att dö av törst.Och det som står på tävlingssidan är "Speciellt framtaget för en yngre målgrupp med långt hår vilka har en tendens till fet hårbotten och torra längder. Resultat: Håret blir rent och känns lätt och luftigt med en kristalliknande glans."Något jag behöver alltså. Skulle absolut vara kul att testa och se om det är något som jag skulle kunna fortsätta med för att slippa ha håret så antingen jättefett eller jättetorrt.

2012-05-02 @ 12:29:45
URL: http://cookievirus.blogg.se/
Postat av: Wicked syriansk Girl

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Smörj håret med äkta olivolja, låt det vara i ca en timma, tvätta sedan av och...TADA, no more bad hair days!

2012-05-02 @ 13:29:48
URL: http://brunettebellac.blogg.se/
Postat av: emelie

Liquid Light Complex.Jag har väldigt platt och livlöst hår (= ingen volym alls), jag brukar spruta i en himla massa torrshampoo som är volymgivande och ruffsa till håret så jag får volym som håller hela dagen! Har jag tid ork och lust så lockar jag även topparna och "böjer ut" håret som ramar in ansiktet för att få mer liv i det!

2012-05-02 @ 13:41:33
URL: http://intheheart.blogg.se/
Postat av: felicia

Teknologin heter Liquid Light Complex.Dåliga hårdagar räddar jag lite halvt med en luvtröja, fixa luggen lite snabbt och på med luvan. Fort vare gjort, matcha med snygga kläder och ingen kommer tänka på att håret inte är perfekt.

2012-05-02 @ 13:51:16
Postat av: Elina✿

Teknologin heter Liquid Light Complex.Ärligt så tror jag mitt hår skulle uppskatta att jag skämde bort det för en gångs skull. Jag tror faktiskt att vi till och med skulle bli bästa kompisar, mitt hår och jag!

2012-05-02 @ 13:54:55
URL: http://chaquette.blogg.se/
Postat av: Ida - lite mer än du bad om

1. Det heter Liquid Light Complex teknologi2. Efter att behövt tokbleka håret efter en misslyckad färgning ser mitt hår nu så otroligt ledset ut. I juni tar jag äntligen studenten, och det skulle kännas underbart att skämma bort sig med lite fina produkter så man kan stå där på flaket och slänga med håret och bara vara glad!

2012-05-02 @ 14:03:02
URL: http://idathewiseone.blogg.se/
Postat av: jessica

Teknoligin heter Liquid Light Complex.Mitt bästa hårtips för en bad hair day är att använda gummiblommor som finns att köpa på tex Åhlens och kicks. Man fuktar eller tvättar håret, snurrar håret på dessa gummi blommor och antingen sover man med dem eller så fönar man de tills de torkar. Ju blötare och längre tid du har i "spolarna" ju mer lockigt blir det. Går fort och jätte fint om man bara fuktar håret och sen fönar det lite snabbt då det blir lite mer vågigt och mer liv i det. Plus att det inte sliter lika mycket som det gör om du skulle locka det med plattång eller locktång. Kram Jessica :)

2012-05-02 @ 14:05:30
URL: http://jessicafredriksson.blogg.se/
Postat av: elinfroth1. Liquid Light Coplex teknologi.

2. Det finns ju endel snabba lösningar på en dålig hårdag men den där ofräscha känslan är ändå svår att komma undan. Mitt svar på frågan är att försöka gå till roten på problemet och använda bra produkter, inte locka/platta håret för ofta och toppa håret med jämna mellan rum. Det tråkiga med superbra hårprodukter är att de är fasligt dyra för en gymnasiestudents ekonomi. Så hoppas hoppas på att få vinna detta superkittt :)

2012-05-02 @ 14:12:03
URL: http://elin_fahlroth@hotmail.com
Postat av: nelly

1. Liquid Light Complex heter teknologi.2. Mitt tips är att bara tvätta luggen istället för håret. Oftast är det luggen som blir smutsig och förstör en morgon men med en supersnabb tvätt så är det klappat o klart. Man behöver inte ha kort lugg för detta tips utan passar alla!

2012-05-02 @ 14:12:08
URL: http://aplaceinthisworld.blogg.se/
Postat av: erica

1. Tekniken heter Liquid Light Complex! :)

2. Efter en seg vinter med blötsnö och vind har mitt hår blivit torrt och livlöst, då jag jobbar utomhus. Som tjej vill man alltid se fin ut och håret är en av de få sakerna jag hinner fixa varje morgon innan jobbet. Skulle vara så roligt att få unna sig lite vardagslyx och fräscha till sig inför en härlig sommar! :D

3. Har länkat till dig på min blogg!

KRAM!

2012-05-02 @ 14:20:39
URL: http://dunderhonung.blogg.se/
Postat av: Spacegirl

1. Liquid light complex

2. Riktigt bra hårdvårdsproudtker är inget jag har möjlighet att lägga pengar på så det vore perfekt att vinna det :-)

3. Min blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2012/may/6-maj-vinn-harvardskit.html

2012-05-02 @ 14:26:43
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: Heidi

Liquid Light Complex!Som den fakeblondin jag är, är jag en (inte så stolt) ägare av toktorrfnasiga längder med zero glans. Jag har lyckats bli av med 20kg kroppsvikt på kort tid och vill vara snygg i sommar, och det vore så roligt om mitt hår kunde glänsa ikapp med mitt nya självförtroende!Jag har ingen blogg, men har länkat till min facebooksida. :)

2012-05-02 @ 14:32:03
Postat av: Elina

1. Liquid Light Complex teknologi.2. När jag läser om Kerastase Cristalliste - serien så blir jag otroligt nyfiken på att få testa de här fantastiska produkterna! För ett tag sen tänkte jag beställa hem dem, men nu när jag hittade den här tävlingen så vill jag gärna vara med och tävla om produkterna istället!

2012-05-02 @ 14:41:39
Postat av: Emmelie Svensson

1. Liquid Light Complex teknologi

2. ajg borde vinna detta kit för att mitt hår verkligen behöver kärlek. efter en tid med blekningar och att det är allmänt trist och platt så behövs verkligen detta.

2012-05-02 @ 14:42:40
URL: http://emmelius.blogg.se/
Postat av: FRIDA

1. Teknologin heter Liquid light complex!2. Jag fastnade med mitt hår i en borr i träslöjden..

vilket gjorde mitt hår väldigt slitet och helt dött.med dessa produkter tror jag att jag äntligen kan få till mitt hår igen!

2012-05-02 @ 14:45:27
URL: http://fridahelins.webblogg.se/
Postat av: Malin

Liquid Light Complex.Mitt hår är jätteslitet och är i stort behov av en proffsig reparation! Detta kitet skulle passa mitt hår perfekt!

2012-05-02 @ 14:54:11
Postat av: Sabina

1.Liquid Light Complex teknologi

2.Skulle verkligen behöva det här kitet! Mitt hår är alldeles kaos känner jag! Alla produkter jag provat har inte funkat. Känner att dom här produkterna skulle passa perfekt för mitt hår, åh det skulle vara perfekt om jag vann!

3.Länken till inlägget : http://ssaabbiinnaas.blogg.se/2012/may/tavlar.html

2012-05-02 @ 15:01:30
URL: http://ssaabbiinnaas.blogg.se/
Postat av: ▲ Emmasophie

1. Liquid Light Complex

2. Jag skulle gärna för att efter att jag mobbades för min röda hårfärg så blekte jag det blont (har inte det längre, nu är jag stark i själen och vill ha mitt röda hår igen) och det sliter ju så otroligt mycket på håret. Så jag hoppas att jag kan vinna detta kitet för mitt hårs-skull

2012-05-02 @ 15:07:46
URL: http://emmasophie.se
Postat av: Elina

1. Tekonologin kallas Liquid Light Complex

2. Jag vill gärna vinna för mitt hår behöver verkligen en chans att ta igen sig efter ett år i USA. Vattnet i duscharna här är nämligen inte jättesnällt mot håret. Tack och lov är jag snart hemma i Sverige med vänligt vatten! ;)Jag har aldrig haft så torra, slitna längder som nu. Så får jag väldigt lätt fet hårbotten också så denna serien skulle passa mig (mitt hår) perfekt låter det som! :)Jag har länkat här:

http://sweeeden.blogg.se/2012/may/kerastase-tavling-hos-happy-days.html

2012-05-02 @ 15:22:34
URL: http://sweeeden.blogg.se/
Postat av: emma

hej :D svaret är: Liquid Light Complex

eftersom jag sedan flera år tillbaka har slingat och blekt håret hade det varit superbra med lite bra och vårdande produkter så inte håret ramlar av skallen ^^

2012-05-02 @ 15:28:54
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Emmy

1. Liquid Light Complex

2. Jag tycker att jag skall vinna för att mitt hår behöver verkligen dessa produkter!

2012-05-02 @ 15:48:19
URL: http://canoncollection.blogg.se/
Postat av: sophie

1. Liquid Light Coplex teknologi

2. Håret skulle behöva en knuff nu till sommaren efter det tråkiga vintermörkret

2012-05-02 @ 16:00:22
Postat av: Jojjo

1. Liquid Light Complex teknologi

1. Det låter precis som något för mitt hår som är på utväxt med fet hårbotten (alltid!) och slitna längder. Dessutom är Kerastase en av de bästa märken jag vet så det borde borga för att det verkligen gör jobbet som de säger!

2012-05-02 @ 16:08:30
URL: http://www.mildamartha.com
Postat av: Ina

Liquid Light Complex teknologi.

Jag brukar alltid ta i ett serum i längderna så att det ser lite friskare ut och sen sätter jag antingen upp det i en vanlig hästsvans eller donut bun med flätor på båda eller ena sidan, då ser det snyggt ut ändå!

2012-05-02 @ 16:11:10
URL: http://lyssnatillsammaregn.webblogg.se/
Postat av: Mikaela

1. Liquid Light Complex

2. Mitt bästa tips för en dålig hårdag är inbakad fläta eller en stram tofs där man flätar änden. Att fläta håret gör att det inte syns att man har en bad hairday!

2012-05-02 @ 16:16:16
URL: http://mikaelastahlen.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag vill vinna detta för att som student är det ont om pengar och därför köper jag oftast de billigaste hårprodukterna när jag skulle kunna använda något sånt här så att mitt hår kan se fatastiskt ut!

Önskar att mitt hår var så fräscht att jag fick beröm för det..

2012-05-02 @ 16:47:34
URL: http://sajn.blogg.se/
Postat av: Annie

1. Liquid Light Complex trknologi.

2. Mitt hår mår otroligt dåligt och skulle behöva RIKTIGA hårprodukter

2012-05-02 @ 16:53:43
URL: http://anniethorbjornsson.blogg.se/
Postat av: Rebecka

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. När jag har en bad hair day flätar jag håret ner åt sidan, sen sätter på en snygg mössa! Ser både avslappnat och snyggt ut! :D

2012-05-02 @ 17:04:10
URL: http://rebeckamanda.blogg.se/
Postat av: S A R A

1. Liquid Light Complex

2. Mitt hår börjar bli otroligt slitet och skulle behöva en riktig reparering och tror dessa produkter når upp till det! :)

2012-05-02 @ 17:34:50
URL: http://ssaralu.blogg.se/
Postat av: Molly<3

Jag har färgat håret (och blev jättenöjd!) men det slet väldigt mycket på håret och sedan måste jag platta håret ofta för att få det att se okej ut, vilket har slitet jättemycket på mitt hår, så jag skulle verkligen behöva det!

2012-05-02 @ 17:54:10
URL: http://foggy.blogg.se/
Postat av: Lottie

Liquid Light Complex

Badhairdays funkar inte!Har inget tips som gör en bad hairday till en bra, men sätt upp håret i en slarvig knut eller tofs - inte för stram. Sen är torrshampo alltid soft. Sen om man nu vinner detta kanske man slipper så många bad hairdays ;)

2012-05-02 @ 18:28:00
URL: http://charlotta.nu
Postat av: BeautyAddicted

Liquid Light Complex teknologi

För en dålig hairday så brukar jag sätta upp håret i en lite mer avanserad knut, vilket betyder att jag använder mig av en den speciella "knut bullen" som gör så att den blir rund och jämn (kan köpas på glitter). Innan jag börjar så har jag sprayat lite torr shampo i hårbotten för att öka volymen,men också för att få håret att se fräsht ut. Sedan, vilket du kan göra om du har lite längre hår är att jag snurrar en fläta runt hela bullen, och fäster flätan i knut delen närmas nacken för att få den att synas som minst. Tada! Lätt som en plätt!

2012-05-02 @ 18:29:21
URL: http://beautyaddicted.blogg.se/
Postat av: Louise

Liquid Light Complex teknologi.

Mitt hår är bara tunnt, risigt och hänger och slänger. Skulle behöva en rejäl reparation av mitt blekta hår så det får lite liiv.

2012-05-02 @ 18:32:00
URL: http://louiselonning.blogg.se/
Postat av: felicia

Liquid Light Complex teknologinär jag har en bad hairday brukar jag borsta igenom det fort sen sätter jag upp det i en knut eller en vanlig hästsvans och sedan drar jag på mig en keps.

2012-05-02 @ 18:33:10
URL: http://feliciarosenlunds.blogg.se/
Postat av: Amanda

Liquid Light ComplexMitt hår skulle vilja vinna för att det är värd de.

2012-05-02 @ 18:39:18
Postat av: J O H A N N A

1. Liquid Light komplex technology

2. Jag sätter upp det i en hög stram ponytail. Quick & simple!Den senaste tiden har jag "tappat" väldigt mycket hår. Det lossnar mängder när jag kammar det och även under dagen fastän jag inte ens rör håret. Tror verkligen inte att Sveriges klimat är optimalt direkt :/ Kanske kan Kerastaset ge mitt hopplösa hår nytt liv!

2012-05-02 @ 19:08:06
URL: http://gandhis.blogg.se/
Postat av: malin

Liquid Light Complex teknologi!Mitt hår behöver verkligen få testa på ett märke som sägs vara väldigt bra och jag har själv inte råd att ge mitt hår denna lyx.

2012-05-02 @ 19:08:54
URL: http://bigcityattitude.blogg.se/
Postat av: Agnes Hesthamar

1. Teknologin heter "Liquid Light Complex"2. Mitt bästa tips för en så kallad "bad hair day" är att borsta igenom håret och sedan spraya i lite torrshampoo i hårbotten, både för att täcka det fettiga och för att få lite extra volym. Detta brukar jag alltid göra när jag inte har hunnit tvätta det och det brukar fungera riktigt bra på mig! (Jag använder Björn axén style torrshampoo)Om håret istället bara lägger sig sådär fult som det kan göra ibland även om det är nyduschat så brukar jag blöta ner borsten och sedan borsta igenom håret med den så att håret lägger sig som jag vill att det ska ligga. Sedan tar jag i lite serum som ger håret mer lyster, jag tycker också att håret känns mycket luftigare när jag tar i lite serum i det.Sedan funkar det ju alltid med en stam hästsvans (eller en riktigt slarvig för den sakens skull) och om man vill kan man ju investera i en stilig håring som piffar upp hästsvansen lite extra! (Hårringgar finns på hm för ynka 39 kr.)Hoppas att mina tips kan vara till hjälp för någon! (:

2012-05-02 @ 19:37:21
Postat av: Josefin

Liquid Light Complex teknologi.

Mitt bästa tips för en dålig hårdag är torrshampo och en snygg uppsättning, gärna något roligare än en stram hästsvans som till exempel en slarvig och elegant bulle med ett fint hårspänne som en personlig touch. Ett annat tips om man har fett hår är en cool keps. Enkelt och jätte snyggt.

2012-05-02 @ 20:38:48
Postat av: Hanna

Liquid Light ComplexJag vill vinna för att mitt hår är precis som på beskrivningen, fett som tusiken i botten och torrt i längderna. Sen vore det såklart roligt med lite lyx i vardagen när man lever på CSN-bidrag och inte har råd med sånthär själv :)

2012-05-02 @ 20:40:22
URL: http://hannalangstrom.blogg.se/
Postat av: Jennie Tideman

1. Den heter Liquid light complex teknologin.

2. Jag har så sjukt slitet hår och orkar inte lägga ut pengar på dyr hårvård och vill inte klippa av mig håret. Det skulle sitta fint och vinna!

2012-05-02 @ 20:45:49
URL: http://jenniekristinamargareta.webblogg.se/
Postat av: Hannah

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. Helt enkelt för att jag en sjukt grym tjej och borde få lite nya hårprodukter :)

2012-05-02 @ 20:47:14
URL: http://limeleaf.blogg.se/
Postat av: moa

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Mitt hår är helt dött, torrt, slitet och sönderbränd, pga att jag ovetande använde en plattång med spruckta plattor (vilket sliter otroligt mycket..). Så dessa produkterna skulle vara till hjälp med att kunna reparera mitt hår, eftersom jag inte själv har råd med de, därför jag sparar till en ny plattång. Så jag skulle VERKLIGEN, VERKLIGEN uppskatta om jag vann de! :)3. Jag har även gillat och skrivit om de på min blogg! :)

kram!

2012-05-02 @ 20:55:40
URL: http://entiirelymoa.blogg.se/
Postat av: Vilma

1.Teknologin heter: Liquid Light Complex.2. Jag skulle vilja vinna för jag har ganska långt hår och det ser väldigt livlöst ut, blir jättefort fettigt i hårbotten och i topparna torrt. Skulle vara kul att kul att vinna!3. Har gillat på bloglovin! ;)

2012-05-02 @ 20:57:55
URL: http://vilmasannemalm.blogg.se/
Postat av: Emilia - mamma till Livia

Liquid Light ComplexSom ensamstånde mamma och dessutom arbetslös har man inte riktigt råd med "det bästa" inom hårvård. Att jag dessutom lägger det mesta på min dotter tycker jag gör mig en värdig vinnare till att kunna ta hand om mitt hår ;)

2012-05-02 @ 21:15:36
URL: http://emiigull.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex2. När jag har en dålig hårdag så brukar jag alltid sätta upp håret i en hästsvans eller göra en inbakad fläta. Om håret känns fett så sprayar jag alltid på räddaren i nöden, nämligen PROFFS torrschampo! Och är hårdagen så dålig att ingenting funkar, så tar jag på mig en mössa. ;-)3. Jag har självklart gillat detta inlägg på Bloglovin' :-)Håller tummarna nu, det hade varit sådan lyx att få vinna detta härliga kit.

2012-05-02 @ 21:26:52
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Leila

Liquid light ComplexJag har drömmer om att ha långt, vackert glansigt hår men det verkar inte som om jag kommer att få det. Men dessa produkter skulle verkligen hjälpa men har tyvärr inte råd att köpa dom så hoppas verkligen jag vinner och kan få håret jag alltid drömt om.

2012-05-02 @ 21:38:13
Postat av: Hey

1. Liquid Light Complex teknologi

2. JAG ÄR STUDENT! Det är ett märke som jag verkligen hade velat prova eftersom jag kämpar med att få långt fint hår efter ett fett missöde att färga det mörkt men det kostar väldigt mycket att bara prova på... Åh, hade fått världens lyckorus! Pussis Hey

3. Jag tar det som en order!

2012-05-02 @ 21:41:49
URL: http://josefinhey.blogg.se/
Postat av: Jenny

Teknologin kallas Liquid Light Complex ! (:

Jag skulle bli så himla glad om jag vann för jag fyller åt den 7 maj men även för att det ofta bli mycket plattande på sommaren :( :D

2012-05-02 @ 22:12:31
Postat av: josefin

Liquid light Complex teknologiFunderar på att göra en förändring i frisyren och då skulle dessa produkter sitta utmärkt :D

2012-05-02 @ 22:24:21
URL: http://josefinfoto.se/
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2012/may/harvardskit-65.html

2012-05-02 @ 22:25:14
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Louise

1. Liquid Light Complex

2. Eftersom jag regelbundet färgar mitt hår & är naturligt tjockt och frissigt så kan det ibland behöva lite hjälp på traven när det kommer till glans, lyster & kärlek. Skulle bli överlycklig rentutsagt.

2012-05-02 @ 22:26:27
Postat av: maria

1. Liquid Light Complex-teknologin2. Mitt bästa tips för en riktigt dålig hårdag är att alltid ha ett torrshampoo hemma för att kunna reda ut fett hår och ge det en lättare känsla. Även att sätta upp håret i lösa uppsättningar till en "bun" eller fläta fungerar utmärkt när håret är bongstyrigt.

2012-05-02 @ 22:40:42
URL: http://entrevista.blogg.se/
Postat av: karin

1. Liquid Light Complex!

2. Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta, särskilt inte om man har långt hår som lätt blir torrt i topparna och som kanske också är färgat eller slingat. Håret vänjer sig snabbt med att inte bli tvättat varje dag och efter två-tre veckor blir det inte längre fett i hårbotten. Man kan använda torrshampoo mellan tvättarna för att dra ut på tiden ytterligare. Jag lovar att antal bad hair days blir färre genom att göra såhär då håret blir friskare och hälsosammare. Oavsett vilken frisyr man har eller vilken stylingprodukt man använder kan det aldrig dölja ett skadat hår! Tvätta håret mer sällan är därför mitt tips! :)

2012-05-02 @ 23:09:47
URL: http://styleandthecity.se
Postat av: Ida

Liquid Light Complex teknologi.

Jag skulle verkligen inte unna mitt hår så mkt penagr men dett skulle ändå vara kul och få se om det verkligen fungerar! :)

2012-05-02 @ 23:15:05
URL: http://pellersson.blogg.se/
Postat av: leila

Den heter Liquid Light Complex teknologi!Jag skulle säga tupperingkam, spray och ett par händer gör susen på en dålig hårdag!Har du fettig hår, släng upp det i hästsvans och slick- kamma håret bak och lägg det i en knut och spraya på lite vanligt spray, och done, du får snyggaste frisyren! chict, slappt men riktigt snyggt!Platta och utsätt inte ditt hår alltför ofta av plattångar, osv..

Och tvätta håret inte mer än 3 ggr i veckan

och avsluta alltid ditt bad/din dush med att skölja håret i kallt vattenp.s jag skulle verkligen uppskatta dessa produker! De verkar underbara..

P.s din blogg är ju inte heller så pjåkig :)

2012-05-03 @ 07:49:14
URL: http://brightenladys.blogg.se/
Postat av: sophie

1.Liquid Light Complex teknologi

2. Bad hair day? torrschampo, ett stort pannband och VOLYM!

3. jag ska vinna dessa för att mitt hår NEEEEDS IT!

puss

2012-05-03 @ 08:03:46
URL: http://sophan.blogg.se/
Postat av: Antonia Jakobsson

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.

2. Använd torrschampo. Om du är blond/mörkblond kan det vara jätteläckert att passa på att testa torrschampot av märket Batiste med färg i. Den finns i mellanbrun och brun, så då får man en sådan där schysst och helrätt "utväxt". Är man jättemörkhårig kan man ta det ljusare torrschampot och spraya i topparna istället, det funkar också. Då blir det exakt samma, en supermodern "ombre", som det kallas. Dra några drag med borsten genom håret efteråt, och voilà! Du ser ut att komma direkt från frissan.Ha det bra, kram

2012-05-03 @ 08:17:26
URL: http://antoniajakobsson.blogg.se/
Postat av: Tina

1. Light Complex teknologi.

2. När man har naturligt självfall så är det inte alltid så lätt att få ordning på håret som man vill, och då är det viktigt med bra hårvårdsprodukter att få bukt på problemet. Dessutom så blir håret så torrt och slitet på vintern, så skulle verkligen behövas "renoveras" till sommaren.

2012-05-03 @ 08:29:02
URL: http://ethiriel.blogg.se/
Postat av: Sofie L

1. Liquid Light Complex teknologi2. När inte lönen räcker till för behövlig hárvárdsshopping,

ja dá kan man tävla och ha en förhoppning,

för visst skulle det göra gott en härlig várdag,

att fá snygga till sina kvinnliga drag,

med detta fantastiska hárvárdsset,

skulle mitt hár bli friskt och komplett,

nu slipper jag en massa trassel och tovar

som för háret är riktiga bovar,

sá nu háller jag alla tummar och tár

att jag i sommar kan glädjas át mitt friska hár3. Följer redan pá bloglovin och blev nr 15 att gilla tävlingsinlägget4. Länkar här

http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2012/may/6-maj-harvardsset-fran-loreal.htmlKram

2012-05-03 @ 12:25:35
URL: http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Emely

Yeah, vilken härlig tävling!* Liquid Light Complex teknologi

* Jag ska börja ett nytt kapitel i mitt liv, nämligen flytta till New York för att plugga. Med det här kitet i min hand, kommer jag svepa in i NY som en fräsch vårvind :) jag behöver verkligen fräscha till mig innan jag flyttar dit!

Ha det gott!

2012-05-03 @ 13:10:37
Postat av: Anonym

Svaret är: Liquid Light Complex.Jag har kämpat så länge för att mitt hår ska se friskt ut. Jag har slösat en massa pengar på hårprodukter som inte ens har hjälpt. Vill vinna för jag behöver nån sort av hårbehandling och jag har tyvär inte råd med denna som ni nu lottar ut. Skulle verkligen behöva det här!!:))

2012-05-03 @ 18:21:19
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Skulle vilja vinna för att jag vill unna mig lite bra produkter öfr mitt hår. Har testat olika behandlingar med mera men ingenting fungerar. Har kämpat så länge men blir aldrig nöjd!3. har tipsat på facebook och gillar inlägget på bloglovin

2012-05-03 @ 18:58:35
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Malin

* Teknologin heter Liquid Light Complex

*Mitt hår är superduper mega slitet.. jag har pluggat nu i 3 år och inte direkt prioriterat att lägga pengar på flertalet frisörbesök om året, så nu är mitt hår så långt att det går ner över brösten och det är ca 20 cm som är slitet och resten torrt och burrigt, och jag tappar en herrans massa hårstrån varje dag! Jag hade verkligen behövt det här kittet för att hjälpa mitt slitna hår i samband med ett frisörbesök som är inbokat nu!Jag håller tummarna:)

2012-05-03 @ 19:03:56
Postat av: johanna :)

svar: Liquid Light Complex heter tekniken dom använder!motivering: jag vill vinna för mitt hår är jätte slitet och jag vill få ett så friskt och välmående hår som möjligt nu till sommaren. :)

2012-05-03 @ 19:13:51
URL: http://kristallklar.webblogg.se/
Postat av: LouiseMonica

- Liquid Light Complex teknologi

- Mitt hår är kaos pga blondspray. Jag är i behov av all räddning jag kan få. ♥

- Jag har gillat inlägget på bloglovin.

2012-05-03 @ 19:56:51
URL: http://louisemonica.blogg.se/
Postat av: Amina

Svar på fråga: Liquid Light Complex teknologiMitt hår är väldigt torrt och slitet, och väldigt tjockt också. Har jätte svårt att fixa det varje morgon. Jag känner att jag prövat allt men detta kanske funkar?Email: Little.greengirl@hotmail.com

2012-05-03 @ 20:10:19
URL: http://miinciis.blogg.se/
Postat av: care69

Jag är gärna med!

1. Liquid Light Complex

2. Har så "aptråkigt" hår så jag vet inte vad. Har dock märkt att med riktigt bra produkter blir det skapligt och det är jag väl värd...

3. Är följare och har gillat inlägget.

Har länkat.

http://care69.blogspot.se/2012/05/6-maj-vinn-harvardskit-fran-loreal.html

2012-05-03 @ 20:27:05
URL: http://care69.blogspot.se
Postat av: Amanda

1. Liquid Light Complex

2. Jag får väldigt lätt fett hårbotten, och torra toppar. Det här hårkittet, fixar faktiskt det. Har försökt med många olika hårprodukter och den här verkar lovande.amisamanda@hotmail.com

2012-05-03 @ 21:54:25
URL: http://amisamandas.blogg.se/
Postat av: tina

liquid light complexJag vill vinna för att jag äntligen ska klippa mitt hår (vart över ett år sen) och nu vill jag faktiskt ta hand om mitt hår för en gångs skull! :)

2012-05-03 @ 22:06:35
URL: http://tinapalme.blogg.se/
Postat av: Karolina

Liquid Light Complex heter teknologin :)En typisk tonåring med problemen: fet hårbotten och torra längder haha. Nej jag är mest nyfiken faktiskt. Jag skulle behöva någonting som fungerar till mitt hår och det här innehåller allting jag skulle behöva. Och som sagt, jag är nyfiken på skillnaden som blir om man jämför med andra produkter jag använt. För blir det bättre så skulle ju det vara himlen!

2012-05-03 @ 22:10:37
URL: http://karolinaborg.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag är med:D

Liquid Light Complex - heter det

Mitt hår förtjänar lite glans och finhet :) speciellt nu på sommarn när det blir så slitet och dant. Jag skulle bli jätte glad ifall jag vann och det skulle mitt hår också :)Gillat på bloglovin & följer dig:D2012-05-03 @ 22:23:19
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: Anette

Jag är med och tävlar jag också :-)!

1) Liquid Light Complex kallas teknologin.

2) Efter en tuff vinter vädermässigt och att det alldeles för länge sedan något frisörbesök så är mitt hår i starkt behov av yttre hjälp ;-)!

3) Gillar inlägget som nr 18 på Bloglovin'

2012-05-03 @ 22:31:09
Postat av: Josefine

Jag är med (: Svar på frågan är: Liquid Light Complex.Ojojoj. Sånna här lyxiga produkter vågar man ju knappt drömma om. Skulle så gärna vilja ge mitt hår något exklusivare mer än hårinpackning, och om jag skulle komma med detta hårvårdskitet... herregudars så glatt det hade blivit!Gillar inlägget som nr 19 på bloglovin'.Mvh Josefine

2012-05-03 @ 23:15:51
Postat av: Maria

Svar: Kérastase lanserar Cristalliste med Liquid Light Complex teknologi !!

Har haft problem med hår och hårbotten en längre tid nu .. vintern blir det eländigt. Skulle behöva en "dunderkur" som denna verkar vara.

=)

2012-05-04 @ 07:03:13
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

1. Liquid Light Complex heter teknologi

2. Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att mitt hår verkligen är i det sämsta skicket ett hår kan vara i och då jag gärna skulle vilja spar ut till riktigt långt hår vore det fint att testa en produkt som förhoppningsvis kan rädda mig.

3. Gillar på bloglovin, blev nr 21 till att gilla inlägget.Kram

2012-05-04 @ 08:29:05
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Sandra & bebis i magen

1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag skulle vilja vinna dessa, för vad mer behöver en gravid tjej?

Mitt hår har varit ett helvete redan innan jag blev gravid, och dessa hormoner har inte heller påverkat håret gott! Behöver hitta en mirakel kur, och dessa lät otroligt lovande. Kanske en skyddsängel för detta skadade, blonda hår inför sommaren? :)

2012-05-04 @ 09:31:19
URL: http://sandraeleonor.blogg.se/
Postat av: martina

1. liquid light complex

2. jag skulle behöva vinna detta då jag tjutit floder över mitt trasiga sönderplattade hår som aldrig vill växa ut & bli fint!

2012-05-04 @ 12:25:31
URL: http://fiktiiiv.blogg.se/
Postat av: Jasmin

Hej! Svaret är liquid light complex technology.Tyvärr är mitt hår OCh hud extremt torr. Det dåliga genen jag ärvt av mamsen. Det skulle glädja min själ att få prova dessa produkter. särskilt nu när jag som gravid inte har den bästa hårkvaliten eller orken att göra mycket.

2012-05-04 @ 12:43:45
URL: http://velvetdreams.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heej!1. Liquid Light Complex teknologi

2. Jag behöver verkligen vinna detta hårvårdkit

eftersom mitt hår just nu ser ut som skit.

Mitt hår är långt, risigt och torrt.

Därför skulle det må bra av att få i sig både lite smått och gott.

Att vinna dessa produkter till mitt hår

skulle kännas som att det äntligen får all näring som går!

3. Länkar på fejjan!

2012-05-04 @ 13:32:05
URL: http://linkanfemme.blogg.se/
Postat av: kattasfett

1.Liquid Light Complex2. Dagens tips, för alla blondiner som inte har torrschampo hemma vet vi att mjöl eller bakpulver funkar jättebra att använda istället för. Men för oss mörkhåriga personer som inte

vill se ut som om håret åldrats sådär 76 år efter en "bakpulversbehandling" kan jag glatt rekommendera kakao. Ditt hår kommer inte bara se bra ut utan kommer även lukta gott, du kommer känna dig som en söt bakelse hela dagen.

2012-05-04 @ 13:43:23
URL: http://kattasfett.se
Postat av: Adela

1:Teknologin kallas Liquid Light Complex.

2:Jag skulle väldigt gärna vinna för att mitt hår har blivit så tunt och livlöst nu efter en hård vinter.

3:Länkar från min blogg!Tack annars för en fantastiskt fin och smart blogg.Kram

2012-05-04 @ 15:13:40
URL: http://zockertopparna.blogg.se/
Postat av: Fanny

Teknologin heter Liquid light complex!Mitt tips när man har en dålig hårdag som alla brukar ha nån gång är att göra en inbakad fläta eller fiskbens fläta, om man inte kan det är det bara att göra en egen! Det är skönt att ha håret bort från ansiktet så man inte förvärrar sin dåliga hårdag.

Sen sätter man på sig lite smink och voilà så har man problemet löst! :)

2012-05-04 @ 17:32:39
URL: http://fannygustafsson.blogg.se/
Postat av: VeronicaMarie

Åh, detta vill (och behöver) jag vinna!!1. Svaret är; Liquid Light Complex.

2. Jag skulle så gärna vilja vinna detta, mitt hår behöver det verkligen. Ser ut som ett fågelbo i skallen nu och det är inte vackert vill jag lova. Tänk att få känna sig fin i håret för ett tag. Skulle bli så glad och håller alla tummar och tår att jag har turen med mig på min sida!! Kram

2012-05-04 @ 20:46:41
Postat av: Malin

Jag vill vara med och tävla om detta! :D

Svar: Liquid Light Complex

Jag har ganska tovigt och slitet hår så skulle behöva detta!

Gillar inlägget på bloglovin, blev nr 22 :DHåller tummarna!

2012-05-04 @ 21:41:59
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Kelly Svensson

1.Liquid Light Complex teknologi

2.Mitt hår hade mer än väl behövt en upp piffande vård.

3. gillar inlägget på bloglovin

2012-05-04 @ 22:48:27
URL: http://kellzans.myshowroom.se/
Postat av: Linda

1. Teknologin; Liquid Light Complex

2 Tar verkligen inte hand om mitt hår, lägger inga som helst pengar på det och skulle behöva lite hjälp på traven :)Jag länkar till min egen blogg!

2012-05-04 @ 23:11:49
URL: http://himmelsblaaogon.blogg.se/
Postat av: Sandra M Pettersson

1. Liquid light complex

2.

Vill få chansen att prova en helt ny teknologi

-mitt trötta, spröda hår vill få jubla av eufori.

2012-05-05 @ 05:23:17
Postat av: Mizca

1 - Liquid Light Complex

2 - Jag var trött på mitt hår, det var misskött, missfärgat och tråkigt så jag rakade av allt i hopp om att få nytt starkare, fräschare hår. Det är på god väg, men vill ändå hjälpa det lite mer på traven. Vill ju inte att det skall bli samma sak igen, så lite sköna produkter hade ju suttit bra.3- har gillat inlägget =)

2012-05-05 @ 09:35:07
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

Jag är gärna med!svar; Liquid Light Complexmotivering; jag skulle behöva boosta mitt vårhår med riktigt bra produkter, så jag hoppas på just dessa!kram, Ingrid

2012-05-05 @ 10:22:21
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Anna

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.Motivering: Jag behöver verkligen detta kittet! Det är nödfall, annars blir det väl saxen som gäller.

2012-05-05 @ 12:36:38
URL: http://barrochasfalt.blogg.se/
Postat av: Linn Carlsson

Svar: Liquid Light ComplexMotivering: Jag går ut 9:an snart och vill kunna skina av självförtroende! Men håret är ett av mina orosmoln då det snabbt blir torrt och livlöst. Ett bra hårkit skulle verkligen hjälpa!

2012-05-05 @ 12:57:41
URL: http://yolinn.blogg.se/
Postat av: Sandra

1. Liquid Light Complex teknologi2. Jag gjorde en dip dye förra veckan där jag blonderade ca en dm på mina toppar. Nu en vecka senare är mina toppar sträva som papp. Behöver något som verkligen fungerar och gör håret lent och luftigt.3. Gillar på bloglovin och om jag hade haft en "vanlig blogg" också så hade jag länkat där.

2012-05-05 @ 14:27:34
URL: http://simplegiirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Liquid Light Complex teknologi2. Jag satt nyss hårmodell för L'Oreal och fick en helblekning av mitt hår, så det skulle behöva lite vård!3. Jag har länkat här: http://tavlingsbloggen.soclog.se/p/2012/5/?link=1336222704

2012-05-05 @ 14:58:46
Postat av: Julia Svedjekrans

Svar: Teknologin heter Liquid Light Complex

Varför jag behöver vinna? Jo, för att jag var nyss tvungen att klippa av mitt hår 2 decimeter för att det var så slitet från alla produkter och värme-verktyg! Mitt hår behöver rehab och jag vill gärna kunna spara ut det igen :)

2012-05-05 @ 15:00:42
Postat av: Amanda

Liquid Light Complex teknologiSka snart gå på balen och ta studenten, men när jag var och klippte mig hos frisören klippte hon mer än vad jag bad om så nu kommer jag inte kunna ha en uppsättning i håret ens... Men skulle iaf vilja ha ett hår som ser välskött ut när jag inte får ha en uppsättning.

2012-05-05 @ 15:53:00
Postat av: jenn

Liquid Light Complex teknologi

Jag är en ensamstående mamma med 2 barn, som studerar för att få ett bättre liv åt oss alla 3! Jag vet att det är värt det i sista enden, då jag kan bli en ännu bättre förebild för mina barn och visa dem att man kan allt det man gärna vill i livet om man bara kämpar hårt för det!

Men det är mycket som måste offras, och det är inte alltid lätt att fa ekonomin att gå ihop, och det är sällan råd att unna sig något extra!

Så jag håller tummarna och hoppas på tur!

Jag gillade inlagget pa bloglovin som nummer 4!

2012-05-05 @ 16:26:24
Postat av: Josefin

Hej!Vilken fantastisk tävling, självklart måste man vara med och tävla!1. Svar: Liquid Light Complex


2. Jag vet inte riktigt var jag ska börja med att beskriva varför jag behöver detta kitet. Men jag ska försöka göra en lång historia kort.För drygt en månad sedan började jag dejta en kille och efter ett par träffar slängde jag ur mig att jag var tvungen att boka en tid hos frissan. Då svarar han glatt att hans syster jobbar som frisör och att jag borde gå till henne.Jag är jättekräsen när det kommer till frisörer och låter inte vem som helst röra mitt hår. Men eftersom han insisterade på att jag skulle boka tid hos hans syster så gjorde jag.Kan vara något av det dummaste jag någonsin gjort. Hon klippte av för mycket, i en konstigt tappning och blekte sönder mina toppar. Så för tillfället ser mitt hår ut som ett platina blont fågelbo och behöver all bra hårvård det kan få.Jag måste införskaffa mig bra produkter, hoppas på att vinna, och bygga upp min kvalité som frisören så fint förstörde!Hoppas hoppas jag vinner!

Kram, JosefinP.s. Vi slutade dejta kort efter att hans syster förstört mitt hår D.s. ;-)

2012-05-05 @ 16:48:04
Postat av: Nelly M.

Jag är gärna med och tävlar! =)

- Svaret: Liquid Light Complex


- Jag har gillat inlägget, samt tipsat i min blogg: http://nellym.webblogg.se/2012/may/for-haret-6-maj.htmlFör mig är hårspray och locktång hårbovarna för allt slitage,

Mitt hår är i ett akut behov av bra produkter så att jag slipper klippa av det långa till page!

2012-05-05 @ 18:10:33
URL: http://nellym.webblogg.se/
Postat av: sandra m

Teknologin: Liquid Light Complex

Har långt slitet glanslöst hår, har ej hittat något schampoo/balsam som passar mig än men använder Kérastase Résistance Ciment Thermique så hoppas verkligen att jag vinner denna tävling och att det gör mitt hår fräschare och skinande 

2012-05-05 @ 18:18:26
Postat av: ebba

1. Liquid light complex teknologi

2. Det vore kort och gott bara så himla roligt nu till sommaren att bli lite extra fräsch om toppparna.

2012-05-05 @ 18:35:43
Postat av: Ebba Lange

1. Tekonologin heter Licuid Light Complex

2. Jag har väldigt långt (77cm) och slitet hår, men vill helst inte klippa det. Så det skulle vara helt suveränt att få bra produkter som får mitt hår att se både långt och välvårdat ut!

3. http://ebbalouiselange.blogg.se/2012/may/tavling.html

2012-05-05 @ 19:06:25
URL: http://ebbalouiselange.blogg.se/
Postat av: Maria

1) Teknologin kallas "Liquid Light Complex"

2) Jag tror att detta kit skulle passa perfekt till en av mina bästa vänner, som dessutom snart fyller år. Det vore den perfekta födispresenten :)

3) Har gillat inlägget på bloglovin (nr.25)Håller tummarna!

2012-05-05 @ 20:13:58
URL: http://marvelicious.blogg.se/
Postat av: Emmy

1. Tekonologin heter Liquid Light Complex.

2. jag vill vinna kitet för att jag och mamma är osamms, jag vill göra henne glad genom att ge henne det. Jag vill att hon ska få det för att hon ska förstå hur mycket hon betyder för mig. jag vill ge henne som ett tack för allt hon har gjort för mig!hoppas du gilklar mina svar.

2012-05-05 @ 20:56:38
URL: http://fobitjejen.blogg.se/
Postat av: emma

liquid light complex.mitt hår är en katastrof och behöver ngt nytt

2012-05-05 @ 21:00:59
URL: http://endelavmeej.blogg.see
Postat av: Embla Stenström

Liquid Light Complex.Jag skulle vilja vinna detta kitet för mitt hårs skull! Har färgat det rött i snart ett år nu och ska färga tillbaka det till min naturliga hårfäg - blond - om snart en vecka. Jag bävar inför hur dåligt mitt hår kommer att må och behöver akut hjälp för att rädda det! Mina toppar är hur slitna som helst och eftersom jag sparar ut till jättelångt hår så vill jag inte klippa det. Jag har lyckats få ganska långt hår nu, vill inte korta ner det mer! Är sjukt tacksam om jag vinner :)

2012-05-05 @ 21:45:35
URL: http://emblafreja.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Svar: Liquid Light Complex teknologiJag vill gärna vinna för mitt hår är så torrt och slitet efter vintern och behöver verkligen mjukas upp

2012-05-05 @ 23:03:12
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej!

1.liquid light complex2 jag behöver exrem hjälp med mitt hår . slinta toppar slitet överalt ,bakhåret ( som sitter längst in) är helt katrastrof ! Slitet allt ihop ,och hur än många gånger jag tar massa sprayer hår inpackninar och annat men inget funkar! håret är slitet går inte att piffa upp på morgonen och har ingen volume . Dom här produkterna verkar super och jag behöver verkligen det för mitt hår . hoppas på att vinna och få mitt fina hår tillbaka! PUSS

2012-05-05 @ 23:11:39
URL: http://emmakihlman.blogg.se/
Postat av: emma

Hej!

1.liquid light complex2 jag behöver exrem hjälp med mitt hår . slinta toppar slitet överalt ,bakhåret ( som sitter längst in) är helt katrastrof ! Slitet allt ihop ,och hur än många gånger jag tar massa sprayer hår inpackninar och annat men inget funkar! håret är slitet går inte att piffa upp på morgonen och har ingen volume . Dom här produkterna verkar super och jag behöver verkligen det för mitt hår . hoppas på att vinna och få mitt fina hår tillbaka! PUSS

2012-05-05 @ 23:12:49
URL: http://emmakihlman.blogg.se/
Postat av: Nilla

1: Liquid Light Complex

2: Jag har kämpat ett tag med att få mitt hår från axel-kort till under-skulderbladen-långt, och skulle verkligen vilja skämma bort det med härliga produkter från Kérastase. Dessutom skulle de verkligen piffa upp mitt badrum :)Kramis ♥

2012-05-06 @ 00:01:36
URL: http://nillalala.blogg.se/
Postat av: anna

Liquid Light Complexmitt hår ser ut som en kvast så detta skulle va bra

2012-05-06 @ 09:54:00
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: Emelie Eriksson

1. Liquid Light Complex2. Mitt hår mår och ser inte speciellt bra ut just nu, men jag har tyvärr inte råd att köpa speciellt dyra och då heller inte så bra produkter då jag är student.

2012-05-06 @ 10:14:56
URL: http://eemelieeriksson.blogg.se/
Postat av: elin

1. Liquid Light Complex2. Jag har väldigt långt och slitet hår, men vill helst inte klippa det. Försöker därför leta efter bra produkter som kan hjälpa mig!

2012-05-06 @ 10:25:26
Postat av: Caroline

1. Liquid Light Complex

2. Jag skulle vilja vinna detta kit för det skulle vara en boost till mitt hår och sedan har jag hört mycket bra om denna serie från bl.a youtube och vore jätteroligt att vinna som en liten present nu till skolslutet :)

3. jag har gillat på bloglovin :) 6:e personen

2012-05-06 @ 10:45:42
Postat av: Wilma Seger

1. Liquid Light Complex

2. Jag skulle vilja vinna detta kit för att jag tror att det verkligen skulle komma till användning. Jag har väldigt långt blondt hår som jag verkligen skulle vilja behandla bättre än vad jag gör idag! Bruka oftast bli några drag med hårborsten och plattången sen klart. Att vinna hade varit jättekul då jag inte vill lägga pengar på hårprodukter eftersom jag inte har så mycket ekonomi.Länkat här: http://swirya.blogg.se/2012/may/tavling.html

Gillar på bloglovin :)

2012-05-06 @ 11:00:24
URL: http://swirya.blogg.se/
Postat av: Therese

1. Liquid Light Complex Teknologi.

2. Mitt hår behöver lite extra kärlek efter sol och bad. Det har varit ett favoritmärke så skulle vara kul att testa denna serie sen älskar jag ju rosa med :=)

2012-05-06 @ 11:34:03
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Maria

1. Teknologin heter Liquid Light Complex.2. Efter att jag råkade elda upp en del av mitt hår på nyårafton hade det varit underbart att vinna det här kittet! Mitt hår har inte haft sina bästa dagar sedan incidenten och på grund av att min studentbal närmar sig så skulle det på tiden att mitt hår får tillbaka sin glans och sin lyster. Därför tycker jag att jag borde vinna dessa produkter :-)

2012-05-06 @ 12:36:10
URL: http://summertimeblues.blogg.se/
Postat av: Frida Andersson

Teknologin heter Liquid Light Complex teknologiJag skulle gärna vilja få möjlighet att testa produkten då jag känner mig träffad av denna produkt. Jag har ett supertorrt hår då det är lockigt och dessutom blekt men som lätt blir ofräscht i hårbotten. Hoppas på att få testa produkterna och förhoppningsvis bli av med mitt problem.

2012-05-06 @ 13:25:55
Postat av: Ebba

1. Liquid Light Complex

2. Är typ platinablond naturligt men blev svarthårig för några år sedan och mitt hår tog en jävla massa stryk när det skulle bli blondt sen igen så skulle vilja ha något som hjälper det på traven..

2012-05-06 @ 13:30:47
URL: http://bloondast.blogg.se/
Postat av: Tanya - STOCKHOLM

1. Liquid Light Complex2. Min mamma är snål när de gäller skönhetsproukter över huvudtaget, så min enda chans just nu är väl att vinna denna tävling och kunna bevisa för mamma att produkter som denna inte alls är onödiga!3. Följer dig på bloglovin (655)

2012-05-06 @ 14:08:27
URL: http://tanyallstar.blogg.se/
Postat av: Lindassphoto - fotoblogg

Tekonologin heter Liquid Light Complex teknologi :)Varför jag vill vinna det är eftersom att mitt hår blir super torrt av vanlig tvätt + att jag aldrig vet vad som är bra till håret...Gillar på bloglovin :D

2012-05-06 @ 14:23:32
URL: http://lindassphoto.blogg.se/
Postat av: Astrid Bäckström

1. Liquid Light Complex.

2. Jag har tjock, slitet och burrigt (kan man säga burrigt?) som Hermione i Harry Potter ungefär! Jag känner aldrig att jag har en riktigt bra hårdag, utan det känns alltid frissigt.Ingen kul känsla!Så därför vill jag gärna vinna!

2012-05-06 @ 15:10:09
URL: http://astridnkamila.blogg.se/
Postat av: Emma W

1) Liquid Light Complex

2) Håret såg utt som svinto imorse, behöver man säga mer....

2012-05-06 @ 15:38:40
Postat av: Malin

Vilken toppentävling! :)1. Liquid light complex.

2. Mitt hår skulle behöva lite fin glans,

dessa kanske är drömprodukterna som skulle

göra underverk för mitt hår. Hoppas på tur. :)3. Gillar på bloglovin.

2012-05-06 @ 16:07:42
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Liquid light complex

2. Jag vill ha snyggt hår till sommarn + jag är väldigt håröm och förra gången jag skulle till frisören började jag till och med gråta för det gjorde så himlans ont! Så det skulle vara bra om jag vann produkterna så jag slipper ha så tovigt hår.

Jag har länkat på mig tävlingblogg: http://fashionbyaamanda.blogg.se/tavlingstips/2012/may/tavling-vinn-ett-harvardskit-fran-loreal.html#commentKRAM!^^2012-05-06 @ 16:17:55
URL: http://fashionbyaamanda.blogg.se/
Postat av: Denise

Liquid Light Complex

För att jag hittar verkligen ingenting som funkar jättebra till mitt hår, det blir ändå alltid sådär fult fluffigt och torrt men jag känner på mig att det här kan funka! <3

2012-05-06 @ 16:22:38
URL: http://huffledorgal.tumblr.com/
Postat av: Frida

1. Liquid Light Complex.2. Jag tycker att jag borde vinna för att detta hade varit perfekt till mitt hår. Jag är nog med vad jag andvänder för produkter till håret och med tanke på att dessa produkter är toppen så vore det inte mer än rätt att de får andvändas till just mitt hår :)

2012-05-06 @ 17:15:22
URL: http://fridamarieandersson.blogg.se/
Postat av: MICHELLE MAÏGA

1. Liquid Light Complex2. Jag tycker jag borde vinna eftersom att för ungefär tre år sedan klippte jag av mitt hår kortkort för att det blivit så förstört av att jag rakpermanentat, färgat och plattat det. Sen dess har det inte vuxit alls för min hårbotten är väldigt känslig och mitt hår är jätte risigt och slitet av allt plattande så det här skulle vara jättebra för mig!

2012-05-06 @ 17:58:12
URL: http://michellemaiga.blogg.se/
Postat av: Cecilia

1. Liquid Light Complex2. Jag borde vinna eftersom mitt hår är så flottig och slitet!

Sen morgonen ser håret ut som en expotion om jag inte plattar håret vilket gör det ännu mer slitet!

Jag hade jätte långt hår men min faster klippte för kort och nu håller jag på att låta det växa ut så jag vill inte klippa håret och då försvinner inte det slitna.

Och värmeskydd funkar inte heller när jag plattar det!

2012-05-06 @ 18:03:40
URL: http://lifewithcissi.blogg.se/
Postat av: MMEELI.SE / L.A dreams & hairdressing (student)

Liquid Light Complex

Jag vill vinna för att jag som studerande inte alls har den ekonomin till att testa liknande produkter. Lite synd med tanke på att man som studerande på frisörlinjen gärna vill testa på nytt att recensera och vara mer insatt i hur olika märken fungerar. Så detta hade varit en otrolig chans för mig att få skina lite i salongen haha!! :-)

2012-05-06 @ 18:50:06
URL: http://mmeeli.se
Postat av: Fredrik - ung pappa till son

hej jag är gärna med!1. Svar: Liquid Light Complex2. Motivering: Jag vill vinna detta till min underbaraste flickvän, hon fyller 23 år den 26 /5, har köpt nya vita handdukar, doftljus och ansiktemask detta kittet jag tävlar hos dig hade blivit perfekt till presenten. Jag kommer bjuda henne på god mat när hon kommer hem, jag kommer ta hand om våran son och sedan när hon fått min present vet jag att hon kommer ta ett lugnt fint skumbad. Hon är något extra och vill överaska henne.3. Länkat: http://deadbyapril.webblogg.se/2012/may/harvardskit-65.html#commentHåller tummarna hårt =)

2012-05-06 @ 19:21:49
URL: http://deadbyapril.webblogg.se/
Postat av: Fredrik - ung pappa till son

Glömde skriva att jag gillat på blogloving: Du och 26 andra personer gillar dettaVill ha alla lotter som krävs =)

2012-05-06 @ 19:23:02
URL: http://deadbyapril.webblogg.se/
Postat av: Miss C

Svar: Liquid Light Complex

Motivering: "Speciellt framtaget för en yngre målgrupp med långt hår" känns väldigt passande för mig då jag är 22 år och har en meter långt hår! Alltid kul och bra att testa nya produkter, kanske är det min framtida favoritprodukt?

2012-05-06 @ 19:35:10
URL: http://missc.se/
Postat av: Matilda Turborn

1. Liquid Light Complex teknologi.

2. För att jag satsar på strålande fräscht hår i sommar och inte slitet efter all bad och solning! Ska även slinga upp håret från mellanbrunt till blont snart så detta skulle verkligen sitta susen för håret då tror jag!

2012-05-06 @ 19:39:11
URL: http://mturborn.se
Postat av: Ella

Linquid Light Complex. Är med och tävlar åt mamma som skulle behöva lite vardagslyx! Hon finns alltid där, lyssnar och hjälper alltid mig och min bror så lite extra uppskattning förtjänar hon. Dessutom är Kérastase hennes favorit!

2012-05-06 @ 19:47:01
Postat av: Ida B

Hej!1,Liquid Light Complex teknologi

2, Varje vår de senaste 10 åren har jag gjort ljusa slingor i håret för att vara ljus under sommaren. Men det sliter så otroligt på mitt hår så jag får klippa av det ordentligt efter sommaren. I år tänkte jag vårda mitt hår och behandla det väl. Så detta låter som ett kit jag behöver i sommar!MVH

Ida B

2012-05-06 @ 19:51:04
Postat av: Linda

Hej!Teknologin heter liquid light complex.Som jag har suktat efter detta kit, varje dag känns det som jag förbi en godisfabrik när jag passerar Kerastases skyltning i PUB-huset...tänk om det dessutom är lika bra som produkterna är vackra att se på??! =) Underbart!

2012-05-06 @ 20:28:57
Postat av: Amanda

Teknologin bakom Kérastase Cristalliste heter Liquid Light Complex!Jag skulle vilja vinna för att jag älskar Kérastase produkter, och jag har haft turen att få produkter därifrån när jag har haft praktik (jag går frisörprogrammet). Men tyvärr är det lite för dyrt för mig som fattig student att lägga flera hundra på hårprodukter, och mina tog just slut och jag kommer inte ha praktik igen fören i höst. Så skulle verkligen vilja vinna produkterna, för att Kérastase är verkligen det bästa märket, och jag märker verkligen skillnad på mitt hår när jag använder det så jag vill inte sluta! :)

2012-05-06 @ 20:29:39
URL: http://jennyamandalarsson.blogg.se/
Postat av: lillavild

Teknologin heter Liquid Light Complex.Jag skulle vilja vinna för att jag har torrt hår men samtidigt fet hårbotten, och har väldigt svårt att hitta produkter för detta, och framför allt produkter som fungerar. Just dessa produkter verkar vara som gjort för mitt hår!

2012-05-06 @ 20:34:50
URL: http://lillavild.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar: Liquid Light Complex teknologi.Som nybliven mamma har man inte direkt tiden att skämma bort sig själv direkt. Att vinna detta kit vore rena lyxbehandligen för mig. Mitt hår kan verkligen behöva detta.

2012-05-06 @ 21:20:43
Postat av: Lina

Blev tydligen anonym.. Testar igen..Svar: Liquid Light Complex teknologi.Som nybliven mamma har man inte direkt tiden att skämma bort sig själv direkt. Att vinna detta kit vore rena lyxbehandligen för mig. Mitt hår kan verkligen behöva detta.

2012-05-06 @ 21:21:33
URL: http://maxedius.blogg.se/
Postat av: Mikaela Johansson

Svaret på frågan är Liquid Light Complex teknologi.Jag vill vinna det här kittet för att ge till min bästa vän. Hon har nyss gjort en gastric bypass operation och har nu börjat tappa mycket av sitt hår. Jag tror verkligen hon skulle behöva få prova på en riktigt välgörande hårvårdsserie för att få känna sig lite fräsch inför våren :)

2012-05-06 @ 21:26:21
Postat av: Kristina K

Hejsan! Teknologin heter Liquid Light Complex :-)Vet vikten av egenlyx när det finns slantar över,

likväl står jag hos barnen och funderar på vad de behöver…

När barnen fått sitt är det dags för mitt,

då vänder jag plånboken upp och ner,

det kommer några kronor – inte mer!

Det känns faktiskt lite trist,

att jag själv i prioteringen alltid kommer sist.

Så denna småbarnsmor norr om piteälv,

som är attans dålig på att unna sig själv,

kan både tro och tycka,

att vinsten från L’Oréal leder till glädjefnatt och hejdundrande lycka!Blev följare 657 på Bloglovin' och gillade två olika inlägg med tävlingen, som nummer 10 samt som nummer 28.

2012-05-06 @ 21:49:30
Postat av: Anna

Hej!1)svaret till frågan är: Liquid Light Complex teknologi.2) Varför ska jag vinna detta kit? Jo för att jag är en fattig student som inte har råd med att köpa sådant då mina pengar inte räcker till detta. Mitt hår däremot skriker som ett gråtande barn efter något så det mår bra.

2012-05-06 @ 21:51:25
Postat av: Sara

1) Det heter Liquid Light Complex teknologi!2) Jag läste på beskrivningen '' Speciellt framtaget för en yngre målgrupp med långt hår vilka har en tendens till fet hårbotten och torra längder.'' och det är exakt mitt problem sen jag varit liten. Sänker verkligen självförtroendet. Tyvärr är det bara dom dyra hårprodukerna som funkar och jag har verkligen inte råd med det speciellt inte nu när jag förlorat mitt jobb, så detta skulle faktiskt ljusa på mitt liv haha.3) Jag länka i bloggen

http://saraannaalexandra.blogg.se/2012/may/harvardskit-fran-loreal.html#commentkram!

2012-05-06 @ 22:05:56
URL: http://saraannaalexandra.blogg.se/
Postat av: Erica Rosander

Liquid Light Complex teknologi.Jag är en av de miljontals tjejer i världen som har det tunna, blonda skandinaviska håret som innebär fet hårbotten och torra toppar!

snälla hjälp mig få bukt med detta :Dlänkade dig på fb!

2012-05-06 @ 22:22:06
URL: http://ericarosander.blogg.se/
Postat av: Frida

Liquid Light Complex teknologiJag vill vinna detta då jag aldrig har vunnit något förut. Sen älskar jag att prova nya produkter :)

2012-05-06 @ 23:39:12
URL: http://fridakristinaflodin.blogg.se/
Postat av: Pernilla W

Jag är gärna med :)

*Svar: Liquid Light Complex teknologi

*Säg den som inte vill ha ett hår med kristalliknande Glans, får nu hoppas på en Vinstchans!För mitt hår har tappat all sin Lyster, känner mig så Dyster.

2012-05-06 @ 23:47:55
Postat av: Linnea

Liquid Light Complex teknologi. Mitt bästa tips är att använda en hatt! Hatt är superfint och speciellt nu till våren med en fin klänning!

2012-05-07 @ 00:11:30
URL: http://merkurius.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0