Sumering av livets goda från helgen

Mysigt nattsudd till tända ljus, bild från mitt Instagram myhappydays_se

Den där sköna känslan av lugn och glädje inom mig fortsatte att hålla i sig även över helgen. Så härligt när det känns så där harmoniskt, som att även själen börjat hitta rätta i det nya livet.
 
Helgen har som ni redan sett bestått till en viss del utav raggarträff på Himmelstalundsfälten inkl Cadillaccrusing och cabruffs i mitt blonda hår för vinden. Men även disco med skatterna, fredagsmys med godis och massa pussar. Ja jag har i alla fall pussats även om mina små mest sagt "bläää" och förskt att fly undan för sin tokiga mamma, haha... ;-)
 
På lördagskvällen var jag överbjuden på fin tillställning hos en vän som blivit som en syster för mig. På menyn stod galet god trerättersmiddag, skratt med glada gäster i partytält, nattsudd med levande ljus i sensommarnatten, oväntat piercing i mina öron efter ett spontant infall då vi fick för oss att det lika gärna kunde bli gjort. Har aldrig haft hål i öronen, faktiskt! Så jag tänkte, jaja ska de blir får det bli nu eller aldrig. Somnade för natten glad i själen och många fina minnen rikare... Joo, jag tycker nog allt att jag har haft ännu en fin helg!

Kommentarer
Postat av: Madeleine - Ensamstående mamma till Henrik

Åhh, Josefin! Dina inlägg prickar så rätt. Jag är själv nyseparerad och ibland känns det som att jag läser om mig själv när du skriver. Du verkar, precis som jag, ha fattat rätt beslut och verkar må mycket bättre. I alla fall vad man kan läsa mellan raderna :)
Stor kram till dig!

2012-08-28 @ 20:46:27
URL: http://maaddi.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0