Att ge upp något man tycker om...

 Söta små skor på min sessa Nyponros fötter.
 
 
Jag har nog blivit lite veckovill av att jobba skift, inte helt koll på vilken dag det är. Blir så när man jobbar helg och är ledig några dagar mitt i veckan istället. Idag har jag trott större delen av dagen att det är onsdag, men så hade vi redan kommit till torsdag. Knas vad fort tiden går! I helgen ska jag jobba med, gillar verkligen skiftjobb. Det går inte nog beskriva hur bra det passar för mig och min person. Men tyvärr är det svårt o få till det bra när man har barn varannan vecka. Usch, blir så ledsen så jag nästan går sönder när jag tänker på att jag kanske måste ge upp min tjänst framöver om vi inte kan lösa det som det var sagt från början... Älskar ju det här... Vill inte, vill inte...! Är det några av er där ute som har separerat och jobbar skift? Hur fungerar det med varannan veckalivet, hur gör ni?
 

Kommentarer
Postat av: Sara Björk

Hoppas ni hittar någon lösning! Kram!

2012-07-19 @ 16:22:41
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Camilla/Rufft och Sött

Jobbigt! Maken jobbade skift för flera år sedan men det fungerade inte alls för oss, trots att vi var två stycken. Men det berodde på att han otrivdes så. Hoppas ni hittar någon lösning, tråkigt om du måste ge upp ditt jobb. Lösningar brukar ha en tendens att dyka upp! Lycka till!

2012-07-19 @ 19:20:36
URL: http://rufftochsott.blogspot.com
Postat av: Diana

Hej!
Jag och barnens pappa separerade i Mars i år. Vi har två flickor som är 5 och 3 år. Jag jobbar skift på sjukhuset, dagtid-kvällar-nätter-helger. Mitt ex jobbar också skift på liknande sätt.

Jag har barnen på heltid och han har dom varannan helg, vi har faktiskt ändå fått ihop det schematekniskt.

Han har dom varannan helg då när jag jobbar och även varannan måndag när jag jobbar kväll.
Mina arbetskamrater ställer faktiskt upp på det så jag är jätteglad för det. Sen så kan mina föräldrar hjälpa till när det krisar ibland med nätterna o så.

Hoppas ni löser det vartefter!

2012-07-19 @ 21:59:25
Postat av: have you met miss jones?

noen utrolig søte sko!

2012-07-19 @ 23:18:40
URL: http://linnjones.com
Postat av: Katarina

Varannanvecka livet fungerade inte alls för oss. Av många anledningar. Blev istället jag på heltid..
Det är ett sjukt jobbigt pyssel att få ihop livet vid en separation. Min stora ångest var då jag tvingades sälja hunden. Det var min uppoffring för jobb.
Hoppas det löser sig!
Kram

2012-07-19 @ 23:40:51
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Annika

Åh så jobbigt verkligen. Har ingen erfarenhet av det själv, men ha vänner som lever som ensamstående och varannanveckaboende. Det är ett pussel helt klart men jag hoppas att ni kanske lyckas kunna lösa det genom att samarbeta om det kisar sig.

Mvh

2012-07-20 @ 07:52:38
URL: http://www.lyckligmamman.blogg.se
Postat av: ✫Familjen Bus✫

Jätte vacker bild!


jag har jobbat natt nu i 10 veckor, har varken koll på vad de är för dag, vad jag gjorde igår eller knappt vart jag bor. Nu går jag över till kväll igen på måndag, och tänker då never ever jobba natt igen. :( INTE min grej...

Kram kram

2012-07-20 @ 19:11:46
URL: http://familjen-bus.com
Postat av: Karin

Hoppas det löser sig till det bästa, förstår att det måste vara svårt!

Svar: Tack snälla. Ja jag håller tummen för att vi ska kunna mötas i den lösning som vi kom överens om från början...
Josefin Landhagen

2012-07-21 @ 15:24:27
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Rebecca

Oj, vad jobbigt! Jag älskade också att jobba skift, även om vardagliga rutiner sätts i obalans. Kan bara tänka mig hur det är att ha barn mitt i allt. Hoppas verkligen att ni hittar en bra lösning och att du inte ger upp det du tycker om. Kramar!

Svar: Tack så mycket, ja jag hoppas hoppas verkligen att vi kan hjälpas åt o lösa det här... Kram
Josefin Landhagen

2012-07-25 @ 21:49:18
URL: http://rebeccasdagar.se
Postat av: Sofia

Har inte testat på det själv men har bekanta som lyckats lösa det. Där är det också tjejen som jobbar skift, och de gör så att de inte håller stenhårt på varannan vecka utan när hon jobbar natt så har han barnen, medan om hon jobbar för- eller eftermiddag så brukar det gå bra med dagis. Vet inte om detta är ett alternativ för dig men ville bara ge dig hopp om att det kan gå att lösa. Hoppas att det fixar sig så att du inte behöver lämna ditt jobb! Kram

Svar: Tack för ditt svar, det var så jag hoppades att vi skulle kunna lösa det med och så det var bestämt från början... Men ibland vill inte alla hålla sina löften...
Kram
Josefin Landhagen

2012-07-31 @ 11:43:34
URL: http://sofiasskriverier.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0