Bröllopsplåtning och limousineåkning!

 
Vet ni vad, jag sitter just nu i soffan med världens största smile i ansiktet!! Jag har haft fullt upp hela dagen som bröllopsfotograf och nu på kvällen när jag inte kan låta bli att titta igenom mitt jobb, trots att jag är helt slut, så kan jag inte känna annat än att jag lyckats!! Jag blir faktiskt skitglad när jag ser bidlerna, whiiii!!! Har hur många bilder som helst att gå igenom, men oooom jag är nöjd med det jag sett hittills. Så nöjd att jag inte ens behöver efterredigera de flesta. De bara är perfekta från början. Men, jag kommer inte kunna låta bli att leka loss lite med några utvlada i alla fall, göra lite varm toning som på bilderna i detta inlägg, svartvita kopior osv, Det är ju så kul!! Shit vad roligt det här är! O söta ungar sprang det runt på bröllopet med som jag fångade in action. Bröllop och barn är så himla roligt att fotografera!
 
Regn var det hela dagen med, men det gjorde inte så mycket, vi fick massa fina utomhusbilder i alla fall mellan uppehåll och småduggande. Sen tycker jag det är roligt med utmaningar och prova lite nya bildvariationer, vart ju snyggt med alla paraplyerna. Särsklilt efter vigseln när alla gästerna samlades utanför kyrkan och det var många paraplyer i luften. Åhh, ni ska få se dem sedan, alla mingelbilderna vart ju så fina!!
 
Och limousine fick jag åka med, för första gången. Det skulle man göra lite oftare, vilken lyx! Blev bjuden på skumpa i baksätet, där hade man det bra. ;-)
 
Var väldigt speciellt föresten att fotografera idag, vi var nämligen i den kyrkan där min dotter döptes för 2½ år sedan. Inte varit där sedan dess... Minnen och känslor kom över mig, både lite jobbigt men fint på något sätt, kyrkan är väldigt vacker...
 
Sen var det lite roligt sammanträffande med, att jag tydligen varit på samma fest som några av grabbarn på bröllopet för 15 år sedan, haha, det kom jag inte ens ihåg... Men jag minns festen, vilken kväll det var... Roligt med bröllop på så sätt att man får kontakt med så många andra, jag kände tom igen flera på bröllopet idag, kanske från något tidigare bröllop jag varit på? Lite jobbigt när man inte kan sätta fingret på varifrån man känner igen någon eller som i detta fall några...
 
Oj vad jag skriver av mig just nu, har hållt igång i snart ett dygn känns det som. Jag jobbade ju nämligen natten med och kom ju hem efter 6 imorse. Så jag har bara sovit 4-5 timmar innan jag gjorde mig iordning för bröllopsplåtningen i dag. O kom hem vid 19-tiden, då körde vi lördagsgodismys jag och mina skatter samt hade disco, vad vi dansade. Min små, saknat!
 
Och ni, tack för alla svar ang vad ni vill läsa/se mer av i bloggen. Inredning, foto, redigeringstips, vardag, barnen var det som kom upp mest, så då får jag lägga in lite mer fokus på det! :-) O ang sponsrade inlägg, det som gjort att det kanske upplevts som att jag bara gjort reklam sista tiden i bloggen är väl för att energin att skriva om vardagen och allt annat i mitt liv inte riktigt varit på topp... Och så har jag känt att det varit lite väl privat nu sista tiden iom mitt nya liv, det finns bitar jag känner att jag inte vill skriva om som påverkar hur jag mår. Och de inlägg som jag normalt sett skulle skrivit mellan sponsrade inlägg har därför utebliviti, kan förstå om man då uppelvt att jag bara gjort reklam? Har förfrågningar från flera företag i min mail varje vecka men väljer inte samarbeta med alla. Men jag börjar återfå energin nu, därför som jag frågade er om vad ni vill se mer av så jag vet vart jag ska lägga fokus nu när jag tar nya tag med bloggen. Så tack för att ni svararde!
 
Ps, imorgon kommer det upp en tävling i bloggen, för den som vill!
 
Kramar!

Kommentarer
Postat av: Sara Björk

Vad härligt för dig! Ser ut som att bilderna blir perfekta, som alltid här :)

Svar: Tack, söt du är!
Josefin Landhagen

2012-07-15 @ 08:36:34
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej fina! JAG har inget som jag vill/tycker att du ska skriva mer om....Tycker att din blogg är fantastisk som den är! Därför jag läser den ;) Hittade till den genom dina bilder från första början. Åh, jag vet...Tips på hur du brukar redigera dina bilder kanske? Jag pillar alltid med systembilder innan jag lägger ut mina. Vad gör du med dina bilder? Kram om och önskar dig en fin söndag

Svar: Tack snälla, roligt du gillar följa min blogg. :-) Jag redigerar mest bara ljus/färgmättnad/kontrast, det grundläggande kan man säga om det behövs. Annars på vissa bilder känner jag för att ta ut svängarna mer och då kan jag gå loss. Jag ska försöka göra några ps-tips framöver, tar lite tid att knåpa ihop sånt med instruktioner och bilder. Därav att jag inte har delat med mig så mkt än.
Josefin Landhagen

2012-07-15 @ 10:56:31
URL: http://seluna.blogg.se
Postat av: Linda

Vad härliga bilder! Vilken lycka att få så perfekta bilder utan att behöva redigera en massa :) Bröllop måste ju vara hur roligt som helst att fotografera!

Svar: Ja det är verkligen toppen med bröllopsfotografering, man får sig en dos kärlek och lyckokänslor på köpet... ;-)
Josefin Landhagen

2012-07-15 @ 11:03:51
URL: http://www.lifeofcinderella.blogg.se
Postat av: Jonas Rydström

Sjukt snygga bröllopsbilder! Men jag är lite nyfiken på hur många kort du tog sammantaget på bröllopet, kändes som flera tusen.

Svar: Tack! Nja inte tusentals men hundratals blev det iaf... :-)
Josefin Landhagen

2012-07-15 @ 15:45:17
Postat av: Maddiie

Vilka härliga bilder du tagit! Hoppas du haft en härlig helg :)

Svar: Tack snälla, ja helgen var fin, hoppas din var det med. :-)
Josefin Landhagen

2012-07-15 @ 15:54:05
URL: http://maddiie.blogg.se
Postat av: Lottiz

Härligt med ett lyckat bröllop och fotografering. Roligt att få åka med i limousin också. Fina bilder som alltid :-D

Svar: Tack vännen, ja det var en upplevelse som gav mersmak... ;-)
Josefin Landhagen

2012-07-15 @ 17:39:02
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Jenni - mamma till Lukas

Härliga bilder! skönt att få till det direkt utan att behöva pilla efteråt :) även fast det är kul det också!

Svar: Ja visst är redigering kul, sitter gärna och jobbar på utvalda bilder men glad och slippa grundredigering som ljus/kontrast.
Josefin Landhagen

2012-07-15 @ 21:02:43
URL: http://jennidesiree.blogg.se
Postat av: Katarina

Åh låter helt underbart!
Hoppas man får se lite fler bilder :)

2012-07-15 @ 23:51:34
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Anonym

Fantastiska bilder!!! Om jag inte redan vore gift hade jag banne mig valt dig som bröllopsfotograf på studs!!! Du är GRYM!!! Kram Kikan

2012-07-17 @ 19:14:52


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0