Lite vilja ha...

Har ägnat mig åt spaning för höstgarderoben, även om jag hoppas att det är lååångt kvar av sommaren och att den rikitiga värmen kommer snart. Men man blir ju mer och mer inställd på höst, speciellt när det luften blivit kylig, imorse var det riktigt kallt när jag cyklade till jobbet i dimma...
 
Klickade runt på Zalando och trånade efter skor och ramlade över ett par snygga Hunter stövlar, funderar på att slå till på det till hösten! Varit sugen ett par år nu, snygga till allt tycker jag, en tidlös klassiker som fungerar i alla väder, med instoppade jeans för en shoppingsväng och fika på stan eller för en mer praktisk tur ute på Gränslandet... Funderar på hur de är i storleken, kan man ta sin vanliga storlek eller behöver man ha en större? Hört att man bör ta en större för att få plats med en ev extra socka, behövs det? Ni som vet, tell me!
 
Mer jag funderat på att investera i är en bra softshelljacka, har aldrig haft en praktiskt fritidsjacka men Peak Performance verkar vara bra och så gillar jag märket skarpt, någon med erfarnehet utav deras jackor?
 
Passade även så klart på att kika efter barnkläder till min skatter när jag ändå var inne och spande runt, sköna träningskläder till skolstarten står på att köpa listan, gillar verkligen Zolandos stora utbud för hela familjen. Här blir det nog o klicka hem ett o annat att ladda upp med inför hösten. Som vi hoppas inte kommer allt för snart! Eller hur!? :-)

Kommentarer
Postat av: Lucy Ewelyn ♥

Jag vill också ha stövlar. Äger inget par. Måste verkligen ändra på det, bra att ha regniga dagar eller när det är blött ute. Men har svårt att hitta ett par F I N A i min storlek, behöver strl 42, suck!

2012-07-19 @ 17:30:31
URL: http://lucy-ewelyn.se
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Köpte precis mitt första par efter att ha trånat ett par år. Passade på när campadre hade de på rean :P Ang stlk så köpte jag stlk 38 och de var aningens stora. Men tror dom är som vanligt i storleken faktiskt då jag i vissa fall kan ha en storlek mindre. Kram =)

2012-07-19 @ 20:13:02
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Mathilda - PHOTOGRAPHS

Köpte mig ett par Hunter-stövlar för cirka två månader sedan i den storlek jag alltid har på skor, och de passar super! Har gått både barfota och med en tjockare socka i, och båda fungerar prima för mig i alla fall. :)

Svar: Tack snälla för din fingervisning om stl, då ska jag nog satsa på ett par i min vanliga stl jag med.
Josefin Landhagen

2012-07-20 @ 17:40:51
URL: http://bymathilda.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0