Sova bort dagen...

Detaljbild från hemma hos mig, älskar det vackra indiska skåpet...
 
Sover i omgångar idag, kom hem från jobbet straxt efter 06 och ska iväg o jobba natt igen om några timmar. Och efter nattjobb och ny dag förmiddagssovning så väntar nästa jobb, en heldags bröllopsfotografering imorgon, längtar...! ♥
 
Har föresten fotat så mycket denna vecka, känner hur glädjen att jobba med min systemkamera återvänder. Har totlat halkat ned och satt mig fast i Instagramträsket denna sommar, mest klickat bilder med min iPhone. Tycker det är så frigörande, inte behöva anstränga sig till det yttersta att ta den 100%-iga bilden. Istället bara trycka av lite som man vill, fånga en känsla, fota loss, leka i redigeringsappar och slippa plocka fram datorn... Lite av en utmaning med att kunna ta en häftig bild med en enkel simpel mobilkamera. Och hur smidigt som helst att ha allt man behöver i iPhonen som ryms i handen, fickan eller väskan.
 
Men nu fick jag mersmak för min systemkamera igen, tagit en hel del vardagsbilder de senaste dagarna och kommer dela med mig mer av dem i bloggen framöver.
 
Föresten, vad är det med vädret?! Jag blir helt slut o trött av detta ständiga väderomslag, regn, åska, sol, regn, sol, åska, åska, sol och regn... Sommar och sol tack!
 

Kommentarer
Postat av: Lottiz

Kul att fotolusten återvänt. Fast måste erkänna att detta med mobilitet var riktigt skoj, har gjort tre fina konstverk nu, hehe.

2012-07-13 @ 19:25:37
URL: http://lottizdays.se
Postat av: ivy

Ja, man känner sig verkligen seg och trött av väderväxlingarna. Den här sommaren har varit lite strulig, men än är den inte över och vi kanske kan hoppas på en indiansommar i augusti och september. =)
Omväxling förnöjer, apropå systemkamera kontra iPhone.=)
Det finns något stort i det lilla.

2012-07-13 @ 20:28:38
Postat av: Becca

Vackert skåp!

2012-07-13 @ 21:02:41
URL: http://fotobex.blogg.se
Postat av: Lindha

Åhh.. jag har också hamnat i instagramträsket.. så smidigt och enkelt, och roligt att leka med bilderna i telefonen. Systemkameran har tagit ledigt, den känns så bökig och med så många procedurer innan man når färdiga bilder för blogg osv. Men jag får väl skärpa mig jag med.
Kanske skulle ta med systemkameran över helgen när vi ska iväg..? Ja, så får det bli.

Ha en härlig helg finaste du!! <3

2012-07-14 @ 11:38:43
URL: http://www.frokeninez.se
Postat av: Pernilla

Vad fin :)

2012-07-14 @ 12:07:16
URL: http://lillapia.blogg.se/
Postat av: Annie

Har också upptäckt Instagram! Det är enda gången jag nedlåter mig att använda min kamera i Iphonen. Jag är så bortskämd med den kvalité min systemkamera levererar att jag blev väldigt besviken på Iphonen... alla säger att bilderna blir så bra, men det kan ju inte jämföras egentligen och dem som säger så har antagligen inga systemkameror till vardags :-) Och när jag menar kvalité menar jag brusighet, skärpa, möjlighet till skärpedjup osv...

Men jag älskar instagram. Och du har rätt, det är befriande! Och tack vare det redigeringsprogrammet har jag vågat pilla lite mer på mina vanliga bilder i photoshop och insett att det inte är fusk att redigera ;-)

Instagram! <3

2012-07-14 @ 12:24:21
URL: http://selain.blogg.se
Postat av: AnnaMalin

Den är så FIN! Jag har en likadan i hallen, älskar det.

2012-08-07 @ 21:42:29
URL: http://annamalinform.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0