All kärlek till Er!!

Jag skulle inte fälla fler tårar över några mer kommentarer, men det gjorde jag... När jag överöstes av peppande kloka ord från så många fina läsare kom tårar av överväldigande... Ni är så fantastiskt fina och omtänksamma, tack för ert stöd! Jag har läst alla kommentarer, känt ett leende sprida sig i ansiktet och fyllts av nytt mod, nu sträcker jag på mig och går med ryggen rak och blicken fokuserad rakt fram, alla tråkigheter ligger långt långt bakom mig...

Kärlek till er!!


Kommentarer
Postat av: Anna

You go girl! :)

2012-06-07 @ 20:26:22
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Kristina - ingen vanlig dag

Jag har läst dina inlägg här men mestadels från telefonen så det har inte bivit någon kommentar. Vet inte om jag hr något klokt att säga. Det känns som att du redan har fötterna på jorden och fokus på framtiden. Jag önskar dig bara allt gott och lycka till med det nya livet och att du ska trivas i din ny lya.Allt ordnar ju sig och det är skönt att ha det i ryggen. Du verkar ju dessutom ha många och bra vänner och det är nästan det viktigaste av allt. Nån som fångar och rätar upp en om man är svajig.Stor, stor kram!

2012-06-07 @ 21:47:03
URL: http://ingenvanligdag.blogg.se/
Postat av: Annie

Kärlek tillbaka :-) <3

2012-06-07 @ 22:30:09
URL: http://selain.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Det låter bra det! :) Låt ingen feg människa få dig att må dåligt, låt inte dem föra över sin dåliga självkänsla och dåliga energi på dig. Kram på dig!

2012-06-15 @ 19:48:05
URL: http://frejasmama.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0