Hjärtats egen väg

De flesta av er som kommenterar är omtänksamma och rara, blir glad o berörd av era fina hälsningar. Tack för att ni fyller mig med styrka i det här. Men så finns det en liten klick kommentarer som inte är lika glada att läsa, började morgonen med tårar, men valde snabbt att inte lägga ner mer tankar eller energi på elaka påhopp.

MyHappyDays har alltid varit skonad från respektlösa kommentarer tidigare, från starten har jag bara fått en elak kommentar under dessa år. Men när man skriver om något så laddat ämne som skilsmässa, och flytt är det klart att det finns många olika åsikter om rätt och fel.

Har sen jag berättade om min livssituation blivit anklagad för att inte kämpa, vara falsk, egoistisk, inte tänka på barnen, att jag låtsas leva i en perfekt fantasivärld, är en bekräftelsesökare, tragisk och självupptagen...

Det är otroligt ledsamt att mötas av respektlösa ogrundade kommentarer, men jag väljer att inte ta till mig dem. De orsakade tårar först men min nya livsglädje kommer de inte åt.

Livet är en resa vi gör med upp och nedgångar längs hela vägen. Ibland kommer man till ett vägskäl i ens liv, om man då väljer rätt eller inte vet man först efter att man gått en bit. Man måste följa sitt hjärta och göra det man tror på.

Nu har vi tagit detta beslut i hopp om att bli gladare, lyckligare och framför allt bättre föräldrar. Ett förhållande är något man ska må bra i och inte tvärtom. Jag tänker inte förklara mig mer eller försvara vårt val, hoppas ni fortsättningsvis kan respektera detta.

Någon tyckte att jag varit falsk och låtsas leva ett perfekt liv i bloggen. Men har man läst min blogg senaste halvåret så har man nog inte kunnat undgå att förstå att något varit på gång. Har inte skrivit rakt ut vad som tyngt mig men mellan raderna lämnat ut en del känslor. Allt jag skriver i min blogg kommer direkt från hjärtat, jag är inte falsk som person men försiktig med vad jag lämnar ut av mig själv när man har en välbesökt stor blogg. Därför väljer jag många gånger att inte skriva öppet om problem i vardagen, de lägger jag åt sidan och sköter privat. Mår jag dåligt en dag väljer jag oftast att försöka vända på det och se ur en annan synvinkel, se möjligheter istället för problem. Det är det som ger mig kraft och energi att komma vidare, utmana sig själv att tänka positivt när man mår dåligt, för någon stans väljer man oftast själv hur man mår... De gånger jag haft en tuff dag har jag istället för att beklaga mig och lägga ned en massa negativa tankar i bloggen om detta försökt hitta något positivt att skriva om. Det kanske är falskt? Jag ser det mer som en slags självhjälp att må bra.

Men det viktigaste i allt är att vi alla fyra från familjen mår bra och det gör vi, framför allt barnen. Det känns som rätt val här och nu.

Tack för fortsatt visad respekt och hänsyn!


Kommentarer
Postat av: Sandra på Ön

Ta inte åt dig av någon av de elaka kommentarerna. Det finns inget rätt i någon av de och jag tycker att du har hanterat skilsmässan och bloggen på ett mycket bra sätt. Ta hand om dig och barnen. Kramar från mig

2012-06-05 @ 07:02:24
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Josefin

Helt rätt! Ta inte åt dig! De/den som skriver något negativt om ditt/erat val har troligen inte själv varit med om något sådant och då är det väldigt enkelt för personen att klandra dig med dessa elaka ord för den inte har varit med om det! Jag själv har inte varit med om det, men jag kan allt tänka mig att det är inte en dans på röda rosor. Det närmaste jag har kommit skilsmässa är när mina föräldrar skilde sig när jag var 12.men det viktigaste är ju självklart att man ska må bra i ett förhållande, mår man inte bra och det går inte att få bort det onda så är det kanske det bästa att ta ett avslut och som förälder kunna hålla ett bra band till varandra pga barnen för de påverkas ju med om ens föräldrar inte mår bra :( de känner av de dåliga vibbarna.skickar dig all styrkekramar du behöver och hoppas ni gör det bästa för barnen :)!

du är verkligen en förebild för många tycker jag!

Kramar

2012-06-05 @ 07:20:52
URL: http://readminadays.vimedbarn.se
Postat av: EvaM

Håller med, ta inte åt dej!!! Jag Gillar ju din blogg just därför att den är så positivt och glad! Den egenskapen ska man vara stolt över ! Många kramar till dej!

2012-06-05 @ 07:47:45
Postat av: Linda

Det är du och endast DU som vet vad som är bäst för DIG. Jag som känner dig väl vet att du varken är falsk eller en "icke kämpe", du har kämpat länge!

Majoriteten av alla som läser vet ju inte ens vem DU är.

Vi som känner dig och har varit med utanför bloggen vet vad du tampats med och hur du har kämpat.

Du är bäst och jag tror att allt blir bättre nu.

Ser fram emot ett glas vin på terassen snart ;)Pöss på dig fin!

2012-06-05 @ 08:10:22
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Cissi

Stå på dig! Huvudsaken är att ni trivs och mår bra med ert beslut att gå skilda vägar! Ingen annan har rätt att lägga sig i, dömma eller sätta sig över det!

Massa styrkekramar!

2012-06-05 @ 08:29:07
URL: http://nastanperfekt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hoppas det är ok att alla får ha sin egen uppfattning. Det är mycket som förskönas. Det jag sett i verkliga livet stämmer inte så bra överens med det du skriver. Jag är verkligen inte ute efter att få någon att må dåligt. Om du mår bättre av detta val så är ju det jättebra.

Allt jag menar är att det handlar så mycket om prestation som bara får människor att må dåligt.

Ska inte besvära dig mer. Vill absolut inte göra dig ledsen o ber om ursäkt att mina känslor brusade upp...

2012-06-05 @ 08:33:04
Postat av: Jenny F

Livet är just på detta sätt.Vi bygger bo, vi planerar tillsammans, vi vill leva i alla dagar... Det är ju det man önskar. En välmående och lycklig familj.. MEN ibland blir det inte så. Och det är helt OK.Att ta ett beslut där man sätter sitt egna ego åt sidan och bara tänker på sina barn och att som person kunna återskapa den där grundkänslan igen, är modigt och det behövs så mycket styrka att landa på andra sidan..

Du har den styrkan. Du kommer landa. Dina barn kommer att landa, förmodligen snabbare än du själv.Sträck på dig, ta ett djupt andetag och låt bara starka, energiska och trygga känslor rusa genom din kropp. Du har gjort något sunt, inget annat.Kasta alla minusbollar dit de hör hemma och ta emot alla våra plusbollar!STORA VARMA STYRKEKRAMAR till dig..

2012-06-05 @ 09:05:22
URL: http://blogg.mama.nu/treting/
Postat av: Helena N

Hej sötis, det var ett tag sen jag skrev något trots att jag följt dig hela tiden.

Jag är ledsen för er skull och spruckna drömmar, men nu är det nya drömmar som skall skapas och att du letar positiva saker att skriva om när du är ledsen låter bara sunt, inte ett dugg falskt.

Jag tänker på dig och de dina och önskar er allt gott.

Stoooor, varm och hård kram från mig.

/Helena

2012-06-05 @ 09:44:02
URL: http://helenanygrund.blogg.se/
Postat av: Emma

Har följt din blogg en längre tid och förstått att inte allt stått rätt till. Jag hoppas att du kommer att fortsätta skriva på samma fantastiska sätt som tidigare, du sprider positivitet och jag blir alltid glad över dina inlägg. Ta hand om dig och dina!

2012-06-05 @ 09:45:20
URL: http://hullerombuller.madebyemma.se
Postat av: Elin

Jag tycker det är dåligt att skriva dumma kommentarer i en så känslig situation. Men jag kan verkligen förstå dem som tycker att du har skrivit om en fantasivärld. Jag slutade läsa denna bloggen för att allt var så oändligt rosa skimrande och perfekt, och det blev så för mycket så det stod mej upp i halsen.

Det kändes som att det inte var en riktig människa bakom bloggen..2012-06-05 @ 09:58:36
Postat av: Bjassen

Jag som kanner dig IRL vet att du ar den mest omtanksamma, snalla och storsta kampen som finns.Vi som kanner dig vet detta!!

Bara du vet vad som ar ratt for dig, det enda jag och vi som kanner dig vet ar att det sista du ar, ar egoistisk eller att du inte skulle kampa.

Blir sa javla forbannad nar nan skriver sa till dig av alla manniskor!O vem fan vill skriva om sina problem? det ar ju fan privat!!"hoppas ni gor vad som ar bast for barnen" - ej ja det ar nog att ha 2 lyckliga foraldrar. Oavsett om det ar tillsammans eller isar. Sa lange dom ar lyckliga sa ar det det basta for barnen!Gud blir sa javla forbannad nar nan skriver nedsattande till dej.

Hur som: du ar bast! :)kram!

2012-06-05 @ 10:10:26
URL: http://www.bjassen.blogspot.com
Postat av: Jessica

Jag tänker så här att när man läser en blogg så måste man ju fatta att den som har bloggen väljer själv vad hon eller han delar med sig av...det finns ingen lag eller regel som säger att man måste skriva exakt allt man tänker/tycker/känner....

Vissa dagar/veckor/månader/perioder är tuffa och svåra och ibland kan det kännas lite lättare att bära bördan om man försöker tänka positivt eller i alla fall att försöka se något lite bra eller positivt varje dag och ibland går det,ibland känns det lite bättre. Men visst ibland är livet så jävligt så det inte går att hjälpa upp det med positivt tänkande, ibland blir det inte som man vill hur mycket man än vill och försöker men oftast blir det i slutänden bra ändå, det är bara det att det kan ta ett tag innan man når dit och framförallt kan det ta ett tag innan man själv fattar att det faktiskt blev bra ändå. Min mamma brukar säga att frågan är inte OM det ordnar sig utan NÄR det ordnar sig och det tankesättet gillar jag....och min mamma brukar också säga att det viktiga är inte alla "världsliga saker" som tex pengar utan det viktiga är hälsan och hur man mår känslomässigt...Hon är klok min mamma! Jag tänker att detta är ju blogg där det klart och tydligt står att den handlar om det positiva i livet....om man då väntar sig att få läsa om jobbiga saker eller väntar sig att bloggerskan ska vända ut och in på sig själv då först jag inte riktigt hur man tänker....De flesta av oss är väl vuxna människor som fattar att INGEN har ett perfekt liv där allt är lätt och underbart hela tiden? Jag för min del jag fattar att det vi ser här på bloggen är en del av bloggerskan liv men att hon precis som alla andra har ett liv,ett riktigt liv med bra dagar,dåliga dagar, halvbra dagar....Inget konstigt med det, det betyder ju inte att hon ljuger om sitt liv! Det vi ser här ju små snuttar av hennes liv, inget konstigt med det.

2012-06-05 @ 10:16:28
Postat av: Lindha

Ta inte åt dig av elaka kommentarer, oftast eller alltid ligger det bara avundsjuka bakom dessa kommentarer. Stackarna vågar inte heller skriva ut sitt namn utan är hellre anonyma. suckIngen annan kan veta vad som ryms i ditt hjärta och att följa det är det bästa man kan göra.Jag önskar dig all lycka på din egna väg och VET att du även fortsättningsvis kommer att ta väl hand om din familj!STOR KRAM!!!! <3 <3

2012-06-05 @ 10:44:03
URL: http://www.frokeninez.se
Postat av: Elin Sigvardsson

Jag tycker ditt sätt att hitta något positivt ur även det svåra är helt rätt och jag önskar att jag själv kunde vara så. Någon med samma namn som jag (tyvärr) skrev att hon slutade läsa för att allt var så "rosaskimrande. Jag tycker du det senaste halvåret eller så mellan raderna indikerat raka motsatsen. Att allt inte varit bra men du har ändå kämpat på med din positiva glöd Fortsätt så, jag beundrar dig ska du veta, STORT. Allt kommer att lösa sig, det ser ut som du fått det riktigt fint. Ny börjar ett nytt spänmande kapitel av ditt liv, och det vore en ära att fortsättningsvia få följa dig på den resan. Kramar från Göteborg

2012-06-05 @ 11:41:52
URL: http://arvegil.blogg.se/
Postat av: Denize - Ensam morsa till E&E i Spanien - Foto

Elaka kommentarer kommer det tyvärr oftast finnas. Oavsett om man skriver positivt eller negativt, långt eller kort, om det ena eller det andra... folk kommer tyvärr alltid sitta och leta efter fel och saker att störa sig på.Ta absolut inte åt dig.

Att du letar efter positiva saker vid svåra tider är fantastiskt!Kämpa på! Stor kram

2012-06-05 @ 11:49:34
URL: http://denize.se
Postat av: Anonym

Jag tycker det är starkt av dig att du delar med dig av något som är oerhört vanligt i dag skiljsmässa. Varför det vet ni två och inget som man behöver förklara. Det finns många som skulle vilja men inte vågar eller har råd att ta det steget tyvärr. Många kvinnor som inte har råd att försörja sig själva och barn. Det får många gånger vänta till barnen flyttat vilket naturligtviss inte är bra. Jag tycker en blogg är bra när den innehåller det livet består av och inte bara massa dagens outfit och inköp. Ha d gott och ta hand om dig och dina kära guldklimpar.

2012-06-05 @ 12:07:43
Postat av: Anna

Klart att man ska följa sitt hjärta! Man gör varken sig själv eller andra nytta av något annat. Fattar inte hur folk kan ha åsikter om någon annans liv, helt galet. Jag beundrar dig! Du verkar vara en stark och omtänksam person och jag hoppas och tror att onda kommentarar rinner av dig.

Stor Kram

2012-06-05 @ 13:00:34
URL: http://nanniss.blogspot.com
Postat av: Ida

Åh vad tråkigt det är att det alltid ska finnas människor som så gärna står med pekpinnen och låtsas att de själva är perfekta. Jag tycker att du gör helt rätt i att skilja på privatlivet och bloggen. Dels för din egen skull men självklart även för familjens då inte de har valt att vara offentliga. Jag önskar dig all lycka i din nya tillvaro och hoppas att vi snart ses IRL vid en fotografering här i slutet av sommaren/början av hösten. Du verkar vara en toppentjej! Kram Ida

2012-06-05 @ 13:45:25
URL: http://minbebis.com/blogg/baravaraida
Postat av: Lina

2012-06-05 @ 14:01:13
Postat av: Lina

Hej!

Jag tror att folk "kritiserar" dig för att du är så himla stark och klok, inte för de val du gör.Vissa förväntar sig att man ska vara bitter och full av ånger i en skilsmässa och blir grymt provocerade när man istället är stark och försöker vara positiv. Du verkar vara helt underbar som människa så gråt inte en enda tår till över dumma kommentarer från människor som är fulla av åsikter men saknar insikter. Kam till dig och dina söta barn.

2012-06-05 @ 14:18:49
Postat av: Lottiz

Det är bara du som kan leva ditt liv och du vet bäst hur du vill att det ska levas för att du ska må bra. Alla kommer alltid ha åsikter och alla inte dela samma syn, men att gå till personangrepp mm, då är man helt fel ute. Varför såra någon när man istället kan hjälpa andra och få dem att må bra? Och det oavsett om man delar samma åsikt eller inte. Skönt att du inte låter kommentarerna komma åt din nya livsglädje. Kram

2012-06-05 @ 15:56:10
URL: http://otizzfoto.blogg.se/
Postat av: Helena

Du är en underbar person, ta inte åt dig av dem som helt uppenbarligen inte vet vad de snackar om.

2012-06-05 @ 16:04:32
URL: http://leafoto.blogg.se/
Postat av: Jennie & Fröken Flis

ta inte åt dig vännen, förstår att du blev ledsen men i slutändan är det ditt val och ditt liv och bara du är glad så är det huvusdaken! <3Stt folk ska lägga sig i är inte rätt. Och du skriver om precis vad du vill, jag själv väljer också att skriva om det positiva, även fast det kanske inte alltid är det i verkliga livet. Man har ett privatliv också.KRAM

2012-06-05 @ 17:38:08
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: Shkaw

Fina, fina du. Jag tycker inte alls att Du ska ta åt dig av vad dessa fånar säger eller skriver.Sen att man "förskönar" verkligheten...ptja, vad vet jag. Men själv föredrar jag att skriva, "försköna" själv och läsa positiva bloggar om det vackra i livet. Detta är ingenting som jag går och stör mig på utan snarare lyfter det mig och min livssyn så jag tycker att du gör helt rätt och det är en enorm styrka likaså att ha som egenskap. Att kunna resa sig och våga le, och se de bra sakerna istället för de dåliga, i situationer man själv först kanske trodde man skulle reagerat helt annorlunda, är fantastiskt.Känslan av att finna lycka och mod när man som minst förväntar sig det är bland det mäktigaste som finns.Uppbrott är aldrig lätta, med eller mot vår vilja, och livet tar alltid sina vändningar. Och jag, som själv haft motgångar, vet att man blir starkare och stabilare som individ efter allt man går igenom. Vilket jag idag känner en tacksamhet över, att jag fick chansen att växa inombords. Jag klarar mer än jag tror.Och jag provocerar tydligen också andra människor genom att vara glad och positiv - när jag förväntas att inte vara det, eller att folk bara av någon märklig anledning tar illa upp över egenskapen att se alla små fina, ljusa stunder och minuter i livet. Att ta vara på stunden. Att inte gräva ner oss själva och misshandla våra hjärtan. Att det är något provocerande förstår jag inte.När min pojkvän plötsligt en dag för fem år sedan lämnade den här världen, så uppenbarades detta för mig. Jag valde i den minuten jag fick telefonsamtalet lyckan istället för sorgen, då i min tanke för att hedra honom med min lycka, och ett upptåg av frustrerade och provocerade medmänniskor och 'vänner' visade sig. Gjorde allt för att trycka ner mig till botten, stampa mig på tårna eller för att vilja gråta, tillsammans med mig. Men min inre övertygelse av att jag är starkare än alla dessa svaga människor tillsammans gjorde att jag aldrig lät mig dras ner. Jag blev istället stolt, och jag växte, och kan idag endast tacka mig själv, eller kanske min starka själ, för att jag räddade mig själv den dagen. Jag valde ljuset, och det kommer jag aldrig, aldrig att ångra.Varför bryta ner varandra?Jag är bombsäker på att Du vet själv vad som är rätt eller fel för Dig, din familj och dina barn. Allt alla andra påstår är nonsens. Spelar ingen roll. Oväsentligt. Ingen annan kan någonsin veta, och det är sorgligt att vissa människor anser sig övermäktigare en annan människa.Oj, vad detta nu blev långt.

Massvis med kramar och styrka och ljus till Dig,

fina unika Du! Njut nu av livets resa och vägen framför Dig!

/N

2012-06-05 @ 17:41:04
Postat av: Annika - kort & gott

Försök att inte lägga någon vikt vid negativa kommentarer, de enda som har en möjlighet att veta om ni gör rätt är ni själva!Jag förstår inte hur så många människor kan välja att anklaga någon för att vara falsk genom att läsa någons blogg. Där väljer man väl vilka delar av sitt liv man vill dela med sig av och varför älta det som är tråkigt?! Med detta inte sagt att du bara visar upp en glad och lycklig fasad, jag har förstått att något varit på gång och läst en del mellan raderna precis som du skriver.Många kramar till dig och hoppas att du finner vägen för dig (och din familj)!

kram Annika

2012-06-05 @ 19:06:47
URL: http://annikakortogott.blogspot.se/
Postat av: Sandras Värld

Så skönt att ni alla mår bra, det är huvudsaken! Kram

2012-06-05 @ 19:08:25
URL: http://aronssonsandra.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker att du är stark som en mindre bra dag kan lyckas hitta de positiva sakerna! <3Vi får ta en tjejkväll till snart tycker jag! :)Kramar <3

2012-06-05 @ 20:05:39
Postat av: Josse

KRAM!!

2012-06-05 @ 20:18:02
URL: http://www.josefinbergqvist.se
Postat av: Helen

Hei. Jeg er sikker på at du har tatt kloke valg. Bloggen din er ikke på noen måte falsk. Det er positivt å komme hit, og du har mange vakre bilder og ord. Ta godt vare på deg selv 💜

2012-06-05 @ 20:33:13
URL: http://new-morninglight.blogspot.com
Postat av: Caroline

Tack för att du delar med dig av ditt liv och är så pass ärlig och även berättar om det dåliga. Det krävs mod att göra det och alla som kritiserar dig kan dra åt skogen!Du är stark, klok, ärlig och ödmjuk och önskar dig all lycka i livet och är glad att vi läsare, får ta del av ditt liv.Styrkekramar till dig :)2012-06-05 @ 20:41:19
Postat av: Jungarå Fotografi

Folk tror att de känner personen bakom bloggen, men så kanske det inte alls är. Man skriver ju inte en bråkdel av vad som händer i sitt liv i bloggen så folk som läser ens blogg har ju ingenting med det där och göra egentligen tycker jag.Ta hand om dig <3

2012-06-05 @ 20:54:00
URL: http://lindajungara.blogg.se/
Postat av: Kikan

Fina du! Jag hoppas att du tar till dig av alla fina kommentarer som du får. Glöm de dumma och tänk på alla vi läsare som älskar din blogg, som finner styrka i dina positiva inlägg och vackra bilder. Det är DIN blogg och det är DU som bestämmer vad du vill dela med dig av till en massa människor som du inte känner. Jag tycker att det är fantastiskt att du kan skildra en separation på ett bra sätt, det kan säkert stärka många andra som kanske är i samma situation. Det är ett bra sätt att finna tröst på. Jag hoppas och tror att du går en fantastisk framtid til mötes. För livet blir alltid lättare om man har en positiv syn. Stoooor kram från Kikan

2012-06-05 @ 21:01:39
URL: http://hemmahoskikan.se
Postat av: Annie

Du är inte falsk. Har man följt dig ett tag vet man att du är öppen med att ha bloggen som glädjekälla där du vill LYFTA FRAM det positiva. Ni är starka som gör det här valet - alla klarar det inte. Vissa lever hellre kvar i negativa relationer och slutar sina dagar som bitterfittor på ren svenska ;-)Blicken i horisonten, ryggen rak! Du verkar vara en jättehärlig kvinna och jag beundrar dig för din liuvsmoral och ditt fotografi. Tack för att du bloggar!

2012-06-05 @ 22:32:09
URL: http://selain.blogg.se/
Postat av: Natalie - Happily with you

Försök att inte ta åt dig av de negativa kommentarerna. Oftast är det dom som är avundsjuka på hur du klarar av att hantera den situation du är i nu. Dom inser att du klarar det bra, bättre än dom själva kanske eller så har dom själva inte varit med om en sådan här vändning i livet själva.

Man har ju kunnat läsa mellan raderna att det varit något som fått dig att må dåligt trots att du inte sagt det rent ut.

Nu känns det som jag börjar svamla och inte riktigt får fram det jag vill på ett bra sätt.

Men det jag vill ha sagt är att stå på dig. Det är din blogg, och du skriver endast för din egen skull. Vi läsare ska vara oerhört tacksamma att vi får äran att följa dig och jag personligen älskar dina positiva inlägg. Har jag en dålig dag så muntrar alltid dina inlägg upp.

Så kul att du är tillbaka igen. Kramar!

2012-06-05 @ 22:43:04
URL: http://happilywithyou.blogg.se/
Postat av: Marie

Man är mer taskig och falsk om man lever kvar i en relation bara för att man sig bör göra det. Man måste få vara egoistisk och känna efter hur man mår, så dessa beslut ska ingen tycka till i, det är upp till er. Vi har ju också pratat så jag vet ju, du vet ju vad jag sa dåSkickar alla styrkekramar jag kan och bry dig inte om det negativa, men tänk så att jag bryr mig inte om dem, de får tycka vad de vill, det är bara ytliga ord som du viftar bortDu är värd / ni är värda att få må bra och är detta en lösning som får er att göra det så är det så, inget har med det att göra. Det är stort av dig att berätta det i bloggenBamsekraaaam

2012-06-06 @ 00:40:21
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Marie

BtW, om man sedan utelämnar det negativa så betyder inte det att man är falsk, jag har ju oxå tufft som du vet och skriver inte alls om det i bloggen. Bloggen är en må bra grej jag har med som jag kan koppla bort det jobbiga ett tag, och det betyder då inte att man är falsk, vissa grejer är för privata och skulle det vara tvunget att skrivas om i bloggen med så mår man ju dåligt vart man är. Jag väljer istället att skriva om det positiva som händer i mitt liv och utelämnar det jobbiga.Man får vara privat också, bloggen är ändå ett ställe som alla kan läsa och gotta sig i, så jag väljer att inte vara för öppen därkramar2012-06-06 @ 00:43:23
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Mira

Är helt övertygad om att ni gör det som är bäst för just er familj.

Ville bara kika in och ge dig en kram, fortsätt vara dig själv och att se det positiva i livet.

Massa kramar Mira

2012-06-06 @ 08:30:26
URL: http://mirandalux.se
Postat av: Sofia

You go Josefine!!

Hur kan man någonsin få för sig att du skulle något så stort utan att tänkt igenom noga, hur kan man anklaga dig för att inte tänka på barnen när du verkar vara den skönaste och mest omtänksamma mamman i världen och hur kan man ha samvete att kommentera elak när du nyss gått igenom om skilsmässa?

Känner ju bara blogg-Josefine och inte personen bakom bloggen men det skulle förvåna mig om ni inte är lika Goa och starka båda två.

Hejaheja

2012-06-06 @ 09:45:53
URL: http://sofosia.blogg.se/
Postat av: Helen

Brukar inte kommentera hos dig men när jag läser detta vill jag bara skriva. Vad du skriver eller hur du framställer ditt liv i din blogg har ju ingen annan med att göra, tror ingen kan förstå hur någon annans liv är. Tror att det är avundsjuka; hur kan hon fortfarande vara så lycklig och ha ett bra liv-jag måste nog trycka ner henne lite! Fortsätt med ditt liv och du har all rätt att känna lycka!

Kram

2012-06-06 @ 10:22:52
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Postat av: ivy

Gråt inte en endaste tår till över dessa psykiska vampyrer som livnär sig på negativitet, sorger och bekymmer.

Det är fullt av dem överallt, både på nätet och irl och det man ska göra är att behandla dem som luft.

Bekräfta dem aldrig igen.

Var fokuserad och centrerad i dig själv.

Tjejer kan vara otroligt grymma mot varandra och det är en skam rent ut sagt.

Du är en fin människa och så är även din blogg.

2012-06-06 @ 16:18:20
Postat av: Janna

Oj vad många fina vänner du verkar ha både bloggare och privat. Måste kännas extra skönt när man går igenom en skilsmässa. Jag har följt dig sedan du började bygga ditt hus, läst din blogg och förundrats och fashinerats av dina inlägg. Jag tycker du verkar vara en jättemysig och trevlig tjej och är helt övertygad om att det du gör nu är rätt. Jag ser dig i mig själv, I been there done that, och det är det bästa jag gjort för min egen skull och för att utvecklas till dne jag idag är.Idag har jag en ny man som jag älskar och mår bra med, bonusbarn och jag är lyckligare än jag någonsin trodde jag skulle kunna bli igen efter skilsmässan från mina barns far. Då när jag beslutade för att skiljas var jag mest glad bara att få leva ut min egen personlighet och "hitta" mig själv och vad jag vill och behöver.Att jag sen hittade kärleken är bara en bonus att tacka och ta emot och vara så enormt glad för.Jag önskar dig all lycka till och hoppas få fortsätta följa din blogg med dina härliga bilder och inlägg.Kram Janna

2012-06-06 @ 17:35:03
Postat av: Fina Frun

Jag halkade in här av en tillfällighet, så hur tidigare inlägg skrivits vet jag ej. Men jag fastnade för din text ovan och är övertygad om att ni har kämpat och försökt att lösa situationen till det bästa för alla inblandade i familjen.Vad utomstående har för åsikter om detta, folk som oftast inte känner dig men lämnar kommentarer på bloggen, är inget som skall påverka ditt humör eller dina beslut.Tack för att du delar med dig. Jag önskar dig och dina nära all lycka och hoppas att ni finner glädjen i livet igen, även om det är på olika håll.Kram/Fina Frun

2012-06-06 @ 18:57:16
URL: http://finafrun.se
Postat av: AvantiLouice | Foto

Som alla andra skriver så ska du absolut inte ta åt dig, även om det är sjukt svårt!

Det är tillräckligt starkt och modigt av dej(er) att fatta ett sådant beslut! Så länge ni är vänner så kommer barnen fortfarande må bra!Ta hand om dej!

2012-06-06 @ 21:36:15
URL: http://avantilouice.webblogg.se/
Postat av: Eva

Oj, vet inte vad jag ska säga.. :-O

Förlåt mig, men min första tanke var när du skrev i ett tidigare inlägg att du skulle berätta, var att "nej, hon har blivit sjuk!"

nu blev jag nästan l i t e lättad att så var det inte :)Jag blev lite chockad ändå :( Det är inte direkt det första man tänker på..Många, varma kramar till dig! <3

2012-06-06 @ 23:18:38
URL: http://evislillablogg.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Just follow your heart <3

Jag önskar att jag var lika modig som DU!

2012-06-07 @ 09:16:40
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Kikan

Och nu har jag skrivit ett inlägg på min blogg om just detta med taskiga kommentarer. Tycker att det är så himla trist när folk gör ner andra bakom en datorskärm. Nä, dags för en vänligare ton i bloggvärlden. Kram Kikan

Postat av: Maria - FOTO & INSPIRATION

Måste bara skriva detta till dig. Fast jag är 13 och du ja , mycket äldre så älskar jag att läsa din blogg! Så inspirerande bilder och ord från dig! Tack för en fin blogg!

2012-06-07 @ 12:35:48
URL: http://iiamaria.blogg.se/
Postat av: Erica

Ville bara önska dig lycka till med allt! Livet är inte alltid lätt. Styrkekramar!

2012-06-07 @ 14:10:23
Postat av: Erica

Ville bara önska dig lycka till med allt! Livet är inte alltid lätt. Styrkekramar!

2012-06-07 @ 14:10:58
Postat av: TIMELIMITS

STOR KRAM!!! Du klarar detta, du är en fantastisk människa :)

2012-06-07 @ 14:27:25
URL: http://timelimits.blogg.se/
Postat av: Elin och alva

Jag vill bara skicka en styrkekram till dig nu i det svåra som hänt, det är ju självklart att man måste gå efter magkänslan vad som känns bäst och du är den enda som vet! Jag hoppas att du kommer att trivas i din nya mysiga lägenhet och att allt ordnar sig till det bästa! Du behöver absolut inte känna att du måste berätta eller försvara någonting alls, självklart förstår vi flesta att man inte skriver om allt i bloggen. Fortsätt blogga som du gör, vi är många som älskar din blogg! Kram Elin

2012-06-07 @ 18:42:40
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Jess

Jag tycker du verkar vara en helskön tjej med fötterna på jorden och en personlig och varm blogg. Det låter bra att du inte tar åt dig av de där kommentarerna! Heja du! Kram

2012-06-07 @ 20:45:20
URL: http://jessansworld.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej fina du!Jag blir tokig när jag läser att vissa klagar och gnäller över erat val i livet.

Vad vet de om hur du/ni mått/mår? Vad vet de om hur ni kämpat, slitit och känt förtvivlan?

Svar: Inte ett skit!Har själv ett förhållande bakom mej som inte höll. Fick min fina dotter då. Trodde och ville ALDRIG att det skulle gå som det gjorde. Och gud

2012-06-08 @ 10:50:26
URL: http://malinedlund.blogg.se/
Postat av: Malin

... ska veta att det kämpades. Fy attan va många tunga tankar som man brottas med under såna tider.Tror de som klagar faktiskt är de som skulle må bra av en stund för sej själva.Kramar till finaste du!

/ Malin

malinedlund.blogg.se

2012-06-08 @ 10:53:33
URL: http://malinedlund.blogg.se/
Postat av: Kollegan

Tycker du är en underbar person som förtjänar det bästa.
Jag är imponerad över ditt ärliga tänk och tycker det du gjort är otroligt starkt.
I mina ögon har du alltid varit intressant och jag har följt dina bloggar liksom lite i smyg, gillar dina foton och framför allt så har jag från första dagen jag såg dig, gillat din personlighet
.
Lite sådär hemlig och inte hörs så mycket men för att sedan liksom explodera på dina underbara bloggar.

Jag hålelr på dig och kan inte annat göra än beklaga om du fått tagit emot dåliga kommentarer från andra här.
Är det då man ska säga att avundssjukan är den största eller det handlar väl inte om det i det här fallet. Dessa som skriver negativt känner helt enkelt inte dig så får du ju tänka. Dessutom så är det ju så att folk kommer alltid bry sig om allt och ha åsikter om allt, det är då man måste stänga av.
Hur som helst Josefin så är du i mina och andras ögon en härlig person och vi håller på dig.

Följer dig här i hemlighet men ibland så vill jag bara skriva någon kommentar som nu :)

Du är bra du Josefin!

Svar: Men vad fin du är, jag blir berörd! Tack!! O nu kan jag inte sluta vara nyfiken på vem du är, nu får du komma fram o säga hej på jobbet tycker jag. ;-) Kram!
Josefin Landhagen

2012-06-24 @ 14:12:08
Postat av: Maria

Pga tidsbrist och andra omständigheter har jag inte varit in här på din blogg (och inte någon annans heller för den delen) på ett tag. Ligger just nu hemma i soffan, sjuk, och läser ikapp det jag missat..
Och vad är det jag läser? Vet inte vad jag ska skriva egentligen, men tänkte iaf skicka en kram till dig.. All cred till dig som VÅGAR följa ditt hjärtas väg, oavsett vad andra verkar tycka...
Kramar

2012-06-28 @ 14:57:49
URL: http://mariasfotoklipp.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0