Happines!

Bild tagen med iPhone, finns även på instagram @tiistla.


Tisdagsnatt, sitter och jobbar undan olika inkommande projekt, dels för bloggen, dels för diverse fotograferingar. Hade en syskonfotografering i början av maj med tre helt bedårande söta prinsessor som jag redigerar på just nu med såpbubbelblåsning ute...

Är verkligen urusel på att uppdatera min portfolio med porträttbilder jag tar. Har ju faktiskt en hel del som jag inte visat, både från i år och från förra året. Det kommer liksom annat i vägen hela tiden. Men en dag när jag sitter helt ensam och uttråkad ska jag fylla på så ni får se mer av vad jag gör... Fick föresten två nya bröllopsförfrågningar idag och på torsdag ska jag fota en av mina allra finaste vänner när det är hennes tur att stå brud, lycka!! Fick även en förfrågan om bröllop från England för en tid sedan, det kändes häftigt! Så himla roligt att bli uppmärksammad för mitt fotograferande, önskar jag hade all tid i världen att lägga ned på fotokonsten. Det finns tre saker som verkligen får mig att mår bra, ge mig en plats i solen, kärlek och en kamera i min hand så mår jag underbart!

Annars så är det full rulle i mitt liv nu, jag tror att varje andetag är noga inplnaerat i maj, faktiskt! Skulle behöva mer tid eller en sekreterare, haha... Nåja, en intensiv månad som kommer gå fort och sedan får jag pusta ut och ha semester hela juni. Då kan jag ta att det blir mycket nu när jag vet att jag har ledig tid att ta igen mig på sen, får vara supereffektiv nu helt enkelt. Har hoppat på körkortsutbildning med, så jag har haft teorilektioner också mitt i allt! Tror att jag är bra på att ha många bollar i luften... Men jag gillart! ;-)
Trackback
RSS 2.0