En sån där orubligt bra lördag trots evighetsduggande gråa skyar

Bild från mitt Instagram @myhappydays_se

Frukost med tända ljus, blommor på bordet, färska frallor och pyjamasklädda barn... Mysig start på dagen där förmiddagen fortsatte med att hjälpa mina grannar med trädgårdsarbete, roligt när man inte har en egen täppa att kratta och får stilla kliandet i fingrarna med föreningens rabatter... Hörde jag någon som sa att de hade ett charmigt litet 20-talshus över till mig, får vi flytta in? ;-)
 
Fina nya Lotusskålen av märke Martinsen från webbutiken Nordljus.net invigdes med cupcakesbak
 
Förmiddagens jobb följdes upp av att klappa oss själva på axeln över gott utfört arbete och jag firade med cupcakesbak. Vi fikade så det stod härliga till, barnen stämde upp i jubelsång över världens godaste chokladcupcakes och jordgubbssaft. Sonen; "Mamma, jag tycker du ska bli kock så att alla kan få smaka dina goda muffins!!". (Nu borde jag egentligen låta er tro att jag är så in i bomben duktig att jag förtjänade den repliken, men ska avslöja min hemlighet. Hade denna gång fuskat och köpt färdig modell pulver att blanda ut med vatten, men hysssch!!) Bilder från vårt saftkalas kommer i ett separeat inlägg, för de blev så många och fina!
 
Sonen ibland något tveksam till att mamma ständigt drar fram kameran, "Varför ska du alltid fota?".


Hand i hand med storebror i Södra Promenaden som låg vackert regnvåt och höstgul denna lördag i oktober.

 Bild från mitt Instagram @myhappydays_se

Dagen följdes upp av bussutflykt med skatterna in till stora stan. Regnrusket fortsatte ligga över oss som en orublig dimma men modet och humöret var i gott förvar när vi mötte upp fina vänner för lunch- och playdate på Arbetets Museum, vilken hit!! Älskar deras café, så snyggt, mysigt och härliga inredningsdetaljer, sen är det barnvänligt! Skaparverkstad med barnen efter lunchen, de tillverkade egna skatter och så vart det lite rundtripp på en av utställningarna. Vet inte vad det är, men jag trivs så förbaskat bra där, där i lokalerna på Arbetets Museum, har alltid gjort.. I gymnasiet brukade jag gå dit och besöka fotoutställnignarna, välbefinnande!
 
Bild från mitt Instagram @myhappydays_se

Hemfärd gick genom ett fortsatt regnande Norrköping, mys! Jag gillar att promenera i regn och sonen älskar regn, hans favoritväder faktiskt, så på oss gick ingen nöd, haha... Hemma myste vi in oss och stängde höstrusket ute med discodans i vardagsrummet, popade popcorn efter barnens önskemål och  plockepinnspelade. Sen var barnen trötta efter en händelserik dag att de stupade tidigt i säng, vilket gav mig en hel del egen tid så här på lördagskvällen... Så nu har jag hunnit uppdatera bloggen och nu ska jag ta lite gott att dricka, en chokladbit och placera mig framför tvn kanske? :-)
 
Trevlig lördagskväll på er!

Kommentarer
Postat av: Mamma Maria

Åh, vilka vackra bilder, särskilt den vid frukostbordet :)

För mig blev det cupcakes-bakande igår, fast inget pulver för min del :) Har faktiskt aldrig testat att göra med det, är lite skeptisk till att det verkligen är gott...?

2012-10-20 @ 23:38:22
URL: http://mammamaria.nu
Postat av: Hanna

Helt underbar blogg med underbart vackra bilder! Verkligen! Tror jag tar och följer dig! ;)

2012-10-20 @ 23:56:54
URL: http://hannakrokfors.blogg.se
Postat av: Becca

Mysigt! Hela din blogg är så mysig !

2012-10-21 @ 00:17:48
URL: http://fotobex.blogg.se
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Den allen ser precis ut som den här i Alingsås som ja tog kort på igår =)

2012-10-21 @ 08:12:17
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: ivy

"Fusk" cupcakes är förvånansvärt goda och det är ju inte alltid man har lusten och engagemanget till att "gegga" från grunden, så att säga.
Idag ligger det mycket prestige i att baka och laga mat från grunden.
Och det är ju en god tanke, det där med att laga från grunden, men tack gode gud säger jag att det inte är det enda som står till buds. =)
Jag ska fika med köpta cupcakes.
Ännu mera "fusk", men väldigt gott. =)

2012-10-21 @ 13:11:21


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0