Leva i nuet

 
Det var v
acker sommarromantik över gårdagskvällen när solen gick ned över den plats mitt hjärtat alltid känner sig lite extra hemma på, Himmelstalund.
Julikvällen var helt underbar varm, hade bara en tunn klänning på när jag cyklade Norrköpings lummiga trädkrönta gator fram... Fångade måsar i skyn med min iphone. Tycker om att bara komma ut och vara, njuta av det vackra runt omkring, stanna upp i nuet, andas och ta in, rensa tankarna, fota på infall bara för att fånga något i stunden, en känsla eller frysa ett ögonblick. Då mår hon bra och det är stunder som dessa som kommer värma mig i minnet i vinter.
 
Tog just ett beslut, ett beslut som jag var tvungen att ta. Man får inte glömma bort sig själv mitt i allt när dagarna snurrar på. Den är tjejen hon vill så mycket, det finns en hel eld av iver inom henne. Men tiden, det är den som saknas. Man får prioritera vad som är viktigast, vad man mår bäst av. För mig handlar det nu om att satsa mer på min blogg och så självkart på mitt egna fotograferande och lite mindre på porträttfotouppdrag. Har även tänkt mer o mer på att fånga de drömmar som ligger och svävar framför mig, försöka att göra något av dem...
 
 
Ps, tack så mycket för all positvi feedback de senaste dagarna, såå glad jag blir, det ska ni veta!! Och vad roligt att så många nya bersökare hittat hit, ni kan enkelt lägga till min blogg som favorit på tex bloglovin så får ni automatsika uppdateringar så fort jag skickar ett nytt inlägg. Klicka på hjärtat som blinkar här inunder.

Kommentarer
Postat av: tinajo

Låter som ett bra beslut tycker jag - och vacker himmel! :-)

2013-07-08 @ 15:20:28
URL: http://tinajoathome.com/
Postat av: Nana

Åh så vackert! Att följa magkänslan är nog det bäst även om det inte alltid är det enklaste. Men ingen annan känner en själv så som en själv.

Trevlig kväll

2013-07-08 @ 20:14:57
URL: http://claranovalie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0