Pasta med baconostsås
Pastasås med bacon, champinjoner och körsbärstomater, ca 5 pers:
Stek bacon och färska skivade champinjoner i smör/olja. Tillsätt ca 70% av en stor tub baconost, tillsätt cremfresch, ca 1,5-2 dl. Låt koka samman, häll i delade körsbärstomater och puttra med lätt på slutet. Smaka av med salt och peppar. jag hade även i en liten liten släng sambal oelek i för att få lätt sting på såsen. Serveras till pasta och en god sallad.
Snabblagat och gott, svårare än så behöver det inte vara!
men FY vad gott!!!
Ser supergott ut! Ska absolut testa det nästa gång jag har bacon hemma. Toppen med enkla men goda vardagsmaträtter. Tycker många gånger att det är recpet + bilder som dina i detta inlägg är mycket mer inspirerande än de i mattidningar :) // Emelie
Mums vad gott !
Ser så gott ut!! Tror du det är lika gott utan bacon?
Men åh vad gott och enkelt! :D
Du har säkert fått frågan förut men jag är en ny läsare här på din blogg och tycker du lägger upp fantastiska bilder, så himla fina! Så min fråga är vad använder du dig av för objektiv när du tar bilderna? Dom blir verkligen jätte fina, och ska precis köpa nytt objektiv så skulle uppskatta om du svarade på min fråga! :)
Mums, ser gott ut :).
mums
Vad nice gott jättefin bild
älskar snabba pastasåser. så gott och..snabbt! ;) bra tips!
mums :)