Pure & ClearFör en tid sedan fick jag möjlighet att testa och utvädera Ajax nya Pure & Clear rengöringsserie genom Blogg.se. Självklart tog jag chansen! För mig med ett barn som är överkänslig med både astma och allergier så känns det viktigt att tänka till en gång extra vad gäller skonsamma produkter vilket gjorde att jag var nyfiken på att prova Ajax nyheter.
 
Ajax Pure & Clear finns som universalrengöring, universalspray samt sköljmedel. Samtliga är helt fria från parfym, färgämnen och efterlämnar inga allergiframkallande ämnen. Hela produktserien är miljövanlig och belönad med svanenmärket samt har blivit godkänd av Astma- & Allergiförbundet. Mitt hjärta som alltid klappat  extra för miljön blev glad, mer miljövanliga alternativ i vardagen, ja tack!

Så vad tycker jag? Ja, skonsamma men ändå effektiva, det kändes precis lika fräscht som jag användt någon av Ajax vanlig produkter, men klart bättre ur hälsosyn!
 
  Lilla skatten ville ge sig på och leka att hon städade mitt i produktfotograferingen, ja men visst, varsågod! 
 
 
Ajax Pure & Clear Universalrengöring blandas ut med vatten när den ska användas. Själv tycker jag den är perfekt att använda för att skura golven. Den är speciellt på så sätt att den är extra lätt att dosera då vätskan är något tjockare och geleliknande. Den liksom de övriga produkterna i Pure & Clear rengöringsserie lämnar inte efter sig någon doft vilket är bra om man är känslig mot starka dofter.
 

Ajax Pure & Clear Universalspray är perfekt att använda på de flesta ytor i hemmet, dock inte gjord för fönsterrengöring. Den var tuff mot fläckar i så väl badrum som i köket, gillar när man kan använda en produkt till flera områden. Något som är extra bra är att rengöringsmedlet blir som en mousse när man trycker på munsstycket, vilket är extra bra för allergiker och astmatiker för att minska spridningen av partiklar i luften.

Softlan Pure & Clear Sköljmedel är även den fri från parfym, innehåller inga konserverings- eller färgämnen. Den är skonsam mot känslig hud och gör plaggen mjuka med ingredienser av naturligt ursprung. Det känns ju jättebra och den fungerar desutom perfekt.

 

Så, jag kan varmt rekommendera Pure & Clear om ni vill ha ett rent hem men med skonsamhet!


Kommentarer
Postat av: jaana

Tur att det kommer mer och mer produkter för personer som är överkänsliga.... :)

2013-03-24 @ 08:07:23
URL: http://bananajaana.blogpsot.se
Postat av: Frk M

Dessa ska jag prova! Är själv astmatiker och har tom lejt bort städningen pga det.

2013-03-24 @ 08:58:34
URL: http://padetrettio.blogg.se
Postat av: Jennie & FrökenFlis

vilka underbara och härliga bilder! :)
Och det låter som toppenprodukter!

kramar

2013-03-24 @ 13:17:41
URL: http://www.jenniesays.blogg.se
Postat av: LILITH - Boktokig mamma med borderline

Nu blev jag faktiskt nyfiken. Jag är en trogen användare av naturliga produkter fria ifrån kemikalier och annat när jag städar.

2013-03-24 @ 15:29:33
URL: http://www.lilith.se
Postat av: Jennyy

Om du gillar miljövänliga produkter som dessutom är fria från kemi och skonsamma dock effektiva kan jag varmt rekommendera att prova en helt grym allround produkt från Forever (http://myaloevera.se/foreverjoje/produkter/ovrigt/forever-aloe-mpd-2xultra)
I olika koncentrationer av utspädning av denna dryga produkten kan den användas till allt du kan tänka dig. Torka golv, putsa fönster, mot kalk och fett även som diskmedel (dock ej i diskmaskin) och som tvättmedel i tvättmaskinen.
Forever är ett amerikansk företag som bygger på egen ekologiskt odlad och kallpressad Aloe Vera - vilket även är en av ingredienserna av detta otroliga allrengöringsmedel.
Kan verkligen rekommendera! Vill du veta mer kan du gärna fråga mig :)

2013-04-15 @ 11:54:05
URL: http://sparvis.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0