Magsjukepanik!

Lillan kräktes inatt men var tack och lov ganska piggeling idag igen, skönt!

Ja nu vet ju ni som följer mig på instagram @myhappydays_se redan vad jag gjorde inatt, jag låg nämligen på alla fyra och torkade golv... Komiskt nog så hade jag förinställt ett inlägg om att vi städa tidigare i veckan o nu var jag alltså i farten igen, men inte direkt frivilligt mitt i natten om man säger så...
 
Lilla Nyponrosen vaknade straxt efter två och några minuter senare var golv och barn nedkräkta. Magsjukan var ett faktum och jag som ska åka till Turkiet imorgon! Jag kände mig heeelt bedrövad och så ledsen där mitt i natten och undrade vad det var frågan om. Först halsont och sedan detta...Den här resan som jag sett fram emot så.... Men nu får det väl ändå räcka! Jag har packat klart o håller huvudet kallt, jag åker imorgon och hoppas på det bästa.

Till saken hör att jag trots att jag gör allt i min makt med vädring, tvätta händer, sprita, bädda rent, byta kläder, ha en handduk var osv alltid åker på magsjuka, det spelar liksom inte någon roll hur försiktig jag är. Den drabbar mig alltid, och alltid jag som blir sjukast. Under mina 10 år som mamma har jag bara kommit ifrån magsjukan vid ett tillfälle, det var i januari i år när lillan hade omgång 5 av magsjuka denna vinter. Då slapp jag undan! Så nu får vi verkligen verkligen hoppas att jag inte blir sjuk på resan... Ni håller väl era tummar!!?

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Hejsan kolla gärna in min blogg!

Säljer armband och samlar ihop pengar till barn fonder, snälla hjälp mig. Ditt bidrag gör skillnad!

2013-03-23 @ 18:21:27
URL: http://gaaabrielaa.blogg.se
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

FEM gånger? de är ju helt otroligt! Fy fasen. Håller mina tummar hårt, hårt hårt att de ej blir något för dig!

2013-03-23 @ 19:50:33
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Anonym

Håller tummarna för att dina medresenärer på planet slipper dina baciiller! Glad att inte jag ska åka med samma plan som dig imorgon!

2013-03-23 @ 19:50:45
Postat av: Anonym

Men hoppas att du klarar dig också såklart, inget vidare att resa sjuk:-(

2013-03-23 @ 19:52:48
Postat av: Malin

Fy vad trist (och äckligt), hoppas du klarar dig!

Hör kör vi på "baciller härdar" och är extremt onoga med spritning, hundpussar osv. Peppar peppar så har vår 4-åring nog varit friskast på förskolan.

2013-03-23 @ 21:05:31
Postat av: pilotfrun

Håller tummar och tår att du får förbli frisk. Och beskrivningen ovan låter precis som mig. Jag blir också ALLTID sjuk när barnen blir sjuka, och värst drabbad också. Lycka till nu med resan, packandet och allt!
Stor kram

2013-03-23 @ 21:22:05
URL: http://pilotfrun.se
Postat av: Maria

Naturligtvis håller jag tummarna. Det får inte hända.

2013-03-23 @ 23:02:54
URL: http://dammsamlare.blogg.se
Postat av: Sara Björk

Håller både tummar och tår för din skulL!

2013-03-24 @ 07:16:39
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Jenny F

Stackars Er...dig och din sessa...

Jag håller alla mina tummar och tår att du klarar dig. Vitpepparkorn....i mängder!!

STOR KRAM

2013-03-24 @ 07:21:12
URL: http://blogg.mama.nu/treting/
Postat av: Ninnie

Men stackars er! Såklart precis innan du ska iväg också! Typiskt. Hoppas lillan kryar på sig och hoppas att du får en fin resa och får hålla dig frisk. Kram!

2013-03-24 @ 20:14:47
URL: http://ninniesodergren.net
Postat av: Sofia

Jag vet inte om jag är immun för jag har aldrig blivit magsjuk (peppar, peppar). Inte barnen heller och de är 8 resp och 6 år. Eller beror det på att vi är supernoga med handtvätt och handsprit. Vi tvättar alltid händerna när vi kommer hem efter att ha varit i skola och dagis t ex och brukar också lägga kläderna de haft under dagen direkt i tvättkorgen. Svårt att säga om det är dessa rutiner eller immunitet som gör att vi aldrig drabbats av magsjuka. Ok, det är inget som hjälper dig att höra nu när din dotter redan blivit sjuk :(

Håll ett bra avstånd till dina medresenärer och packa ihop saker du kan tänkas behöva om du blir sjuk när du är borta.. Jag skulle ta med skorpor och sånt, blåbärssoppa.. c-vitamin, vätskeersättning, HANDSPRIT ;)

Håller tummarna såklart för att du klarar dig!

2013-03-25 @ 10:00:43
Postat av: Rebecka

Det är svårt att undvika magsjuka när barnen har det. Men fortfarande handlar det om hygien. Man kan bli smittad via droppsmitta om man är med när barnen kräks. I övrigt är det inte luftburet, utan det smittar om man har virus på händerna/saker och stoppar det i munnen. God handhygien är alltså det som gäller.

2013-03-26 @ 11:04:01


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0