Mitt virrvarr till liv

Instagrambild @myhappydays_se från Stockholmsbesöket.
 
Jag hann inte riktigt med att uppdatera bloggen i helgen, det var så mycket inplanerat från morgon till kväll fred-sönd. Men jag har haft det bra och kört full fart fram!  Älskar när det händer saker och man inte känner att tiden står stilla, då kan jag lätt bli rastlös... I fredags var det som sagt var resa till Stockholm och ett möte (som jag kanske kan berätta mer om framöver). Sen middag med min fina vän L som ska ha bebis i vilken stund som helst. Mysigt o prata ikapp om allt som händer i våra liv just nu! Lycka till nu vännen! ♥
 
Min lördagen började jag på en av stans mysigaste fik, Bagarstugan. Där hölls planeringsmöte med ett par från Stockholm inför ett av mina kommande bröllop i sommar, blev så laddad av mötet och full av kreativitet och fotolust! Det här bröllosparet har tänkt till lite extra och hade många härliga och roliga idéer att jobba utefter! Jag blev riktigt peppad efter mötet, ser fram emot bröllopsfotograferingen!
 
Mer jag hunnit med, träffat 3 vänner vid olika tillfällen, fikat, lunchat ute, bowlat, shoppingtur på stan och suttit ute i solen och njutit av mitt virrvarr till liv just nu. Det snurrar på rätt bra och jag vet inte riktigt om det finns någon hejd på allt ibland, but just love it! Igårkväll var jag så trött efter 3 intensiva dagar att jag somnade för natten redan kl 9 och sov 9 timmar i sträck.
 
Hoppas ni alla har haft en härlig helg och är laddade för en ny vecka. Jag kavlar upp ärmarna och kör igång, har flera nya utmaningar den här veckan att kasta mig över. ;-)

Love Jos

Kommentarer
Postat av: Vardagspusslandet

Det låter som om du har haft en toppenhelg, en sån där man kan leva länge på :)

Svar: Verkligen, helt sant!
Josefin -Happy Days-

2013-03-18 @ 11:10:55
URL: http://vardagspusslandet.se
Postat av: Moa Bladh

Hej!
Jag heter Moa Bladh och jobbar på TV-bolaget Jarowskij.
Jag jobbar just nu med SVT-programmet ”Kan du slå en pensionär?”. Vi är nu i startgroparna att göra en andra säsong, då första säsongen blev en riktig succé.

Jag söker nu omgående efter ohälsosamma duos i 20-30års åldern som verkligen vill ändra på sin nuvarande ohälsosamma livsstil – som vill få coachning till en sundare och mer hälsosam vardag.

Jag hör av mig till dig för att jag vill sprida ordet till så många som möjligt och för att jag vill hitta duos som faktiskt på riktigt vill ha hjälp att förändra sin livsstil, inte de som bara är ute efter rampljuset.

Jag undrar om du skulle vilja sprida ordet vidare, om så bara till dina närmaste? Eller kanske känner du någon?

Vill du eller någon i din omgivning anmäla sig till programmet – maila till moa.bladh@jarowskij.se eller ring
08-50 30 77 77
Tack!

2013-03-18 @ 11:45:18
URL: http://www.svt.se/kan-du-sla-en-pensionar/
Postat av: Marie

Så härligt att du haft det bra

Svar: Tack Marie
Josefin -Happy Days-

2013-03-18 @ 14:30:11
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Helena

Vilken helg du har haft:) Fullt ös men det är ju kul när det handlar om positiva saker! Kram

Svar: Det var det verkligen, en av de bäääästa helger på länge!! Stor kram
Josefin -Happy Days-

2013-03-18 @ 17:59:31
URL: http://helenassota.se
Postat av: Ina den Fina

Så härligt med en dos storstad, blev otroligt sugen på att åka dit faktiskt. Ska se vad som kan ordnas... ;) kram från Ystad

Svar: Hoppas du kommer iväg Ina!
Josefin -Happy Days-

2013-03-18 @ 19:42:24
URL: http://inadenfina.wordpress.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0