Modig?


Kom just hem, varit ute med vänner på trevlig middag, goda drinkar och underhållande musikquiz, toppenkväll! Tyvärr ingen vinst, men nästa gång, dååå! Och det första jag gör när jag kommer hem? Startar datorn... Ser den här roliga nyheten om att jag ska utomlands själv på egoresa som uppmärksammas på Everyday (blogg.se/everyday) där jag toppbloggar. Skoj!
 
Just det här med att vara modig, det är något jag har fått höra väldigt mycket senaste tiden. Modig, driftig och spontan... Har inte reflekterat över det själv, men ja, kanske är det modigt att resa själv? Om jag tänker tillbaka på mitt liv för några år sedan, då hade jag inte vågat. Men senaste åren har det hänt något, jag har totalt blommat ut och växt flera decimeter som person, idag känner jag inte det minsta tvivel. Jag fixar väl det här? Har ju desutom valt värsta glidarresan, bara att åka med... Charter liksom, flyg, transfer, hotell, all inclusive... Visst, hade jag bestämt mig för hoppa på en helt ospecificerad resa, kanske bara tagit en flygstol, ja då kan jag tänka mig att det skulle krävas en hel del mod.
 
För mig är det här en dröm jag burit på länge som bara måste förverkligas. Vill inte sitta och titta på när mitt liv paserar förbi. Jag lever här och nu och jag har bestämt mig för att leva det fullt ut! Jag tänker följa mitt hjärta och mina drömmar och ta chansen när den kommer. Den här resan till Kemer är något jag bara måste göra och som det känns nu blir det fler gånger jag reser själv. Men nästa gång jag åker utomlands, då vill jag ha med barnen. ♥
 

Kommentarer
Postat av: Denise - mamma till n

Modigt! :)

2013-03-15 @ 09:28:16
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: När Annie fotograferar

Så fint skrivet! Du ÄR modig! :-)

2013-03-15 @ 20:31:37
URL: http://www.narannie.blogg.se
Postat av: Frk M

kemer är tryggt. personalen på hotellet är bra och hjälpsamma. du kommer stortrivas.

2013-03-15 @ 22:23:59
URL: http://padetrettio.blogg.se
Postat av: Sara Björk

Åh vad härligt, med en ensamresa, det kommer jag också göra en dag i framtiden!

2013-03-16 @ 08:39:21
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: pilotfrun

Du, det låter heeelt fantastiskt! Och jag tror verkligen det är en erfarenhet att resa själv. Det kommer att ge dig mycket!
Ha en fin lördag!
Kram
Rebecca

2013-03-16 @ 09:03:56
URL: http://pilotfrun.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0