Vakna till frukostbak på morgonen

När mina skatter kom sömndrucka utstapplandes från sitt sovrum imorse (efter att de tagit sovmorgon!) och gnuggade natten ur morgontrötta ögon fann de sin mamma stå i köket och baka frukostscones. Morgonsolen sken in genom fönstret och var det inte en liten glad trudelutt som hördes nynandes ur mammas mun?
 
Kanske inte en så konstig syn? Om det inte vore för att jag i dagarna tre varit sängliggandes. Ni kanske undrade vart jag hade tagit vägen och varför hon den här bloggerskan inte uppdaterade om sina happy days? Inte ett ljud sedan i torsdagsmorse efter att jag skrev att jag skulle ta helg, kanske antog ni (som inte följer mig på Instagram @myhappydays_se och visste om sjukläget) att det var just det som jag ordagrant gjorde? Inte riktigt.. Sanningen är att jag vaknade upp i torsdags efter att ha sovit efter nattens jobb med någon slags influensa, gissningsvis. Har varit helt däckad, legat i sängen/soffan i tre dagar med feber, ledvärk, matthet, illamående och mått rent ut sagt; skitdåligt.
 
Men idag, som ett under så orkade kroppen gå upp och jag mår skapligt. Men det sved att vara sjuk! Hade ju så många planer för min långledighet, allt roligt jag och barnen skulle göra... Och i fredags så hade jag sett mig själv framför mig med en syrlig drink i handen i bästa sällskap över en god middag ute tillsammans med kollegor, kanske även avslutat med en trevlig sväng ut i försommarnatten. Jag som aldrig kommer ut och ingen att gå ut med... Att det dessutom varit underbart väder, sommar med varma vackra kvällar gjorde inte dessto mindre ont...
 
Men, nu ska jag och barnen ta och fånga den här söndagen och göra det bästa av vår sista dag tillsammans av mammaveckan nu när orken återvändt. Mina hjärtan och jag! Kanske slå till på stort i köket och baka både kladdkaka, rabarberpaj och göra egen mjukglass? ;-)

Kommentarer
Postat av: tinajo

Det var ju typiskt, men resten av helgen har ju alla förutsättningar i alla fall! :-)

2013-05-19 @ 14:30:55
URL: http://tinajoathome.com/
Postat av: Johanna

Lyxigt!

2013-05-19 @ 15:18:04
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: Sara Björk

Vilken härlig lyxig frukost =)

2013-05-19 @ 17:17:16
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Jenni

Vilken lyxig frukost, och vad sköntatt du börjar känna dig bättre ! :)

2013-05-19 @ 17:43:04
URL: http://jennivillanen.papper.fi
Postat av: Mirre - Dalatös

Så härligt och gott

2013-05-20 @ 00:32:30
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Trees, mamma i London

Ser underbart gott ut!! :)

2013-05-20 @ 12:50:16
URL: http://mangofisk.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0