Hejdå, ny vecka...

Måndag, en sån måndag då vi vinkar och kramas lite extra, så att det ska räcka enda till nästa måndag.
 
Fina grabben i nya jackan som vi köpte i helgen, han är så himla fin! Inte för att han har en ny fin jacka, han är bara något alldels extra. En sån oblyg människa som är fylld med så mycket godhet och omtanke att det inte är klokt, är så stolt över honom! Blir fortfarande tårögd när jag tänker på rosen som han gav mig i somras... Och så har han humor, haha, vad vi kan bryta ihop han och jag, så att vi får ont i magen och kipar efter andan i en hög i soffan. Kan komma på mig själv med att bara sitta och titta länge på honom och bara le, tills han blir irriterad, haha...!
 
För att komma tillbaka till måndagsmorgonen så har jag nu landat i soffan efter att ha lämnat lillasyster på förskolan (fortfarande såå svårt o acceptera det ordet, det heter DAGIS för mig, det känns mjukare och roligare, inte lika hårt och formellt). Har även hunnit servera bortskämda killen frukost innan det var dags för skolan. Nu borde jag försöka sova efter en vaken jobbnatt, som blev väldrigt lugn. 
 
Ha en fin måndag och en härlig start på nya veckan, hörs senare!
 
Ps, tack för alla tips på vad ni vill se mer av i min blogg. Inredning, vardagsfoton och recept ligger högst på listan! Vad bra, för jag har ett kommande recept på lager, håll utkik!
 
Ny läsare?
Hitta gärna in till min blogg igen genom att bokmärka myhappydays.se eller lägg till på bloglovin! Så galet roligt att så många som snart 900 personer prenumererar på min blogg! Och snart 2000 följare på instagram!
 
 

Kommentarer
Postat av: michaela- mamma till tre 💗

åh. vilken fin kille han verkar vara din son. blir rörd av att läsa dina rader. det borde finnas fler sådana och jag hoppas att mina pojkar blir lika kärleksfulla och goda ♥ så tufft det måste vara förresten, att sakna varannan vecka. hoppas att du kan njuta av den barnfria tiden också :)

kramar.

Svar: Han är världens finaste, kan inte förstå hur jag hade lyckan att få bli just hans mamma. ❤️ Jo det är tufft emellanåt, just måndagsmorgnarna värker det lite extra i hjärtat... Ofta går den barnfria veckan väldigt fort ändå eftersom jag brukar vara fullt sysselsatt med egna projekt och att umgås med vänner då. Kram
Josefin -Happy Days-

2013-11-18 @ 11:45:21
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Catrin

Måste vara underbart att få känna den känslan, blir nästan lite tårögd när jag tänker tanken fast jag själv inte har barn än =) Hoppas jag blir lika lyckligt lottad som dig en dag ♥

Svar: Åh vad fint skrivet av dig. Den känslan kommer till dig med den dagen. Kram
Josefin -Happy Days-

2013-11-18 @ 17:42:01
URL: http://bycatrin.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0