Love Your Imperfections

Något ni kanske inte vet om mig är att jag är en väldigt klumpig och yr tjej. Ja man vet aldrig riktigt vad som kan hända i mitt sällskap, det kan både bli spännande och locka fram många skratt. Mina barn och vänner brukar tycka att det är väldigt roande, sonen säger alltid "Mamma, alltså du är sååå klumpig jämt!" och gapskrattar när jag gör något tokigt. Han har många historier han brukar roa andra med. Här är två jag tänkte dela med mig av själv:
 
I förra veckan hade jag bakat muffins till mina kollegor som jag skulle bjuda på. Men botten blev lite bränd på några så jag bestämde mig för att snabbt sno ihop en ny sats där på kvällen och göra en pepparkakssockerkaka istället. Dagen därpå stod jag i köket på jobbet och hade skivat upp den nya kakan, blev riktigt nöjd med resultatet. Så vänder jag mig om med fatet och ska gå in i rummet där vi sitter, men vad händer...? PANG! Jag går rakt in i en pelare som står i köket och ser hur kakorna börjar flyga runt i luften för att sedan landa på golvet. Hälften lyckades jag hålla kvar på brickan, men resten som landat på golvet var bara att kasta. Gu vilken syn det måste ha varit! Där fick jag för mitt slit, haha! Jag är så van vid att sånt här händer mig så jag började skratta åt eländet men mina kollegor tyckte synd om mig. Jag kan bjuda på det och den här "charmiga" sidan av mig.
 
En annan händelse utspelade sig tidigare i år då jag skulle dejta en kille. Hade väl i förbifarten varnat lite för att jag är yr. Det fick han bevis för på en gång! Mötte upp honom på tågstationen och skulle sen ta bussen in till stan. Men istället för att ta bussen in till stan så drog jag med honom på en buss som tog oss halvvägs utanför stan. Vi fick hoppa av och gå tillbaka i regn, jag skämdes så klart över att jag lyckades visa mig så galet yr på en gång. Men han tog det i alla fall bra, tyckte till och med att det var charmigt och vi fick oss ett gott skratt på vägen tillbaka.
 
Det är det här som gör oss alla unika, att vi har våra små egenheter och att ingen är perfekt. Det som vi själva kan uppfatta som pinsamt eller jobbigt kan vara just det någon annan älskar hos just dig. På Match.com pågår det en kampanj där de vill lyfta just detta att ingen är perfekt #Loveyourimperfections, helt enkelt. Ett bra intiativ till att visa att alla duger precis som de är.
 
 
 
Inlägget är i samarbete med Blogg.se och Match.com

Kommentarer
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Så himla sant! Fin reklam! :-) Jag är likadan, om man kan klanta till det så gör jag det. Vänner och familj tycker bara det är roligt och själv har jag vant mig så numera är jag inte ens generad längre. Det är bara kul. Jag kan gå och hämta något i köket och väl där har jag glömt vad jag ska hämta, så jag gör något annat istället. Jag säger fel, jag går vilse, jag går till fel ställe fel dag (gick till fel lektion i fel lokal fel tid, duktigt va?). :-) Lite får man ju bjuda på sig själv!

2014-12-26 @ 06:47:48
URL: http://narannie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0