SUNday!

day
 
Frukost med skatterna samlade vid bordet i köket som fullständigt badar i varmt decemberljus!! Åh, underbara helgmorgon, jag är en riktig soldyrkare och det sätter sig rejält på humöret hos mig när det skiner in i hemmet. Älskar att få starta upp en dag så här, med mina älskade barn och ett dukat bord att hugga in på o ta för sig av vad man än vill.
 
Här ser man lite av lillans nya frisyr med, luggen som hon kapade och längderna fram som nu är kortare. Men det är ju så där busig hon är som hon nu ser ut. Förstår inte varför alla hetsar om att "Ja nu får ni ta henne till frisören och klippa rejält!"??? Barn är barn och det är ingen större fara skedd. Hon kommer ha kortare hår i pannan, men det växer ut. Längderna på sidorna fram är kortare än bak, precis som det är när man låter luggen växa ut innan det når hela längden. Så nej, det är ingen större fara skedd och jag tycker inte det ser allt för katastrofallt ut, Jag har jämnat till det lite fram och lagt om benan, så det blev mer jämt. Det finns värre saker!

Kommentarer
Postat av: Ivy

Efter omständigheterna ser håret riktigt bra ut, tycker jag. Som du säger, det där är inget att hetsa upp sig över. Redan till våren och sommaren kommer det se mycket jämnare ut igen.

2014-12-15 @ 12:22:58
Postat av: Sofia

Vilka härliga bilder!! :)

2014-12-16 @ 10:45:09
Postat av: Madelene Englund

Tycker håret passar hennes busiga personlighet. Och hade man icke vetat om det innan, hade man icke tänkt på det :D

2014-12-28 @ 20:36:45
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0