Små grå moln

 
 
Det mest är bra, men jag är liiite irriterad över servicen hos min mobil- och bredbandsleverantör. Service för mig är välidgt viktigt och jag sätter ribban högt. Kanske inte så konstigt då jag själv jobbar på ett företag som blev prisad som Sveriges bästa kundservice i år. Att jag inte kunde uppdatera bloggen och jobba med pågående projket igår satt lite spår i humöret idag. Men det mesta ska nu vara löst, eller de blir det inom ett par dagar.
 
Så, jag ska skaka av mig de små grå molnen nu och fortsätta min torsdag här hemma. För idag är jag o barnen hemma då det var lite småkrassligt när vi vaknade. Får hoppas att vi är pigga o glada imorgon igen, för då är det veckans bästa dag, freeeedag!!

Kommentarer
Postat av: Nana

Ja sånt är irriterande, teknik ska liksom bara funka!
Hoppas ni får en mysig dag!

Svar: Ja man vill ju slippa krångel, speciellt när man försöker lösa ärendet, kram o en fin dag till dig med ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-02-20 @ 10:30:02
URL: http://claranovalie.se
Postat av: Josephine Foto

Jaså, jobbar du på e.on?

Jag jobbar på Intrum :)

Svar: Haha, men då har vi nog kopplat kunder mellan oss några gånger. Sammanträffande Josephine!
Josefin -Happy Days-

2014-02-20 @ 14:39:22
URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Postat av: Erika Kvarnlöf

Vad skönt att det är på väg att lösa sig. Efter att du och jag Twittrat i och jag gnällt över Tele2 dröjde det typ fem minuter så fick jag en tweet från tele2 där de undrade hur det gick med mitt problem och att de gärna ville hjälp mig :) Snacka om att storebror ser dig på nätet alltså...Nu hoppas jag dock att vårt problem oxå snart är löst :)

Trevlig kväll!

Kram Kikan

Svar: Haha!! Men så galet roligt. Jo jag fick rätta på abonnemang men nätet ligger nere tills jag fått ny sticka, suck... Fick prata med chefen med och ge mina synpunkter o tips o råd på förbättringar, så det kändes bra. Hoppas du får reda på ditt strul med, kram på dig! ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-02-20 @ 20:45:21
URL: http://hemmahoskikan.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0