Spontant kvällskalas

 
Vilken onsdag, jag är helt utmattad just nu efter att ha kört på i 100 knyck. Helt statisk av energi har jag fart runt hela dagen med ett enda stort leende. Har haft en sån där extra lycklig och härlig dag då allt känns fantastiskt rofyllt inombords... Utan egentlig anledning, men den underbara välbekanta känslan från förr får gärna stanna kvar!

Hemma på kvällen fortsatte jag sedan med att ställa till spontan våffelfest för vännen M som var på besök o barnens morfar som kom över en sväng. Gästerna o barnen bara skrattade åt mig som sprang runt o serverade dem, blev jämförd med en gammal mormor och moster som inte kan sitta still och bara springer runt o fixar. Jag o min fina vän hann även se ut outfits till lördag då vi är bjudna på kryssning och mingel för nyinvigning av renoverade Cinderella! Min outfits finns på instagram @myhappydays_se
 
Ledsen raringar att jag inte hunnit besvara alla kommentarer senaste dygnet, ett snabbt svar på vart jag köpt produkterna i tidigare inlägg kommer imorgon!

Kommentarer
Postat av:

fin blogg!

Svar: Tack tack!
Josefin -Happy Days-

2014-01-23 @ 00:05:41
URL: http://xolizzie.blogg.se/
Postat av: Anna Eriksson

mysig bild!

Svar: Tusen tack!
Josefin -Happy Days-

2014-01-23 @ 13:50:29
URL: http://annayellowbanana.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0