Tredje kvartalet 2013


Juli, vilken månad!! Semestertider och det uuunderbara solskensvädret fortsatte. En höjdpunkt från månaden var
helt klart den dryga veckan i Karlstad som pressfotograf på Putte i Parken. Var helt uppspelt och pirrig i veckor innan och det kunde inte bli bättre. Jag fick se favoritartister leverera i toppform på scen, stående i diket som fotograf! Det här är något som jag haft på min lista av saker jag velat uppelva, o nu var jag där. Tänk, ibland blir drömmar verklighet! Och är man i Karlstad måste man ju även stämma träff med min söta o rara bloggkollega Linda Blom för en fotografering. Men någonstans i juli började även mitt mående att dala...

...Augusti, händelserik månad fylld av både tråkigheter och roligheter. Meja fyllde 4 år och vi bjöd in en ballongkonstnär på kalaset. Jag fotograferade en av årets andra favoritbröllop på en hästgård i en lada. Under augusti var jag så trött om dagarna att jag inte kunde ta mig ut på en promenad och sov flera timmar mitt på dagen, 2-3 ggr varje dag la jag mig o sov. Läkarundersökning konstaterade B12-brist samt depression. Jag hade även fått tinnitus. Mitt i allt inträffade även sorgligast av allt på hela året, det gör så ont i hjärtat, olyckan där en 26-åring vän till familjen omkom. Familjen önskade sig fina kort från begravningen. Jag blev även lämnad på ett dumt sätt av en person som jag träffat under en tid mitt i allt detta, ja ni förstår nog att jag inte alls mådde bra denna månad...

September, jag var sjukskriven och försökte att återhämta mig från allt. Doktorn hade ordinerat mig att göra roliga saker som gav mig energin och glädjen tillbaka. Jag umgicks med vänner, hittade på saker med mina barn och fotograferade, tog allt i min egen takt. Tog bland annat vackra bilder på min dotter vid skeppsvraket i solnegång. Sakta började jag få tillbaka orken igen och jag lärde mig att allt har sin tid och man måste tillåta sig själv ta det lugnt ibland.

Kommentarer
Postat av: Ivy

New beginnings are often disguised as painful endings. / Lao Tsu

Svar: Vad fint! <3
Josefin -Happy Days-

2014-01-10 @ 09:26:28
Postat av: Ivy

Oj, vad har du fått tinnitus av?

Svar: Troligtvis av stress, depression och B12-brist... :(
Josefin -Happy Days-

2014-01-10 @ 19:09:49
Postat av: livetmedtinnitus.blogg.se

Usch vad jobbigt med tinnitus. Jag har själv tinnitus sedan ett år tillbaks och skriver en blogg om detta. Bloggen är till för att vara positiv och peppa till att tinnitus inte kommer att hindra ens liv, även om det kan vara jobbigt ibland. Läs gärna om du vill. Kämpa på. Det känns som (genom din blogg!) att du kommit tillbaka och är starkare nu än innan.

Svar: Ja det kan vara riktigt jobbigt ibland men har börjat vänja mig lite nu o så märker jag att den blir värre om jag är stressad o spänd, så försöker ta det lugnare o slappna av då. Tack fina du för pepp, kram!!
Josefin -Happy Days-

2014-01-11 @ 18:32:57
URL: http://livetmedtinnitus.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0