Lördag hemma hos oss genom mobilen

I hallen står numera en ny fin fårskinnspall, har varit på jakt efter en pall i lite mer än ett år, men måtten har aldrig varit rätt. Sen när jag bestämde mig för att köra på den dyra som jag hittat och lyckades få ned priset 50% var lyckan gjord. Den blev ju så bra här hemma, ibland ska man ha tur! Den gjorde sig verkligen perfekt där och jag blir lite pirrigt lycklig av att se den. Hemmet känns verkligen hur trivsamt som helst nu och det påverkar mitt mående så enormt. Hemmet och solen, vilket underbart vårväder vi har haft idag!
 
När jag slog upp mina mörkgröna i morse så sken solen långt in i sovrummet, så härligt o vakna när hela hemmet drunknar i soliga morgonstrimmor! Ljus påverkar mig så otroligt mycket, jag är känslig för mörker och mår inte alls bra när jag är utan ljus, måste ha in så mycket ljus som möjligt.
 
I vardagsrummet står detta vackra blickfång, vilken bukett jag fick med bud igår! Att få blomsterbud är alltid en speciell upplevelse, känner mig bortskämd och extra uppmärksammad. 
 
 
Lördagen är på väg att övergå i kväll, solen gick nyss ned bakom trädtopparna och här hemma har vi just mättat magarna med köttfärssås och gnocchi. Och inte vilken köttfärsås som helst, mitt livs godaste! Jag testade att blanda i Creme fraiche med smak av soltorkade tomater och fetaost, jisses vilken succé! Ett tips, om ni vill prova nytt.
 
Annars har vi varit ute och njutit av solen idag och vårvädret! Nu mot kvällen blir det mellodisco, klart vi måste se finalen. Får se om jag orkar hålla samma tempo som barnen, de lär nog stå på "dansgolvet" i vardagsrummet och köra fullt race. Själv är jag väldigt trött för det blev minimalt med sömn inatt. Jag fick skrivklåda mitt i natten och var tvungen att skriva en novell...! Jaa, ni läste rätt, haha, bara så där... Inget jag brukar ägna mig åt men jag hade en historia inom mig som jag var tvungen att plocka fram. Men vad jag ska göra av den, har jag ingen idé om... Den kanske bara blir liggande, men det var skönt att få ur sig allt, skriva av sig. Och det var roligt! Alltid tyckt om att uttrycka mig i bild och ord.

Tack btw för att alla kommentarer i senaste inlägget samt i min enkät, roligt att få lära känna sin läsare lite bättre, tack ni som ville svara! Hoppas alla får en skön lördagskväll, kram på er och tack för att ni tittar in!
 

Kommentarer
Postat av: Den där Victoria

Åh vilken fin pall, var fick du tag på den?

Svar: Tack ,visst är den underbar? Den är från Rusta. :)
Josefin -Happy Days-

2014-03-08 @ 19:49:13
URL: http://www.dendarvictoria.se
Postat av: Tess

Åh, så fint ni har det! :) Kram

Svar: Tack Tess!
Josefin -Happy Days-

2014-03-10 @ 20:05:15
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: Helena

Tycker du har så bra smak vad det gäller inredning! Inspirerande!

Svar: Tack, vad roligt :)
Josefin -Happy Days-

2014-03-11 @ 11:38:41
URL: http://helenai.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0