STHLM i helgen

 
Min halsduk ovan med silvermönster är en ny favorit som fick följa med till Stockholm, jag hittade den här. Hittade faktiskt en scarf med som ni får se sen, roligt med fina accessoarer för höst och vinter!
 
Hej!
Jag sitter i soffan med ett rofyllt leende och en massa skön energi efter att ha fyllt min helg med mys i Stockholm tillsammans med fina vänner. Det började med ett besök på Fotomässan, wow vilket lyckorus jag befann mig i då! Jag blev så inspirerad och taggad att ta tag i mitt eget fotograferande till nya nivåer. Ja, utvecklas och prova nya saker. Som att fortsätta satsa fullhjärtat på den fotodokumentation som jag har påbörjat nu. Jag har inte hunnit skriva om den än men jag tänker lägga in ett inlägg snart om vad jag jobbar med. Jag följer just nu min nära vän Jenny på hennes dialys som hon genomgår i väntan på en ny njure. Mer som jag blev taggad för att göra rent fotomässigt är att resa med min kamera, jag vill bara dra iväg vind för våg och fota!! Helst skulle jag vilja resa till övergina platser runt om i världen och göra en fotobok. Vill även börja fota mer åt det konstnärliga hållet. Ja, det finns så otroligt mycket inom fotografering jag vill göra.
 
Jag tänkte inte skriva så mycket mer om helgen i Stockholm nu, men jag återkommer med en hel rad bilder imorgon. Nu väntar en dejt med kudden, natti natti fina!
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0