Att finna glädjen

En eftermiddag i mina föräldrars trädgård, Meja fin i kläder från Pompdelux.
 
Jag lägger fokus på de små glädjekornen i vardagen igen. Det får vara nog, jag känner mig klar och har gått vidare. Har lämnat allt bakom mig, vänder blad och börjar ett nytt kaptel i mitt liv. Nu vill jag tillbaka till den plats jag hade i mitt inre en gång i tiden med rofylldhet och harmoni. Tänker inte vara ledsen något mer, inte slösa energi när det inte betyder något och jag inte får den tillbaka. Det är viktigt, det här med att ge och ta och älska på lika vilkor. Inte bli kraftlös och tömd, all sorts kärlek handlar om att må bra tillsammans och få energi. Det känns bra idag, ja sedan helgen, jo tröttheten finns där men jag känner mig starkare än på länge.
 
Nu är det höstlov, jag sitter i köket och värmer mig med en kopp te. När jag vaknade fick jag en stark längtan efter att gå upp och lägga in ved i spisen, sen kom jag på att jag har ju ingen öppen spis! Haha, men det var verkligen en sån oktoberkänsla, lite småkallt och färglöst, en brasa hade varit mysigt o tända då. Sitter nu här och väntar på att hemmet snart kommer att fyllas med buller, bus och kiknade skratt av mina älskade skatter. Jag längtar efter dem och att få ta vara på dagarna tillsammans. Vi ska göra den här veckan till ett glädjefyllt äventyr!

Kommentarer
Postat av: Anna

Har följt din blogg ett tag nu, och läst ALLLA inlägg tror jag :-)
SÅ otroligt fina foton, och härlig inspiration.
Kan dock inte låta bli att undra...Vad var det som gjorde att du flyttade från ett nybyggt hus och en kärleksfull man (som det verkar)?? Kanske lite väl personligt, men ni ser ju ut att ha haft det perfekta livet. Undrar ju om det finns hopp för en annan om inte ens ni klarade av det....

Svar: Hej Anna, vad roligt att du följer mig. :-) Vi var för olika som personer, det blev allt mer klart senaste åren tillsammans då vi bråkade och tjafsade mkt. Jag kände att jag var den enda som försökte att få förhållandet fungera och gav mycket av mig själv men kände mig mer och mer kvävd. Ja, sen hände även något som fick mig att tappa sist hoppet och de sista känslorna. Jag hamnade i någon slags chock under lång tid tills jag vaknade upp och kände att det var dags att gå, för allas skull. Det handlar inte om huset i sig, det handlar inte om resan att bygga hus. Klart att man kan klara av det tillsammans med något man är stark med. Men tänk på, vi var tonåringar när vi träffades och 14 år senare var vi inte de samma. Vi växte åt olika håll längs vår resa tillsammans.
Josefin -Happy Days-

2014-10-27 @ 10:13:45
Postat av: Nana

Hoppas du får en skön höstlovsvecka med barnen. För även om sveket smärtar så är det som du skriver inte värt att lägga tid på en relation som inte är ömsesidig.

Svar: Tack ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-27 @ 13:24:11
URL: http://betweenfaithanddoubt.wordpress.com
Postat av: Ivy

Starkt och bra att du inte låter andra människors svagheter färga och påverka ditt liv.
Fokusera på dig och dina mål så löser det sig till slut.
Ge aldrig upp.

Svar: Jag tror du har helt rätt i det, tack Ivy! ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-27 @ 20:58:11
Postat av: Sofia

Åh så fantastiska bilder, som vanligt. Höst är himla vackert när man ser den genom din kameralins istället för ut i det gråa från köksfönstret. ;)
Och åh vad underbart med höstlov. Jag är i och för sig föräldraledig med min sexmånadersperiod och min fyraåring (dock på förskolan 15h/v) så jag kan ju också ha höstlovskul/bus. Men det gläder mig att läsa att du den här veckan har dina bästa hos dig och kan tanka kärlek och roliga minnen. De är det bästa vi har, våra barn! <3

Svar: Tack snälla Sofia, visst är de rena lyckopiller sina skatter? För det allra mesta ;) Mysigt med föräldraledighet, saknar den tiden, njut! ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-27 @ 21:48:23
Postat av: Hanna Karlsson

Vilka fina bilder!

Svar: Tack så mycket fina Hanna ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-27 @ 21:58:07
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0