En god present

 
Fortfarande däckad i influensa och dagens att göra består i vila och att äta Dumle ur den fina godisskålen som mina föräldrar kom med igår. Mitt kylskåp ekade tomt innan de kom förbi mig här i sjuktstugn, tack snälla för hjälp och omtanke!
 

Tack även till er för stor och oväntand respons på mitt inlägg "Du kan gå din egen väg". You make me smile, tack för alla kloka och fina kommentarer! Det var länge sedan ett inlägg blev så kommenterad, trodde knappt någon alls skulle orka läsa sig igenom hela texten. Många gånger får jag ofast kommentaren "Fin bild" och inget mer på mina inlägg, oavsett vad jag skriver om. Inte för att jag vill verka negativ, klart jag blir glad över att man gillar mina foton! Men jag vill påstå att sedan Instagram har antalet läsare som verkligen läser minskat, vårt beteende har ändrats. Allt ska gå så snabbt, man bara tittar och fortsätter. I bästa fall kanske man får en kommentar på några ord, om bilden var fin. Så, jag blev väldigt glad över att så många faktiskt läst det jag skrev och ville ge några rader efter sig. Så tack!
 
Hur upplever ni bloggandet/instagrammandet idag? Är det fler än jag som uppmärksammar en förändring?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Super mysigt du har gjort det!! :)

Vart har du köpt den där sjukt fina burken nånstans?

Svar: Om du menar den med dumle i så var det den jag fick i present. ;)
Josefin -Happy Days-

2014-10-16 @ 12:50:09
URL: http://brunettchick.blogg.se
Postat av: Petra Johansson

Vilka härliga och stämningsfulla bilder! :D

Svar: Tack ❤️
Josefin -Happy Days-

2014-10-16 @ 13:21:42
URL: http://solskensglad.se/
Postat av: Nana

Jag tycker det är en jätte förändring för hur jag mer skumläser bloggar men också sen jag allt mer använder datorn så blir det också mindre kommenterande. Tyvärr.

Svar: Mm, känns igen, Jag sitter sällan uppkopplad med datorn nu och läser mest genom mobilen, då blir det inte lika många kommentarer...
Josefin -Happy Days-

2014-10-16 @ 16:45:12


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0