Fields of gold


I söndags tog jag min cykel och gav mig ut på en tur längs dammiga landsvägar och guldfärgade kornfält. Att ha det här runt hörnet från där jag bor är något som jag uppskattar otroligt mycket. Friheten, vinden, tystaden, lugnet och en rofylldhet som lägger sig som balsam över själen. Varje gång jag kommer ut hit, ovasett årstid, så känner jag hur hjärtat hittar hem. 



När jag började min tur var det seneftermiddag, men jag ville även vara med och fånga ljuset i de magsika guldiga timmarna när solen gr ned. Så jag tog ytterligare en cykeltur lite senare på kvällen, då såg det ut så här:

 
Här vill jag bo! Drömmen om det lilla huset på landet om hörnet från där jag nu bor griper allt starkare tag om mitt hjärta. Tänk, förr var jag ett riktigt asfaltsbarn även om jag alltid velat bo i hus. Nej jag är ingen lägenhetsmänniska, känner mig så kvävd om jag inte har en bit trädgård att gå ut i. Men förr kunde jag inte lämna stadsgränsen, gärna hus men centralt, nära till kommunikation och stadens puls. Men idag längtar jag bara ut till lugnet här, behovet av staden minskar mer och mer. O ändå, så ligger det här bara en cykeltur från staden, inte alls jättelångt utanför, så enligt mig perfekt! Om jag nu bara kunde finna det här huset att kalla hem också... 

Kommentarer
Postat av: Tatjana

Härligt! Vi också har så fint nu här i Skåne :)

Svar: Visst är det en underbar årstid nu!
Josefin -Happy Days-

2015-08-18 @ 10:12:15
Postat av: Hedvig

Håller med dig. Bor just nu i lägenhet mitt i stan, men längtar efter hus med trädgård, lite utanför stan...

Svar: Ja verkligen, lycka!
Josefin -Happy Days-

2015-08-18 @ 15:11:02
URL: http://hedvigs.se
Postat av: Emmelie - Mamma till två, nykär, ssk-student

Åh vilka stämmningsfulla bilder, ser härligt ut! Kram

Svar: Tack Emmelie 😊❤️
Josefin -Happy Days-

2015-08-18 @ 19:07:08
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Liza

Åh, jag förstår dig till fullo!
Jag och min fästman har köpt oss ett litet hus på landet, snart bott här ett år ..och det var det bästa som vi någonsin gjort! Jag älskar livet på landet! :) Ett sådant lugn!❤️

Förresten, vilka underbara bilder!! Hur lyckas du?! Jag har åkrar nedanför oss... Försökt så många gånger, hihi. Men får aldrig till dom sådär som du! ..du är så duktig! :)

Svar: Vilken dröm att få bo så, det låter helt fantastiskt! Hoppas att få uppleva det med jag en dag. Tack så mkt! 😄
Josefin -Happy Days-

2015-08-19 @ 10:58:00
URL: http://lizacorneer.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0