Att se på när hemmet städar sig självt


Julen står för dörren men ingen stress här när hemmet städar sig självt! Ja en ny liten krabat i snygg design har fyttat in, vårt nya "husdjur" robotdammsugaren Cleanmate S 800, eller som vi kallar den, "Feedo". Alla husdjur måste ju ha ett eget namn, right!? Barnen vill att vi ska städa varje dag, de springer runt o ropar "Feedo" och trycker på fjärrkontrollen så att den styr åt deras håll om det är smutsigt där. När städningen bli rolig för både stor och liten är det väl så bra det kan bli!? Jag har till och med fått säga ifrån att städa, så ni kan ju gissa hur rent det är hemma hos oss nu, haha!

För rent blir det! Jag var lite skeptisk till hur bra dammsugaren skulle klara svåra utrymmen, men jag är faktiskt imponerad! Den tar sig in mellan trånga passager, in under soffan och sängen, mellan stolsben och ja det blir rent där den drar fram. Jag uppskattar verkligen att slippa ligga på knä och böja mig in under soffan och vitrinskåp, Feedo åker inunder utan problem, tack för det! Den klara av o svabba golven med och man kan styra robotdammsugaren att städa extra noga på särskilt smutsiga områden. Vill man schemalägga städning att aktiveras ett viss klockslag så går det med bra.

Jag fick chans att utvärdera Cleanmate S 800 i samarbete med Buildor.se som är ett byggvaruhus online där man kan beställa byggvaror och heminredning på nätet med snabb hemleverans. Jag är överraskande nöjd både med Buildor och med min nya robotdammsugare! Vill man ha en väldigt grundlig städning så får man komplitera lite med en översyn, men i stora drag så städar den väldigt bra och man sparar en masa tid som man kan lägga på annat. Jag tror att detta är årets julklapp, välanvänd hemma hos oss kommer den definitivt fortsätta att bli! 


Svänger in mellan stolsbenen under köksbordet utan problem! 

Robotdammsugare i snygg design, årets julklapp!
 

Kommentarer
Postat av: Ida Nilsson

Helt perfekt julklapp till sig själv! :D

Svar: Precis! ☺️
Josefin -Happy Days-

2015-12-14 @ 10:06:56
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Postat av: Petra

Åh, vad lyxigt! :D Årets julklapp! :D

2015-12-14 @ 16:11:27
URL: http://knokk.se
Postat av: jaana- hälsocoach

Härligt med en egen julklapp.... Och speciellt om man är nöjd med den...

2015-12-14 @ 17:14:01
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: Namme

Årets julklapp!

2015-12-14 @ 22:35:51
URL: http://namme.blogg.se
Postat av: Sara

En sån önskar jag också mig!

2015-12-15 @ 13:41:45
URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Elin Caesar

En sån skulle jag verkligen behöva. Tre barn, två katter och två vuxna stökar ner en del. Särskilt när minsta barnet (ett år) lärt sig att maten man inte vill ha, kan man kasta på golvet istället....

2015-12-17 @ 12:26:20
Postat av: Tove Lindgren

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove

2015-12-17 @ 13:26:46


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0