When you try your best

When you try your best, but you don't succeed

 
Den här donnan vaknar efter en reativt sömnlös natt idag, ledsen efter att ha överpresterat och lagt ned extra krydda när det senare inte visar sig vara värt något.
 
Känner ni igen känslan?
 
Okej, nu är det nya tag och ja man funderar ju faktiskt på om det ens är värt att lägga ned extra energi och krut längre. Men att göra havhjärtat ifrån sig, det är inte jag, När jag gör något, då gör jag det till 110%. Och det är ju den jag är som jag vill vara. 
 
Usch, jag är lite arg idag. Fast jag vill vara glad. Så, nu tar jag ett djupt andetag och ser fram emot en härlig torsdag, hoppas er dag blir underbar!
 
Kram

Kommentarer
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Underbar bild.

Tänk så här: det du gjorde var grymt bra, det var bara annorlunda än någon, vem det nu var, förväntade sig och kanske inte i deras smak. Jag brukar försöka tänka så när det händer mig. Hur ofta är man inte superstolt över något, visar det för någon och får noll i respons? Och så blir man ledsen och tänker att det inte var bra. Och så ser någon annan det och blir hänförd.

Smaken är olika och alla kan inte älska en samtidigt <3 Det du gör är alltid grym bra.

Svar: Tack, men det var inte riktigt så det var sen här gången. Det handlar inte om min kreativitet eller konstnärskap.
Josefin -Happy Days-

2015-02-26 @ 07:39:58
URL: http://narannie.se
Postat av: Tatjana

Det finns ett bra uttryck på latinska: Margaritas ante porcos. På engelska, tror jag, låter det: To cast pearls before pigs. Det betyder att pärlor tappar inte sitt värde om man ger dem till dem som kan inte uppskatta det.

Svar: Tack Tatjana, vilket fint och tänkvärt citat ❤️
Josefin -Happy Days-

2015-02-26 @ 08:25:17
Postat av: Ivy

Vet inte vad det handlar om, men va rädd om dina känslor.
Besvikelser tillhör livet och det är vad vi har att förhålla oss till. Ingenting kan vi ta för givet. Vi tar en chans, skjuter från höften. Ibland blir det mitt i prick, flesta gångerna inte.
Men med rätt inställning kan vi skaka av oss olusten och gå vidare.

Svar: Mm, sant. Men när det handlar om just det här och något som inte alls behandlats helt rättvist känns det riktigt tråkigt.
Josefin -Happy Days-

2015-02-26 @ 21:28:50


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0