2014 fångades varje ögonblick

 
 
Jag har en tatuering på min arm, "Carpe Punctum", som betyder fånga ögonblicket. Det är mitt ledord som följer mig i vardagen, jag försker leva här och nu och fånga ögonblicken i sinnet. Även rent fotografiskt är det något som taggar mig, att fånga det där lilla extra, just DET ögonblicket som förevigas i oändlighet i en bild.
 
Är sällan den som backar för något i livet, jag är spontan, äventyrslysten och tycker om utmaningar, vill utforska möjligheter. Är för nyfiken för att låta bli. För rädd för att livet ska stå still och bli tråkigt för att säga nej. Men vet ni, jag har levt så mycket i nuet och fångat ögonblick under 2014, som om jag försökt jaga oräkneliga eldfluggor i skymningen. Jag är helt slut! Förra året, det bjöd på så många karameller att jag är proppmätt. Just nu vill jag bara ta det lugnt, luta mig tillbaka och fina ro, inte jaga vardagliga ögonblick, inte vara allt för impulsiv och  spontant rastlös. För jo det är jag. Jag har svårt att stå still, jag är ständigt på väg och så länge inget håller mig fast rör jag mig hela tiden. Jag är snabb i vändningarna men jag måste nog öva på att stanna med.
 
Jag tänkte att jag skulle ge mig på en årsresumé utav 2014, men blir helt matt av bara tanken att sammanfatta allt jag varit med om... Men jag ska ge det ett försök.

Kommentarer
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Satt med samma sak nyss. Att sammanfatta ett år... ibland hinner det hända så sjukt mycket!

2015-01-05 @ 04:04:22
URL: http://narannie.se
Postat av: Madelene Englund

Din tatuering är så fin :-)
Har själv en text på armen "The strength is within me"
Den hjälper mig dagligen :-)

2015-01-18 @ 22:56:42
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0