En magisk sommarkväll

 
Ni vet, vissa kvällar sätter sig som guldkorn i minnet som extra speciella och minnesvärda, de bleknar aldrig utan får bara mer lyster och starkare färger med tiden. En sån magisk sommarkväll och natt upplevde jag och min barndomsvän Monica igår. Jag somnade i ett lyckligt glädjerus och vaknade leendes, faktum är att jag inte har slutat att le än... 

Vad var det som hände? Det måste varit något i luften, eller så var det Krunegård som la en förtrollning över staden igår då han uppträdde och lovade oss sommarens bästa kväll. För just så blev det. Det är alltid speciell glädje att se Pekings stolthet uppträdda i sin stad, han har så mycket kärlek att ge till oss på sin hemmamark, det blir alltid lite extra allt! Efter spelningen i Industrilandskapet var vårt humör på topp och inte visste vi att natten skulle ha mer att erbjuda. Men vi ramlade oväntat in på en salsafest på Trädgår´n och dansade loss till heta latinska rytmer i timmar under sommarnattshimlen. Det kändes som vi var utomlands, musiken, kulörta lampor i trädgrenar och så mycket besökare har jag aldrig sett på Trädgår´n samtigit förr. Vilken glädje, alla var på bästa humöret och ja wow! 

Jag har inga bra bilder att bjuda på från kvällen än brusiga mobilbilder, det går lite mot mina principer att posta bilder av dålig kvalité. Men ville bara bevara denna kväll och natt i ord. Så ni får njuta av en solnedgång och föreställa er kvällen istället. 

Kommentarer
Postat av: wildvuxen.blogg.se

Låter som en underbar pärla att bevara i minnet :)

2015-07-30 @ 10:06:15
URL: http://wildvuxen.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0