Sommarregn


Det regnar, har vant mig vid en sommar som denna vid det här laget. Då man inte kan ta något för givet som solsken utan får chansa. Som med så mycket i livet, man har sällan ett facit. Menar, vi kan inte bara sitta inomhus i trygghet när det är grått ute, bara se på när dagarna går förbi för att vädret inte är med oss som vi hoppas. När det finns saker vi vill göra. Ibland får man chansa att få en skur på sig om man går ut, men det kan vara värt det om man lär sig dansa i regnet.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är att göra bästa av situationen. Njuta av regnet går ju att göra. Jag har lyckats göra massor på semestern, trots det ostadiga vädret. Fortsätt njuta av sommaren!

2015-07-22 @ 08:18:18
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: Lilly

Väldigt passande inlägg då det är mörka moln utanför mitt fönster och jag sitter och funderar på om man ska våga ta ut sonen för han ska bli hämtad av sin pappa kl 15 idag..

2015-07-22 @ 08:28:03
URL: http://nouw.com/thereason
Postat av: Karin O

Fantastiskt fina bilder Josefin!

Måste passa på och fråga dig om du har tips på någon systemkamera? Såå trött på min slitna Nikon D90 som jag haft och slitit runt med i herrans massa år... Gillar ju egentligen Canon. Behöver ingen super-proffskamera som kostar över 10 000 men tänkte om du har något tips?:)

2015-07-22 @ 10:52:24
URL: http://kakansemlanoliven.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0