Weekend i STHLM


 

Heeeej!

Long time no see, om ni inte följer mig på Instagram för då har ni hunnit att se lite av min weekend i Stockholm. Ja just det, jag gick på semester i fredags och startade upp den med att ta tåget till Stockholm direkt efter jobbet. Har hunnit med b.la Smaka på Stockholm, Fotografiska, restaurangbesök, oräkneliga fikastopp, flera mil shoppingpromenader, häng och lek i Humlegården, bus med min lilla bästis E på 2 år och kvällar av tokiga filmer med massa snacks! Hela jag ler ett stort fullmatad-med-glädje-i-hjärtat-leende efter en härlig weekend, att besöka min vän L:s familj känns alltid som att komma hem!

Vill ni veta något helt crazy? Jag tog inte med mig min systemkamera! Glömde faktiskt bort den i sista minuten packningen på fredagmorgon (jag är en sån som hatar att packa och skjuter upp det så långt som möjligt). Så jag fick nöja mig med mobilen, men det tyckte jag bara var skönt och roligt, att dels inte behöva släpa på extra kilon och dels för utmaningen i att ta bra bilder med mobilen, sånt tycker jag är väldigt kul!

Resan hem föresten, haha vilken action jag var med om! Fastnade i trafiken mot centralen när L skulle skjutsa in mig från Täby. Fick hoppa av vid Danderyds sjukhus o ta t-banan in city centralen. När jag kom fram hade jag 2 minuter på mig att med två väskor och shoppingpåsar i högklackat spriiiiiinga allt jag kunde till tåget genom folkmassor och trängsel. Kände mig som typ Carrie i sex and the city, den synen ungefär, haha...! Sån puls och adrenalin jag kände i magen, fy sjutton! Sprang uppför trapporna till mitt spår och där, 10 ynka meter framför mig åker tåget iväg, gah! Fick vänta en timme på nästa o köpa ny biljett. Ja men jag bara skrattade åt missödet och på tåget hem när jag väl kom på nästa, så fick jag en hel vagn för mig själv. Då satt jag och dansade loss till Lambada, blir alltid så danssugn och glad när jag hör den. 

Nu väntar lunch hemma hos Jenny med min lilla Nyponros, ha en skön o fin måndag! 

Kommentarer
Postat av: Julia

Åh vilka härliga bilder!! :)

Svar: Tack 😊
Josefin -Happy Days-

2015-06-08 @ 11:40:55
URL: http://juliafridh.wordpress.com/
Postat av: Kohlers - Profilbloggare på Improveme

fina bilder!

Tack för din kommentar, ska absolut testa det! Kram!

2015-06-08 @ 13:26:19
URL: http://kohlers.se
Postat av: Tatjana

Fina bilder även om de är tagna med mobilen. De har sin karaktär och det känns att det står en erfaren fotograf bakom :)

Svar: Tusen tack! ❤️
Josefin -Happy Days-

2015-06-08 @ 15:50:18
Postat av: christin

Vilka superfina bilder! Du har verkligen lyckats fånga de fina ögonblicken :)

Svar: Åh, tusen tack! :D
Josefin -Happy Days-

2015-06-09 @ 12:32:11
URL: http://christinsshopping.blogg.se
Postat av: Anonym

❤️😂💙☀️💚🍦💛🍷💜

2015-06-10 @ 17:58:40


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0